Ja, vi er sammen igjen

Etter mitt forrige innlegg var det flere som spurte om jeg og pappaen til Emma kunne bli sammen igjen siden vi finner på ting på fritiden sammen.

Ja, vi er sammen! Neidaa. Vi er ikke det. Vi er venner, og prøver å holde kontakt for Emmas skyld. Men det er alt vi er. Vi kommer aldri til å bli sammen, men forhåpentligvis holde en god tone i årene framover. Det synes jeg er utrolig viktig. Når man har barn, må man sette de og deres ønsker først.

video:video

Vi hadde en superkoselig dag i dyrepark på fredag, og i går og i dag har vi bare slappet av i det fine været vi er så heldig å ha. Litt sliten i dag, siden jeg lå midt mellom begge jentene mine i hele natt. Ikke så mye søvn, men veeeeldig koselig ❤

Ønsker dere en herlig dag videre!

Blogges

30 kommentarer
  1. Uff, nå ble jeg litt irritert! Først ble jeg fornøyd av å lese overskriften, tenkte at dette fortjener både Rannveig og Emma, men så var det jo bare misvisende clickbait. Ikke synk ned på nivået til Mamma til Michelle og Villapaprika, det er respektløst ovenfor leserne. Liker deg så godt og du har gode verdier når det gjelder barna dine, heier på deg!

  2. Overskrifta var ok 🙂 Så bra at dere kan samarbeide om emma og at dere kan være venner 🙂 Ha en nydelig søndag 🙂

  3. Synes det er kjempe fint og du og W er venner, så viktig for E 🙂
   Kjempe fine bilder 🙂 jentene dine er så pene <3

  4. 15.53 :
   Du virker ikke helt frisk. Søk hjelp!
   Koselige bilder, Heitmann. Godt å se at dere koser dere og har det bra. ☺

  5. Du er jo så flott Rannveig. Hvorfor må du kle deg som om du er på vei til en pornofilminnspilling? Du må da kunne kle deg litt mer classy, du er jo tross alt sammen med ungene dine. Målet kan da ikke være å vise frem mest mulig?

  6. Du er flink som tar vare på tre barn alene!
   Men- du har tydeligvis Photoshopet bildet ditt. Benet ditt er helt rart nederst på bildet hvor du holder babyen.. Hvorfor redigerer du bilder når du likevel er slank?

  7. Du er ikke på ei nudiststrand, rannveig! Det må gå an å kle seg i klær hvor du ikke viser brystvortene dine og halve ræva!

  8. Gudbedre for noen kommentarer på antrekket. Hva er galt med det???
   Jeg er 45 og går med olashorts og solliv, også i dyreparken med barna mine!
   Til dere troll som kritiserer antrekket, slit ræva deres opp av sofaen og pelle dere inn på et treningssted! Mye bedre for kropp og sjel enn å stappe innpå godis mens dere leser blogger, og misunner de med flotte kropper.

  9. Ann-Kristin: Jeg trener på treningssenter, spiser sunt og kritiserer likevel antrekket. Greit å gå i olashorts, men en behøver ikke å vise halve ræva. Er ikke misunnelig på kroppen hennes, har kropp jeg er fornøyd med selv.

  10. Tynn eller ei, uansett hvor tynn man er så er det ikke ensbetydende med vakker. Jeg raste også ned i vekt etter mitt svangerskap, men syns det er MYE mer sexy med en sunn og trent kropp enn en tynn, slapp og hengsleter. Personlig ville eg aldri ha gått slik i en dyrepark, men det er jo smak og behag. Derimot syns eg korte shortser kan vere flott på jenter med fast og spretten rampe, noe hverken jeg eller rannveig har. Rannveig virker veldig opptatt av å se tynn ut, men ville heller higet etter en sunn kropp med litt muskler. Selv om jeg kan skjønne at styrketrening vil kreve tid som kanskje ikke er det hun hsr mest av pr. Dags dato. Når det er sagt: hun virker som en god og kjærlig mamma, og det er strengt tatt det viktigste.

  11. Du har rett og slett for fin kropp til å gå kledd sånn. Støtende for oss andre feite mødre. Men vi har da ikke lov å skrive stygt til deg! Skjønner ikke hva det er galt med dere i kommentarfeltet.
   Jeg liker at du går sånn! Du er drit fin! Kun 23 år og har født 3 barn som du tar deg av. Du ser ut som du er 18 og ikke har gått gravid en eneste dag!
   Forsett å stå på forbilde! <3

  12. Hun, som alle oss andre, har rett til å kle seg slik hun vill. men jeg tenker nu at den toppen der kunne hun ha lagt fra seg hjemme. Her skal hun til et sted der det er masse av familier og selv om at barn/unge skal ha en naturlig forhold til kroppen så synes jeg at det blir feil av rannveig å ha på seg en så gjennomsiktig topp at folk kan se nipplene – spesielt siden du skulle dra med eksen.
   Du har en nydelig kropp, noe du garantert vet selv, men ka med å heller kle den opp med noe som får deg til å se mer moden enn enn en ungdom som skal på sin første fyll? vis for all del kroppen fram men gjør det nu på en mer moden måte.

  13. Du så litt for tynn ut på bildet fra siden. Men det kan jo selvfølgelig bare være en heldig/uheldig vinkel.
   Håper du har det bra jeg, uansett hva du veier. 😊
   Og ja fyst, gjem bort kroppen når du er i dyrepark. Tenk om olga på 50 blir misunnelig 😛

  14. Du har jo redigert bildet der du holder babyen? Du har gjort benet ditt tynnere.. Man kan se det er redigert fordi du har en unaturlig “bulk” på leggen og ved ankelen..

  15. Omløp i huet er det ihvertfall manko på her! Du må virkelig ha noen sosiale sperrer, Rannveig! En går ikke kledd sånn i en dyrepark! Skjønner du er ute etter å ha flest øyne på deg når du er ute å går, men med det antrekket der så fikk du vell heller flere til å le! *GRØSS*

  16. Må da være lov å gå i shorts og topp i en dyrepark! Og jeg ville garantert ha snudd meg etter deg:)

  17. Haha. Du kan ikke gå kledd slik i en dyrepark, det kan hende ulven blir sjenert eller at løven føler seg litt tykk etter å ha sett deg, Ranveig. Du må ikke gi dyrene dårlig selvtillit! Plutselig har du ulver som slanker seg og rever som tar fettsuging. Du må være klar over hvilken påvirkning du har på dyrene 😉 klem til deg Ranveig 😉

  18. Flotte bilder,,, og kjempefint at du tar seg av barna….Kroppem din et fin og antrekket er deg!!!!! Flotte pupper selv om du har ammet,,

  19. Du ser utrolig bra ut, og jeg er sikker på at alle hadde gått kledd sånn om de hadde hatt kroppen til det! Det hadde iallefall jeg.
   Forstår helt ærlig ikke hvordan folk kan få seg til å skrive dritt på den måten til et annet menneske, som 21 år blir jeg sjokka av disse kommentarene fra voksne damer som sitter å slenger dritt.
   Tenkte at disse 29 kommentarene på dette innlegget skulle handle om at det var koselig at du er venn med eksen for Emma sin del, eller at videoen av Emma var helt utrolig skjønn, eller hvor fantastisk du er som mor.
   Håper du er sterk nok til å sile ut de dumme kommentarene, fordi om noen faktisk tar seg tid til å gidde å skrive dritt, så kan de ikke ha mye produktivt på listen over dagen sin. Helt seriøst.. Stå på, og fortsett den gode jobben du gjør.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg