Vondt i rompa!

Herregud, det føles så sykt merkelig. I dag er jeg passasjer i min egen bil. Det skjer ca aldri. Pappaen til Emma kjører, og jeg sitter her bak, midt mellom jentene.

Vi er straks framme på Lillehammer, det vil si at jeg har sittet her bak i ca 2 timer. Og la meg bare fortelle dere, å sitte midt mellom to barnebilstoler gjør ganske vondt i rompa etterhvert. Godt jeg er tynn! Du skal ikke ha så veeeldig mye ekstra for å få plass her. Haha!

De to største er kjempegira, og gleder seg til en dag på Hunderfossen!

Ha en fantastisk dag kjære lesere!

Blogges

33 kommentarer
  1. Han sitter muuuuligens fremme????! 😂😂😂
   Vet du er opptatt av skkkerhet rannveig, derfor må du vite dette: løse gjenstander, som ipaden emma holder kan være døden hvis dere kræsjer i fart. Blir 20 kg rett i fjeset hennes det.

  2. En 4 år gammel gutt kan fint sitte fremme i bilstol! Hørt noe så dumt! Sannsynligvis er det nemlig ikke plass til tre bilstoler i baksetet,da di aller dleste biler er laget smalere.
   Rannveig: har Emma cybex sirona bilstol? Fornøyd?

  3. Ikke bry deg om de negative kommentarene! Jeg synes du gjør en bra jobb som mamma og som blogger! 😊

  4. N sitter framme og E framovervendt. Begge burde fortsatt sitte bakovervendt – og da burde N også være bake mtp kollisjonsputen som er framme. Hvordan tenkte du dette sikkerhetsmessig…? Og ikke si at du måtte sitte bake pga baby, da hadde det vært bedre planlagt med to biler og evt flere voksne. Man setter ikke ting på spill for en tur på fornøyelsespark.

  5. Min på 4 år sitter og forran, han nekter å sitte bak, så for en 4 åring å sitte forran går helt fint sikkerhetsmessig! Han ble satt i fremovervendt sete fra han var 11 mnd 👍 Stå på rannveig, du er en SUPER mor!!

  6. Hvis dere ser på bilde av E, bak henne ser dere det jeg tror er bilbelte foran, dvs at E sitter også bakovervendt. N kan fint sitte foran, kanskje rannveig har muligheter for å slå av kollisjonsputer?
   Uansett, bry dere mer om dere selv å la rannveig gjøre jobben som den fantastiske mora ho er

  7. Jeg så rannveig idag på hunderfossen og må si jeg syns hun ser ut til å være en fantastisk flink mor. I tillegg syns jeg du og willem ser ut som et fint par også. Vet dere ikke er sammen men dere virker som en fin familie en dog. Ikke bry deg om all denne shit kastingen. Den er så ufortjent som det går an! Lykke til videre Rannveig. Klem

  8. Vet dere hva altså. Om N sitter foran har da vell det ingen ting å si! Så lenge man kobler ut kollisjonsputen så går det greit, og at E sitter forovervendt har da heller ingenting å si!! Enkelte barn takler ikke å sitte bakovervendt til de er mange år gamle, og det er ikke ALLE her i Norge som gjør det slik. Datteren min ville ikke sitte bakovervendt lengre da hun var ca 14 mnd, for føttene ble så lange og det ble trangt.
   Pass for gudsskyld på dere selv. Tror neppe dere er så forbanna perfekte. Herregud!

  9. herregud, de fleste vet da vel at på de fleste bilene så går det an å koble ut kollisjonsputen….. da spiller det ingen rolle om han sitter frammi eller baki…. alt dere skal hakke på å…

  10. Du har så skjønne barn. Helt herlige. Den med kommentaren kl 22.12 er nok ikke helt god i hodet sitt, bare å overse sånne tapere. Kan skrive under på at plassen mellom to bilstoler er vond og trang, man trenger nesten ikke bilbelte så fast sitter man.
   Håper dere får flere sånne fine feriedager.

  11. Dere som kommenterer på at emma sitter forovervendt, det har jeg liten sjangs for å tro. Bilstolen hun sitter i er nemlig ikke godkjent forovervendt med selene hun har på, skal nemlig bruke en pute over fanget. Søk opp cybex sirona!
   Btw, ser noen spør om stolen er bra. Ja det er en kjempestol bakovervendt, men forovervendt er den livsfarlig mtp den puta man skal ha over hofte/mage regionen.

  12. Jeg blir så flau over disse kommentarene. Drittunger! Gi blanke i å hakke og peke fing! Fei for egen dør, og skaff dere et eget liv!
   Rannveig, håper ikke du tar d til deg. Fine gjengen 🙂

  13. Skjønner ikke hvordan folk kan påstå at E sitter fremovervendt. Når en faktisk ikke ser noe som tyder på det ? Å at N sitter foran har da ingen betydning. Hva om han sitter i sitt bakovervendte sete foran ? Ingen som vet noe om det. Å få plass til 3 barneseter i baksete er ganske håpløst. Om en skal ha skikkelig seter. Her satt minste mi foran når hun hadde baby stol og søstrene hadde større seter. Nå er dem 8 og 7 år å bruker puter så da er alle bak igjen. Er noe som heter å skru av airbagen. Så kanskje begynne å passe på seg selv i stede for alle andre ??

  14. Vær smart,,steng kommentarfeltet.Da må enkelte finne seg en Anna hobby så ikke dagan blir kjedelig for dem..

  15. V kl:19.56
   haha latterligste æ har sett! Dattra di nekte å sitt bakovervent?? greit nok d, men e d hennes valg? nei, d e faktisk foreldran som bestemme ikke ungan…d e faktisk lovpålagt å sikre barn fram t dæm e x antall tung og x antall høy, me sæte i bil! å d e ei grense me bakovervent sæte også, unga ska sikres så å så læng i bakovervent sæte! Har ei datter sjøl æ på 11 mnd, om ho ha nekta å sitt bakovervent når ho ha vorre 14 mnd! d har æ faktisk drette i, fordi æ tænke på sikkerhet å vil d bæste for ho i trafikken! da SKA ho sitt bakovervent te ho e for tung og/eller for lang! om ho itj like d å gjør sæ vrang,skrik,hyle, så finnj ho fort ut d at d itj hjelpe fordi æ gjør itj nå me d læll :- ) enkelt og greit
   Enn når dattra di e 2 år å nekte å sitt i sæte sitt…lætt du ho slæpp d du da 😂?

  16. 17.36
   Min på 4 år sitter og forran, han nekter å sitte bak, så for en 4 åring å sitte forran går helt fint sikkerhetsmessig! Han ble satt i fremovervendt sete fra han var 11 mnd 👍 Stå på rannveig, du er en SUPER mor!!
   haha, nekte å sitt bak? hmmm, greit nok d, men e d han som bestæmme d da? uff trasi
   Du veit at man SKA sikre barn te dæm e x antall tung og x antall lang bakovervent ja? d bli ei kraftig bot hvis man bli stoppa å en unge sitt i fremovervent sæte når ungen e 11 mnd bare 😳 uff hærrefred, dattra mi e 11 mnd no å æ har aldri i værden sotte ho i nå fremovervent sæte no! samboeren min har en gutt på snart 7 år, å han må setta bak enda når/hvis han ska værra me mæ ut å kjør! Like å ha barn i baksæte æ

  17. Vil bare gi deg en klem ❤ fulgt deg siden du var gravid med N, men aldri kommentert. Har selv 2 døtre på 5 år.

  18. Er vel ingen lov som sier at man må sitte sånn og sånn? De anbefaler ja, men ingen lov. Mellomste mi sitter fremovervendt, og det går så fint så. Skal vedde på at du satt fremovervendt da du var liten, og det gikk da bra?! Jeg har iallefall overlevd det.. 😄
   ..alt folk skal bry seg om.. herrefred.. la nå dama leve sitt liv på sin måte – blir helt satt ut av kommentarene noen ganger. Folk har jo noe negativt å si om absolutt alt hun sier og gjør.. stakkars får helt vondt i meg!
   Stå på Rannveig, synes du gjør en kjempejobb jeg 😄

  19. 25.07.2016 kl.00:11 (Torill)
   Sorry meg ass, men de kommentarene dine er utrolig tragiske. For alt du veit så kan E ha være for lang i beina til å sitte bakovervendt.
   Så synes du og alle andre nett troll her i kommentarfeltene å andre steder kan ta dere en bolle altså! For noen motbydelige mennesker enkelte av dere er..
   Kan godt skjønne at du/dere ikke er enige i det rannveig gjør alltid, men selvom hun er en offentlig person så trenger dere overhode ikke å rakke ned på hun. Kan ta hånden på hjerte å si at jeg er overhode ikke alltid enig med R, men da holder jeg heller munn enn å slenge med leppa mot hun 🙂
   La nå jenta gjøre hva hun mener er best for sine barn og for seg selv.
   Og det er forresten no som heter : man skal feie for ega dør før man feier for andres 🙂
   Stå på Rannveig, jeg synes du gjør En flott jobb altså 🙂 ønsker deg og dine en flott å fin sommer videre!

  20. hahah, dåkker som kommentere d æ ha skrevve må lessa d æin gång t tru æ 😂 æ sikte ikke t Rannveig, æ svara/skreiv t dæm som ha kommentert her æ, hahhaha looool! D æ reagert på m d va at dæm lar ongan bestæm når d kjæm t d å sitt fram fer at dæm nækte å sitt bak osv å litt d m bakovervent/framovervent… åja æ har ei meining æ å! å hvis folk itj tåle å hør nå negativt, så syns æ synd i dæm 😕 ka lære man hvis man får hør bare positive ting?
   Syns itj æ angripe så veldi my æ da men… å æ satt fremovervent pga at foreldran min ikke vist så my om bakovervent stilling, å d va itj sæta for d heller i den tida! d e jo faen mæ 23 år sea så….😂 man veit liksom mæir idag! å viss man tenke etter å har litt vett så vil man barnas bæste, å forskninga sæi at dæm bør sitt bakovervent så læng d går! da snur man itj en baby på BARE 11 MND!
   Victoria: æ feie faktisk mi ega dør før æ jør d mot andre 😂 har mi på 11 mnd bakovervent æ å kjæm t å ha d så læng ho kan d! ENKELT og GREIT! vil dattra mi sett bæste æ shø 💀
   Herre fant æ på google, bare t opplysning! okeii d e ikke en lov, men et regelverk å regla e jo t for å brukes 😊 Å skru av airbagen eller bruke beltestol hjelper lite – barn under 140 cm skal ikke sitte i forsetet. Snart kommer et nytt regelverk for bilstoler som stiller strengere krav til hvor lenge barn skal sitte bakovervendt i bil. Bøyde ben er ikke farlig. Mange foreldre snur barna tidlig fordi de mener barna sitter ubehagelig hvis de har bena bøyd når de sitter i en bakovervendt barnestol. Barn tar ikke skade av å sitte med bøyde ben, og de synes som oftest ikke det er ubehagelig heller. Det gjelder her som ellers på lengre bilturer med barn; ta noen pauser og la alle i bilen komme ut og strekke på seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg