Mannegruppa Ottar gjør meg direkte kvalm!

Menn som spøker og truer med seksuelle overgrep, vold, voldtekt, krybbedød og incest.

Menn som henger ut kvinner og hetser de på det groveste. Slike mennesker eksisterer faktisk, og de bruker en egen gruppe til å dele det de ser på som vitser om svært alvorlige temaer. Ufarliggjøring av svært alvorlig tematikk.

"Mannegruppa Ottar" er en gruppe med nesten 40 000 medlemmer. Her finner du disse mennene, og her er det god takhøyde for å dele grove vitser om befolkningens svakeste stemme, barn. Sjikanering av kjente norske kvinnelige ptofiler og kvinnehat florerer. Samt uthenging av de kvinner og/eller andre som måtte være uenig med de.

"En familiefar på 35 år,skriver at den 13 år gamle jenta bør utsettes for både voldelige og seksuelle overgrep "

Jeg blir personlig direkte kvalm og uvel når jeg leser at en familiefar oppfordrer til voldtekt av en 13 år gammel jente. En FAMILIEFAR. Denne mannen har altså barn i sin omsorg, kanskje tilogmed barn jevnaldrende med denne jenta. Den jenta han mener bør bli utsatt for seksuell mishandling og voldtekt. Et barn. Er jeg den eneste som tenker at denne mannen muligens ikke er helt skikket til å ha noe som helst med barn å gjøre?

Å ønske et barn en slik skjebne vitner noe om svært lite hjernekapasitetet til vedkomne, og at han muligens ble mista i gulvet som barn og mangler et par essensielle ting i sin hjerne. Mulig ble han mishandlet selv, ettersom han ønsker et barn denne vonde skjebnen, og oppfordrer andre til å utføre disse handlingene. Jeg håper for Guds skyld at dette barnet vil bli tatt hånd av om noen andre som er mer egnet i rollen, enn h*nnes pappa som oppfordrer til voldtekt og seksuelt misbruk av en tretten år gammel jente.

Jeg personlig, med mange, mange flere, ønsker å få denne gruppa nedlagt, og hadde satt stor pris på om så mange som mulig deler dette innlegget for å få satt fokus på denne gruppa med takhøyde for vitsing om svært alvorlige temaer som absolutt IKKE skal vitses om.

344 kommentarer
  1. Dette er helt jævlig!!! Å skulle forsvare at det er humor gjør meg bare enda mer forbanna! Hvem i helvete tuller med slik?? Dette er hverdagen til hundrevis, kanskje tusenvis av barn og så skal det tulles med??? Hva faen er det med folk?!! Spreng hele jævla gruppa til helvete! Facebook burde slette gruppen, etter at så alvorlig innhold blir vist!

  2. Blir rett og slett ihjelskremt over hvor mange forvrengte mennesker det finnes! De ordene/ “vitsene??” Jeg leste der, klarer jeg ikke gjenta engang. Forkastelig, rystende og kvalmende 😞 Polititet skulle steppet inn for lengst.

  3. Dersom du blir kvalm av dette er vel neppe dette gruppa for deg. Jeg kan tenke meg mange sider på nettet som det ikke kunne falt meg inn å delta i.
   Så da gjør jeg ikke det.
   Leste noen av vitsene og jeg kjenner jo igjen mange avarter av dem fra min egen pubertet, og det er vel nettopp det dette er. Pubertetsvitser fra gutter/menn som ikke helt har klart å definere sin egen humor ennå, og så morbid at de får ha dem for seg selv.
   Personlig – som voksen mann med småbarn, føler jeg direkte avsky av de fleste av disse vitsene, og jeg måtte bare slutte å lese!!
   Betyr ikke at jeg akter å prøve å forby dem av den grunn.
   Men, hey, kjenner jeg Rannveig og hennes følgere, trenger hun/dere vel noen å være støtt på vegne av.
   Så nå fikk dere det.

  4. Denne gruppen skulle så absolutt vært anmeldt! De er jo ikke riktig kloke.. hadde vi kvinner hatt en slik gruppe å det hadde stått noe slikt om menn så hadde den vært anmeldt for lenge siden skal jeg være sikker på.. skjønner ikke at folk klarer å skrive noe slikt.. det er helt på tryne de som er med i den gruppa der!!!
   Blir kvalm av dem alle sammen som er i den gruppen..

  5. Den fra Bjørn-Atle Kabbe Jensen er så kvalm og jævlig at jeg har faen ikke nok ord!!!!
   Gikk inn på profilen hans. Blar en litt ned, har han laget en offentlig status for og “forsvare” seg. Dummere mann skal en lete lenge etter og like dumme venner som har kommentert! (Mange uvitende om hva han faktisk har skrevet!)
   Jeg delte den latterlige statusen hans!
   Håper han ikke har barn, eller noensinne får!!!!

  6. Klart det er kvalme vitser, men fortsatt bare vitser. Henge ut folk slik du gjør på denne bloggen er lavmål og beviser hvor lite du har å gjøre.

  7. Fytte faen! Kjenner jeg blir så forbanna at jeg blir rød i øya 😱 Att det er mulig!! Fysj!! Flott at du bruker bloggen din til å prøve å sette en stopper for dette i og med at bloggen din har ganske mange besøkende 👍🏼 Godt gjort 😁 Delt!!

  8. Mennesker har rett til å spøke/vitse om hva de vil(ytringsfrihet). Det at spøkene/vitsene støter dine følelser gir deg ingen rett til å henge ut vedkommede med navn i offentligheten.
   Foreslår at du tar vekk blogginlegget før du blir innrapportert til myndighetene om brudd på personopplysningsloven. Det tar nok ikke lang tid før noen av de du har hengt ut offentlig her vil gå til verks mot deg.
   Nils E.

  9. Blir virkelig helt kvalm og uvel av den gruppa. At noen kan tro det er greit å holde på sånn gjør meg virkelig sint! Helt tragisk!

  10. Ayay.. hvordan få klikk på egen blogg.. Grenser til patetiske dette!! Få deg et liv, og prøv å bli litt voksen er du snill..

  11. Hahahaha. Kjempe bra’e vitsa👌😄kosa mæ som faen når æ lest dæm👍. E det ei facebook gruppe der dæm legg ut vitsa? Nånn hva vell i drøyeste laget, men så lenge man huske på at det kun e tull å ikke ment vondt så går det vell bra

  12. Hvordan vet du at dette er tatt fra akkuratt den gruppa da jeg ikke kan se noen henvisning til gruppa av dette bildet du har lagt ut ??

  13. Du skriver i tillegg her at du vil bruke bloggen som har flere tusen følgere, til å stoppe dette?
   – Hvem er du til å bestemme hva mennesker skal få lov til å spøke med?
   – Hvorfor engasjerer du deg i hva andre gjør/sier så lenge det ikke er til skade for noen?(Gruppas innlegg er i tillegg skjult).
   Slutt å oppfør deg som en hverdagshelt – Engasjer deg i mer intellektuelle temaer – Tørk tårene og slutt å oppføre deg som en liten sutreunge.
   Svein Harald

  14. Det er absolutt forkastelig, at noen kan gjøre sånt er jo helt sjokkerende.
   I samme stund som folk sprenger seg i fillebiter, skyter og knivstikker hverandre på bakgrunn av religiøs uenighet så er det noen som skriver vitser på en gruppe?
   Ja da er det selvfølgelig vitsene som fortjener et blogg innlegg.
   Må da være bedre å la de holde på i en lukket gruppe fremfor offentlige forum?

  15. Enig i John her.
   Dersom du synes disse vitsene er så forkastelig og jævlige. Hvorfor i all verden deler du disse til alle i offentligheten når de allerede kun var i en lukket gruppe skjult for offentligheten?
   Anbefaler deg å tenke litt før du ytrer deg – Du har vel et visst ansvar som en blogger.

  16. Er jo nesten bare menn som kommenterer innpå her også at det bare er vitser og at du bryter loven osv… Nils Egil, mister cool og Svein Harald er jo omtrent da like sjuke i hue!!

  17. Når det kommer til disse vitsene syns jeg folk tar litt av med kritikk og hat mot dem. Alle har ulik form for humor, og humor er noen ganger det beste virkemiddel og forsvar mot ting en syns er vanskelig/forferdelig/ekkelt å forholde seg til. Det ligger i noen menneskers natur.
   Når vitsene blir skrevet i et lukket forum for folk som oppsøker slik humor, så syns jeg vi skal la dem få ha de i fred.
   Syns heller hovedtemaet i dette blogginnlegget burde vært mtp spredning av hevnporno og voldtekttruslene som ble fremsatt mot bla en 13 år gammel jente. DER kan vi si oss enige. Det er langt over streken, og er ikke innenfor ytringsfrihetens grenser. De burde skamme seg!!!!

  18. Er slett ikke enig med denne nettgruppen, men disse vitsene er vel fra i fjor? Men alt for å få noen klikk?

  19. Og du bruker selv denne gruppen til å markedsføre deg selv og få klikk på den pinlige bloggen din. Jeg tipper det eneste dette resulterer i er flere medlemmer av “mannegruppa Ottar”, for hver gang ditt innlegg blir delt.
   Når skal 16 år gamle jenter forstå at ingen bryr seg om meningene deres? Dere er de dummeste menneskene samfunnet har å by på

  20. http://www.vg.no/a/23809815
   Hva med denne hendelsen da? Er det også greit? Herregud, det er da ikke straffbart for Rannveig å legge ut noe som menn har valgt å dele i en gruppe på Facebook med 40.000 medlemmer? For en idiotisk ting å si..

  21. La nå oss mannfolk ha ett sted der vi kan dele den syke humoren våres, alle er helt normale mennesker med god takhøyde! 😊

  22. Nils E., må nok skuffe deg og fortelle at man ikke har lov til å si hva som helst, selv med ytringsfrihet :))

  23. Og du anser det som greit å dra alle over en kam, samt å dra alle innleggene som postes der inne over en kam? Gruppa omfatter så ufattelig mye mer enn de usmakelige innleggene og kommentarene som har blitt spredd til media. Det diskuteres spill, bil, deles bilder og videosnutter om vittige ting, det er ikke trakassering og personhat som er dominerende. Og bare for å kommentere på hvordan disse bildene av de ekstreme innleggene har blitt ervervet. Dette er da personer som ikke har hatt tilgang til gruppa, som har lagd falske brukere for å komme seg inn i gruppa og grave seg fram til det mest ekstreme som postes der for så å ta bilde og spre det rundt.
   Så har det seg slik at det er 7 administratorer som gjør en fremragende jobb, men de har ingen sjanse til å rekke over alt eller være tilstede til enhver tid. Det er ca. 5000 medlemmer per admin (36000 totalt), da sier det seg selv at det ikke lar seg gjøre. Og la oss si at 1% av gruppa er “bad apples” da tilsvarer det fortsatt 360 personer. Mye av det som postes postes i visshet om at andre ikke får se dette, da det skrives mye som ikke er politisk korrekt og som en ikke ville sagt til enhver.
   For øvrig så har gruppa blitt midlertidig stengt tidligere med gjennomgang av facebook som fant ut at den var innenfor regelverkets rammer, samt at den har blitt gjennomgått av Kripos som også konkluderte med at den var innenfor regelverket.
   Vil heller anbefale deg og dine lesere til å rapportere enkeltpersoner da det store flertall av personer der inne faktisk ikke er noe annerledes enn dere.

  24. Hjelper nok og få hele Norge til og dele dette på Facebook og henge ut disse folkene som skrev dette i en lukket gruppe. Skikkelig koselig når hele familien din får drapstrusler og foreldrene dine blir kastet matvarer på i butikken fordi de vet du er i familie med noen som har kommentert en grov vits på en manneside for folk med dårlig humor på nettet. Jævlig bra jobba!
   Vil ikke si dette er noe mindre kvalmt.

  25. Spot on, «Anders«, humoren er syk!
   De fleste oppegående mennesker spøker ikke med så alvorlige temaer som barn og seksuelle overgrep. Vitner bare om mangel på empati og lav intelligens.

  26. Jeg støtter deg på mye Rannveig, og syns du er veldig flink og oppegående. Er helt enig i at dette er drøyt og langt over streken for disse mennene. Likevel må jeg få sagt, jeg ble kvalm og uvel av å se dette, og det hadde jeg ikke sett uten å gå på bloggen din nå 🙁 Kanskje ikke så bra å dele videre ordrett heller, slik at flere må bli utsatt for denne syke humoren 🙁

  27. Håper noen sender skjermbilde med navnet hans og uttalelsene til kona/moren til barna hans.
   Hadde det vært min mann som ytret seg slik hadde han våknet av et ballespark for å si det slik!

  28. Du vet at de kommentarene er flere måneder gamle? Mannegruppen Ottar har allerede fått tyn i media pga de kommentarene du har screenshot’a.
   Du har tydeligvis ikke noe bedre å skrive om og trenger flere klikks på rosabloggen din…

  29. 39900 av medlemmene i mannegruppa er medlemmer slik at de kan se på de tragiske innleggene til de 100 tilbakestående “mannfolka”, som faktisk tar den siden der seriøst.

  30. Jeg blir ganske fascinert over alle mannnfolka over her som hyler over hvor feil det er av Rannveig å skrive om dette, samt forsvarer uttalelsene som “uskyldig moro” i ei lukka gruppe. Funker det virkelig sånn, at “vi støtter hverandre FORDI vi er menn”?? Er hjernen så enkel at dere ikke evner å se hva som foregår i dette hyggelige forumet deres? Ville dere likt at det ble skrevet om DERES barn, at andre menn oppfordret til voldtekt og andre “morsomme” handlinger? Jeg tror faen hakki meg det har rabla for noen av dere. Og jo, en del av disse uttalelsene er faktisk ulovlige etter norsk lov, akkurat som det er fastslått at det ikke er brudd på personvernet å “oute” de som har skrevet dem fordi di er skrevet på et stort nettforum. Dere skjønner, når man publiserer sånt på det store internettet, så har man redaktøransvar. Man må lure på om folk er tilbakestående, når de går i taket fordi man avslører hvem som har skrevet ting, istedet for å faktisk reagere på HVA som er skrevet. En herlig gjeng, uteksaminert fra “livets harde skole” – åpenbart med stå-karakter…

  31. Ser du får kommentarer fra en del stressa menn her nå..
   Redde for hva kone og døtre mfl skal si om dem? For en bedriten “mannskultur” 😝

  32. “Vi har gjennomgått rapporten din om Mannegruppa Ottar. Gå til Innboks for brukerstøtte for å finne ut mer.
   Vi har gjennomgått gruppen du rapporterte for hatefulle ytringer eller symboler. Vi har fjernet den på grunn av brudd på våre standarder. Takk for at du rapporterte dette. Vi har gitt Mannegruppa Ottar beskjed om at gruppen hans/hennes er fjernet, men har ikke fortalt hvem som rapporterte den.”

  33. Sjekk fakta disse er ifra tidlig i vår og er fjernet i fra gruppen er ingen pedo , nekro vitser som er postet de siste månedene og de vitsene er fra 70-90 tallet så er ikke noe nytt

  34. Æsj, blir helt kvalm.
   Slikt burde virkelig bli tatt på alvor. Håper de får masse DRITT får SÅNT tuller en ikke med!! Voldtekt av babyer og barn, tips politiet før det skjer i virkeligheten!

  35. Dette er brudd på personopplysningsloven. Regner med at noen av de utstøtte anmelder forholdet og får denne bloggen nedlagt.
   Mannegruppa Ottar gjør ingenting ulovlig. Det Rannveig Heitmann gjør er ulovlig.

  36. Betyr ikke ytringsfrihet noe for dere lenger? Selv om dere ikke er enige med visse personers utsagn så er det ikke bare å “Ringe politiet” som flere kommenterer her.
   Det må være forferdelig å stå opp hver morgen og fundere på hva du ønsker å bli støtt av, og masse 40-50 år gamle gubber som deler grove spøker på en facebook gruppe er absolutt ingenting folk burde ta seg nær av.

  37. Dette her er faktisk offentlig uthenging og er ulovlig i Norge… Foreslår at du fjerner innlegget før du er den som blir straffeforfulgt.
   Og en annen ting er at vi har faktisk ytringsfrihet her i Norge. En frihet som gir ethvert individ rett til å spøke om hva de nå enn skulle finne på å spøke om.
   Og før lynsjemobben kommer å “tar meg” så er jeg ikke en av medlemmene ei heller er jeg mann. Men det jeg er er en stor tilhenger av individuell frihet og ytringsfriheten.

  38. Lite trolig at akkuratt dette skulle vært anmeldt, ettersom jeg har stor tvil på at noen lovbrudd er gjort i dette eksemplet.
   At mange annser humoren som ekstrem og over streken er forståelig, men det er nok alt innenfor ytringsfriheten, siden ingen av disse er trakaserende ytringer mot et individ, eller trusler rettet mot noen.

  39. Må bare si fy faen for noen syke folk. Tenker jo om alt dette er en spøk eller mener dem.det seriøst. Var inne å så om folk jeg kjenner er medlem.var faktisk en del å det skremmer meg.
   Mn jeg personlig hadde meldt alle som har barn til barnevernet!! Anmeldt resten!! Mange mener nok det dem skriver. Mange som har barn er pedofile også.

  40. Rapporterte gruppa. De mennene der er helt syke i hodet! gikk inn på gruppa og så at flere av mine venner på 17-18 år er med i gruppa.. blir så utrolig skuffet..

  41. I tillegg ser jeg det nå at i reglementet demmes står det “ingen pedofili”, hva i alle dager kaller de da de kommentarene som blir skrevet??

  42. Da sikter jeg selvfølgelig til vitsene som er brukt i illustrasjonen. Når det derimot kommer til saken anngående jentene som har blitt personlig angrepet av medlemmer av denne gruppen, er vi inne på noe annet, og er å annse som totalt uakseptabel oppførsel, og en ting som er av mulig interesse for straffemyndighetene.

  43. Hei Rannveig m/ lesere.
   Omtrent hele Mannegruppa Ottar er enige i at de FÅ postene med hetsing og sjikane er unødvendige og derfor fjernet fra siden.
   Det kan vi alle være enige om.
   Det som overhodet ikke er greit er at resten av gruppen blir dømt som om de også har hetset, sjikanert og delt henvporno seg i mellom.
   Det er utrolig lavmål å legge ut en gammel skjermdump for å kunne få plass på hype-toget som raser i vei mot Mannegruppa Ottar.
   La meg bare få avslutte med en ting;
   Dark humor is like food in africa – not everyone gets it.

  44. Noen av disse ble delt fra Radioresepsjonen når det gikk bl.a. Kan ikke huske at de fikk like slakt. Drøye vitser, men det er bare vitser selvom de er stygge som f..
   Mye vits å dele det for å henge ut noe som har vært på en lukket gruppe.

  45. Du er fan meg latterlig ass! Hahaha da må HELE internett bli en politisak og være pedofile osv, for disse vitsene som er postet i gruppen er hentet fra andre forum og nettsider;) det er bare at disse er samlet i mannegruppa ottar, og det betyr ikke at noen er pedofile, voldtektsmenn osv, dere er jo helt innavla i hode om dere tror nå slik…eller så er dere bare ekstreme femenister som ikke har funnet troen på dere selv 🙂

  46. Asså, det er jo en gruppe stappet av landstapere, hva kan man forvente? Selvfølgelig vil de finne noe/noen som har det mer kipt en dem selv å skrive dritt om, for å få seg selv til å føle seg bedre. Disse vitsene er tragiske og hører ikke hjemme i nettsamfunn som alle kan få tilgang til.

  47. E da VIRKELIG mulig at da e mennesker her, som forsvare desse “vitsane”? Vett dåke ka ein vits e? Detta e SJUKT, MOTBYDELIG, og dei som syns da e greit – bør ikkje få ha ytringsfriheten sin lenger! Skjerp dåke!

  48. Så sinnsykt utrolig at noen ikke vet forskjell på å spøke om voldtekt, og faktisk utføre en voldtekt. Det er et tegn på en skrudd virkelighetsoppfatning.

  49. Fy søren for noen syke jæ***!!! Blir helt kvalm av å lese det de skriver der inne, den gruppa burde bli nedlagt og politiet burde gripe inn ass! For noen føkka folk!!

  50. Nils Egil: Det som er lavmål er å legge ut vitser om krybbedød og voldtekt av barn! Bruk huet ditt til annet enn å ha hår på, mann!

  51. Til deg Nils E,- Du kritiserer bloggeren hær for å legge ut ting som ALLEREDE ligger ute på en gruppe for 40.000 mennekser? Du mener det bloggeren gjør er galt mht personvernloven? Samtidig som du støtter hets fra Mannegruppa Ottar?

  52. Det at enkelte bloggere tjener mer penger enn de som faktisk gjør noe stort for samfunnet viser bare hvilken retning vi er på vei..

  53. Fy faen blir kvalm. Får helt vondt inni meg. Håper disse som sitter å skriver dette blir tatt. Dem skulle vært pint leeennnggggeeee

  54. Skjønne ikke at dåkker gidde å ta dåkker nær av grove vitsa, like dåkker det ikke så ikke vær medlem i gruppa, easy enough.
   Men nei, “outrage” er tydeligvis en poppulær hobby nå til dags, dær man går ut av sin egen sone og leter etter ting og klage på..
   Kan ikke si at du er noe bedre som poster screenshots Rannveig, men feminismen er vel ikke utbredt nok og kvinner trenger flere fordeler og mindre ulemper,uavhengig av menn.
   Du og alle dine følgere som sitter og klager er sikkert bare sur fordi dere ikke får være med pga at dere er grinete fitter som ikke tåler en dritt
   Best wishes
   Hugh mongus

  55. Kildeinfo er kjekt og burde vært en pålagt rutine for bloggere også. Dette ble ropt høyt om i nyhetene for flere mnd siden og gruppa ble revidert av myndigheter og de dårlige utskudda ble sletta etter det jeg leste den gang. Tragisk at dette blir blåst opp nok engang PGA dårlig kildeinfo.. Håper du ikke blir anmeldt av dette nå…

  56. Alle må raportere denne gruppa…Dette er noe av det grusomeste jeg har sett her på facbook….OPPFORDRE ALLE VENNER OG KJENTE OM AT DENNE SIA MÅ BORT!!!!

  57. Alle som publiserer personopplysninger på nett (det vil si opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson) må i utgangspunktet forholde seg til personopplysningsloven. Dette kan gjelde også når publiseringen skjer på en hjemmeside eller blogg. Hovedregelen er at ingen kan publisere personopplysninger uten et frivillig, informert og uttrykkelig samtykke fra den opplysningene gjelder, og at de opplysningene som publiseres skal være korrekte og oppdaterte. Et samtykke kan trekkes tilbake når som helst.

  58. Skjønne ikkje koffør dåkker bli så jævlig sur. E jo bare tøv. Slutt å vær butthurt på alt som blir sakt på intrenet. Får faen meg kreft av å lese kommentara på det her mannskjiten

  59. asså please. Det är bara jokes. Många av dem personerna är inte sånna. Bara för att jag drar en vits som är rasistisk så betyder inte det att jag är en rasist.
   Om du blir butthurt för att nån annan har roligt så är du en ganska patetisk människa.

  60. Dere menn som ikke skjønner hvorfor vi ikke synes dette er morsomt.. Det er ikke morsomt fordi dette faktisk er REALITETEN for norske jenter/barn. 1/10 av oss blir voldtatt (dette er de man vet om som faktisk anmelder). Alle kjenner noen som har blitt det. Hvem er det som voldtar? Jo det er MENN. Og en gruppe som promoterer mannsjåvinisme er jo mekka for disse udyrene, de får jo alle de syke tankene sine validert. Er jo bare å lese innholdsbeskrivelsen av gruppa, det er faen meg ikke greit.
   Jeg driter forsåvidt også i om “bare tulla”, det er tydeligvis ikke langt mellom ord og handling når man ser voldtektsstatistikken. Holdningene dere er med på å skape er helt forkastelige.

  61. beklager men eg er bare nøtt og si dette her til deg…
   det bilde der har du bare med og slette med en gang du har ikkje spurt de personene som du har lagt ut på bloggen din om ”lov” til og bruke deres navn og bilde i bloggen din. det du har gjort her nå er Brudd på personværnloven.
   eg råder deg og slette bilde eller sladde profilbildene og navnene i den screenshotten du har lagt ut bilde av nå.

  62. Jeg er enig i at de spesifikke kommentarene du snakker om i dette innlegget er motbydelige. Det er IKKE greit at ei 13 år gammel jente skal behøve å oppleve noe sånt bare fordi hun hadde guts og sa ifra om noe hun syns var feil. Det er faktisk helt forkastelig. Heller ikke er det greit å spøke om voldtekt osv.
   Men.. Denne lynsjemobben som nå er ute etter hele Mannegruppa Ottar er ikke greit. Som flere her har sagt, så er 99% av medlemmene menn som også tar avstand til dette og syns det er motbydelig og det å gå etter hele gruppa fordi de har et kvinnefiendtlig syn og er pedofile virker både ganske naivt og støtende på meg.
   Det er veldig lett å sitte bak et tastatur og si de at folk bør bli skutt for å være med i en gruppe på over 30 000 mennesker der det finnes noen enkeltindivider med forkastelig humor, men har man en slik mening må man faktisk kunne stå for den ansikt til ansikt med de samme menneskene.
   Det virker også på meg som at disse enkeltpersonene som har tatt navnet til 13-åringen og 20-åringen det er snakk om her har gjort noe like ulovlig som de som har tatt navnet til disse mennene og lagt det ut over hele internettet.
   Med det sagt, syns jeg selvfølgelig ikke det er greit det disse enkelte mennene har skrevet, men at man kanskje bør tenke seg litt om før man poster ting.
   Jeg er forøvrig verken mann eller medlem av gruppa, så det er ikke noe vits i å ønske meg skutt eller anmeldt.

  63. Jeg synes det skal være stor takhøyde før myndigheter og samfunnsdebattanter skal gripe inn i noe som helst, men her sier jeg bare.. Ta for dere! Dette var bare kvalmende og skremmende lesning… Skjønner godt at organisasjoner velger å IKKE ta i mot penger fra en sånn gruppe!

  64. Line plz
   så du säger att det inte finns kvinner som våldtar men?
   Fast det finns bevis på att kvinner gör mer fysisk våld mot män än män mot kvinner.
   Och jag känner folk som har blivit våldtagna. Men jag får fortfarande inte göra vitsar om det?
   Om du inte kan skratta åt dig själv så borde du inte få vara på internet eller lämna huset

  65. Jeg vil vel påstå at dere er mer skada i huet enn de som er medlem på den gruppen. Hvis dere tror at alle de 35000 medlemmene der er pedofile pga. Noen kommentarer som har kommmet frem i media. Det er kansje en sånn melding av 1 million.

  66. Eva
   Varför får vi män inte ha lite roligt? Om du tar till dig det som blir skrivet där, gå inte dit och läs det. NEJ, du ska se till att den blir nedstängd fast än inget fel blir gjort där.

  67. Takk for at du deler dette, Rannveig. Dette er noe av det sykeste jeg har lest, og folk som synes slike “vitser” er morsomme burde etter min mening ha vært sperret inne. Jeg ble fysisk dårlig og lei meg av å lese dette. Stakkars, stakkars barn som utsettes for dette som de så ekkelt beskriver og ler av. Hvilke tapere er det som er med i en slik gruppe??

  68. Toril
   Varför ska vi som tycker detta är roligt bli in spärrade?
   Det är bara vitsar. Att säga dem som tycker om dem är vitsarna är pedofiler är som att säga att spel gör dig våldsam. Det går inte ihop.
   Jag tycker mer att det är du som är en ”taper” för att du tar till dig detta. Det som du ser här är normal på internet, tycker du inte om det så borde du hoppa av internet

  69. diskusting 🙁 hva gjør politiet? 🙁 … jeg har ALDRI likt denne gruppa Ottar, og nå føler jeg bare mer avsky for dem !

  70. Fy faen i helvette i ***** Æ blir irritert å REDD Æ E SJØL TRETTEN Å **** Æ syns sanne ting ikke bør hylles med. Har sjøl en baby i hus som er en mnd å tenker vist noe sant hadde hent med den, hadde den jævla kuk fitta fått seg en på smella og faen meg av meg om det hadde vert min lille søster/bror. Æ føle at min hverdag fra no av bør overvåkes så Æ ikke blir overgrepet voldtatt elns.

  71. Om ni tror att det kommer hjälpa att stänga ner gruppen så tror ni helt fel. En sån stor grupp kommer ALDRIG att försvinna. Det kommer bara komma en ny när den första försvinner, och det kommer alltid vara så. Se på Pirate bay och Silkroad

  72. Hvordan får man 100 babyer ned i en bøtte?
   Med blender
   Hvordan får man dem opp igjen?
   Med tortilla chips

  73. Vil bare informere dere om at politiet er gjevnlig inne på gruppa og ser. Hjelper lite med anmeldelser og rapporteringer da
   Mvh Alf

  74. Jeg syns det er morsomt at de som “forsvarer” dette faenskapet er menn.. Hvor er vettet til folk blitt av??
   Det her er helt usmakelig og ikke minst er det ekkelt å tenke på at slike menn som syns disse temaene er morsomme å spøke med, går fritt rundt. Hjelpes hvem vet hva de kan finne på…

  75. Det gjør vondt inn i sjela å lese hva disse mannfolka karakteriserer som humor. Jeg har selv vært en av disse livredde småjentene som ble misbrukt, voldtatt og kastet til side, og jeg vet dessverre altfor godt hvor ødelagt man blir av slike traumer. Jeg håper disse mannfolka og de som har kommentert negativt i denne tråden kan gå litt i seg selv og granske sitt eget syn på kvinner og barn. Det synet de fremstiller her er ikke bra.

  76. en mann går inn på apoteket.
   “Jeg trenger noen prevensjon for min 11 år gamle datter”.
   Apoteket: “Du har en seksuelt aktiv 11 år gamle datter?”
   Fyren ler: “Seksuelt aktive Hell no, hun bare ligger der og gråter mesteparten av tiden”.
   xD

  77. Jeg synes det er bra du deler! Kan ikke fatte og begripe at noen synes slike “vitser” er morsomme. Det er kvalmt og helt for jævlig. Og at dette atpåtil er menn med barn.
   Det kan være jeg tar meg nær av det siden jeg mistet min sønn i krybbedød for et år siden, men håper disse mennene kan tenke litt lengre enn den kvalme humoren sin!!

  78. ble faktisk kvalm bare av å lese kommentarene på bildet.syke syke folk som absolutt burde bli kasta ut av FB.dette er IKKE humor

  79. Har ingen forståelse for at menn som synes det er greit å henge ut andre, ikke synes det er greit å bli hengt ut selv. Trodde de ville like det, og synes det var gøy 🙂
   Blir som
   – Inne å titter på barneporno, men jeg har ikke filmet.
   – Inne på sider med hevnporno, men det er jo ikke jeg som har lagt det ut.
   – Inne på sider som legger ut filmer, bilder av folk som ikke er bedt om å bli filmet, og deretter gjør de til latter. Som Fredrik så fin gjorde med sin rom og cola video.
   Bare ved å være medlem, støtter du opp om disse holdningene. Og ja jeg dømmer deg ut fra det.

  80. Eirik
   Jag förlorade min syster på samma sätt, men jag försöker inte göra att andra känner sig dåliga. Jag låter dem ha sina vitsar, jag stoppar dem inte. Vet du vad jag gör, jag joinar dem.
   Det du gör är ett drag från psykopater. Du försöker ge skuld känslor till andra människor så att dem ska tycka synd om dig.

  81. Helt SYKT 🙁 blir så kvalm, og det som marcus og julian skrev var helt grusomt, alt var ille,men de 2 tok kaka 🙁

  82. Monica
   Det är ett sånt dåligt argument så att jag fick cancer.
   Bara för att jag tycker om dark jokes så är jag en pedofil, rasist, mördare och allt som finns? Kan du se hur dåligt argument det där är nu? Nä, det kommer du säkert inte för du är så narrow minded som man kan vara så fastän motsatsen är rakt framför dig och bevisar att det du säger är ganska dumt, så kommer du att sitta fast i ditt spår

  83. hahah velkommen til verden. Popp ut av den lille sokkersøte boblen din og se verden for det den er. Våkn opp. Ikke ta deg nær av så latterlige ting som en vits. Det finnes andre ting som fortjener mer oppmerksomhet.

  84. Er jo ganske morsomme vitser det der da. Husker de hadde ett par av de på Radioresepsjonen for noen år siden i ” Tores groviser” . Ledde da, og ler enda.
   Om du ikke vil høre de eller lese de, da kan du jo bare la være.

  85. Hei alle sutrete mennesker. Slike vitser har eksistert lenge. Det er som med negervitser og andre slemme vitser. De er grove, og sjukt drøy humor er ikke for alle, og derer burde dere også vite at i Norge er ikke stygge vitser ulovlig. Husk nå her at om jeg drar en neger eller jøde vits, betyr det ikke at jeg hater/dreper jøder og negere når jeg ikke kødder med vitser om dem.
   Akkuratt som jeg tviler sterkt på at de som kødder om dette puler barn og syns det virker greit og fett.
   Kan dere se til helvette å våkne opp, dere som er så sjukt oppi hva alle andre sier på INTERNETT. Ingen som har lært at man ikke skal tro på alt man leser på the interwebs!?!?! Dere er så såre i ræva at jeg begynner å lure på om dere faktisk har liv utenom å blåse opp saker om hva andre sier bak tastaturet sitt.

  86. Gruppa ble stengt men er nå oppe og går igjen med over 30 000 medlemmer !
   Ekte mannfolk spøker ikke med sånne ting, ekte mannfolk er ikke medlemmer i en sånn gruppe !
   Ekte mannfolk tar sterk avstand fra mannfolk som oppfører seg sånn !
   Mannfolk som er medlemmer av denne gruppa er ikke mannfolk…
   De er ingenting… Absolutt ingenting……

  87. Du, denne skjermdumpen er fra februar, begynnelsen av mars… Den har vært tatt opp i media før, den er ikke fra i går… og dette er ikke noe DU har funnet…Mannegruppa rydda opp og kastet ut medlemmene… hva driver du med??
   (vitsene er selvsagt forkaastelige… men ikke gjør dette til en ny sak du har funnet…)

  88. Du, denne skjermdumpen er fra februar, begynnelsen av mars… Den har vært tatt opp i media før, den er ikke fra i går… og dette er ikke noe DU har funnet…Mannegruppa rydda opp og kastet ut medlemmene… hva driver du med??
   (vitsene er selvsagt forkaastelige… men ikke gjør dette til en ny sak du har funnet…)

  89. Hyggelig å se at mitt kommunistiske manifest snart kommer til nytte igjen! Tydelig at det er mange her som ønsker et samfunn alà Georg Orwell’s 1984, med tankepoliti og alt som følger med den type samfunn… Spår en lysende fremtid for et nytt Stasi! 😊

  90. Disse “vitsene” har jeg ikke kommet over i gruppa, men takk for at du delte dem videre (som om at du er noe bedre bare fordi du hetser dem som skriver det?) du sprer dem jo bare videre. Slike vitser er sjelden å se og er ikke meningen at dem skal spres rundt, Men du gjør jo jobben så takk for at du lager litt PR for Mannegruppa, når vi har klart å lage litt PR for deg. Dobbel moralistisk er du!

  91. Nina
   Du som blir butthurt av sånt här är inget och folk skrattar åt dig
   Du som gör detta till en stor sak är inget och folk skrattar åt dig för att du gör det.
   Dark jokes are like food, not everyone gets it.
   Det är smak som behag, vissa tycker om dark jokes, vissa gör det inte, och du är en av dem som inte tycker om det.
   Jag är en helt ”normal” person och jag älskar dark jokes. Jag hade mördat den jäveln som hade lagt ett finger på min syster. Jag är imot sex mot barn och allt det där, men jag älskar fortfarande dark jokes.

  92. Nå må dere slappe av litt. Det er bare vitser. Grove og ufine for mange (inkludert meg), ja. Men det er bare vitser. Noen har sånn humor i puberteten. Andre har det som humor som en flukt fra en virkelighet de står uten makt til å forandre.
   Dere må ærlig talt slutte å henge ut folk som har denne humoren. Det er ikke oppfordring til noen som helst slags utekt. Heller en måte å sette lys på ting. Da kan det jo til og med hende det gjøres noe med de virkelige problemene.

  93. Hei Rannveig.
   Jeg synes ikke vitsene som du viser skjermdump av her er morsomme overhodet. Det er på ingen måte min humør, MEN jeg kjenner en av guttene du henger ut her og jeg vil bare si at du ikke kan dra alle under en kam. Alle har ikke samme humor, og personlig synes jeg det er uheldig å dele såpass grove vitser på nett nettopp fordi en kan oppfattes som noe en kanskje ikke er, men det er ikke nødvendigvis slik at mennesker som gjør uheldige valg er dårlige mennesker. Han jeg kjenner finnes det ikke et eneste vondt bein i kroppen på, og selv om humoren er veldig grov betyr det ikke at personen er det…

  94. Hva i HELVETTE er dette for en sinnsykt ekkel og tragisk gruppe? Fyfaen.. De mennene som er medlem der bør faen meg skaffe seg ett liv. Det de driver med er trakassering og misbruk mot BABYER. Æsj, for noen kvalmende mennesker. Håper faen meg politi blir koblet inn her, og ser disse ekle kommentarene og straffer disse mennene! Slike folk kan vi faen ikke ha her i samfunnet.. og håper for GUDS SKYLD de IKKE har barn!!!!

  95. Ro ned 10 hakk, er bare vitser. Ingen grunn til at politiet skal gripe inn. Da forvinner yttringsfriheten vår pga “kinner har mer rett enn menn”. Nå skal jeg bruke yttringsfriheten min, å si at jeg syntes dette tullet kvnnfolk har holdt på med “likestilling” er noe tull. Ødelegger samfunnet på mange måter. Jenter burde ikke ha makt i hele tatt. Forskjellen på menn og kvinnfolk i makt er at kvinnfolk ikke bryr seg om andres vilje, men deres egen vilje.

  96. Fy faen ass, butthurt eller? La vær å gå inn på gruppa å les om det plager deg. Gjør samfunnet en tjeneste og gå å heng deg.

  97. NILS EGIL. Den type vitsing om seksuelle overgrep mot barn går under denne loven.
   § 298. Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke
   Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd
   a) på offentlig sted, eller
   b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.
   Det 16 år aldersgrense for sex i Norge og “vitsing om overgrep mot barn” vil anses som krenkende adferd i ord i tillegg kan sånn “vitsing” bli til en oppfordring og omgjøres til handling hos en person med en alvorlig psykisk lidelse.

  98. Til alle dere som synes dette er humor folk må tåle, dere er mer lavpannet enn en stekepanne.
   Dårlig humor som dette, skaper dårlige holdninger. Det folk ler av og synes er morsomt, er det de slenger rundt seg med ovenfor andre mennesker.
   De er dårlige forbilder ovenfor den oppvoksende generasjon, og bidrar til latterligjøring og hets mot andre.
   Gidder man ikke å bruke hodet nok, til å tenke over hva man slenger ut av kjeften og ler av, bør man i grunnen heller lære seg å holde kjeft!
   For man bidrar ikke til annet en et kaldere samfunn og mobbing av kvinner og barn.
   Noe som i grunnen i seg selv er så feigt, at dere all burde rødme av skam.
   Der finnes ting man ikke spøker og ler av, som f.eks holocaust, sexualmissbruk og barne mishandling. Eller kort sagt, andres lidelser.
   Hvorfor f… lager dere ikke vitser om deres egne små pikker og skitne rævhull i stede?
   Men det tør vell ikke dere feiginger, for det er så mye mere gøy for dere å le av andre. Ikke er det dere som blir ydmyket heller da, noe som tydeligvis er veldig behagelig for deres eget lille feige ego. Som sagt, feigskiter hele gjengen.
   Hilsen et EKTE MANNFOLK!

  99. Hallo, Heitmann.
   Glad for at du også bruker litt av tiden din til å sette søkelyset på dette motbydelige “fenomenet”.
   Ikke noe av det disse idioter driver med er morsomt og humor. Og jo mer de omtales negativt, jo bedre er det.
   Takk! 👍

  100. Martine S
   haha, this made me giggle. Det är du som är patetisk här och det är du som borde skaffa dig ett liv. Du som letar efter saker att klaga på, på INTERNET. Vad ska polisen göra? Det är inte mot lagen, nej, snälla, ring polisen. Dem kommer reagera likadant som om du skulle gå till en IT butik och be dem ta bort system32 på din PC.
   Det är inte mot lagen att hålla på med dark jokes, och bara för dig 😉
   What’s the difference between my girlfriend and a dead baby? I kiss my girlfriend after sex.

  101. Ånei nåå ble jeg super støtt av alle disse kommentarene…
   Er det ikke bare å IKKE lese dem?
   Legge ned siden ja…. og så kommer det en til og en til og enda en, og enda en.
   Hahaa bare måtte hive inn detta her.
   Tips: føler du deg støtt så er det bare å ikke lese dem..
   ( ja mange er grove men if you dont like it, dont buy it )

  102. Hei!
   Jenter! Slutt å syte, la gutta ha en plass der de slenger dritt og kan kose seg med humoren sin!
   Er det ikke bedre at dem gjør det der enn blant folk ute?
   La men være menn og vi jenter la oss diskutere og la dette være? Vi diskuterer jo menn? Og hva dem gjør og ikke gjør?
   Husk å feie for egen dør før dere feier andre sine!
   Husk ar dere som deler navnet til disse gutta i offentlighet kan risikere å bli straffet selv!
   Hilsen meg!

  103. PS :
   Ser at mange fra den gruppa nå er inne her for å forsvare seg og “rettferdiggjøre” meningene sine.
   For noen jævla ynkelige stakkarer dere er!!
   Motbydelig er hva dere er!!

  104. Dårlige vitser og taperslig gruppe, men det er vel mer alvorlig at mennesker å din blogg retter spesifikke trusler mot folk i denne gruppen enn at de vitser om ikke-spesifikke. For å si det på dine leseres språk, jeg blir kvalm av å lese kommentarene på bloggen din

  105. Det er diverse grupper på bl.a facebook som denne, nettopp fordi de som ikke tåler å høre sånt slipper å høre det.
   Det er et fritt land og alle kan si, skrive og le av det de vil.
   Alle er vi forskjellige. Liker du/dere det ikke anbefaler jeg dere å styre unna.
   Det er ikke ulovlig det som skjer på siden.
   Og at offentlige personer blir gjort narr av, eller objektivisert, er ikke ulovlig det heller.
   Det finnes krig, sult, voldtekter og barnevold. Engasjer heller i det, enn hva andre synes er morsomt å skrive.

  106. Therese Jensen
   Du kommer med en bra poäng.
   och Anonym,
   ”a)på offentlig sted, eller
   b)i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.”
   Sist jag checkade så är inte facebook eller en facebook grupp en allmän plats, just saying 😉 och med en grupp på så många och det är det folk postar på den gruppen så skulle jag tro att det inte finns nån som säger imot det. Och en sak till, om det hade varit så hårt med lagen så skulle dem sitta inne redan, och gör dem det? nej, det betyder att polisen inte kan göra nånting

  107. Denne screenshoten er fra Februar eller Mars, hun får det til å fremstå som om dette er nå. I nyhetssaken står det at det er 5 stk med vitser/kommentarer som denne.
   Nå har jeg aldri vært i gruppa, men dette føler jeg er clickbait hvis ikke alle som kommenterer her har vært inne i gruppa for å bekrefte at dette er det det går i nå om dagen, et halvt år etter.

  108. Som jeg skrev på facebook og gjerne gjentar her.
   Altså…..her jobber vi mot mobbing i skolene. Ikke bare en dag, en uke, men faktisk hver dag både på jobb og med egne barn.
   Så kommer den dagen de unge blir 13 år, og dette er “noe” av det de møter……på sosiale medier, på gaten, hjemme i sitt eget hjem……
   Så klør vi oss i hode og lurer på hvorfor mobbingen ikke avtar hos enkelte?
   Man kan gjemme seg bak mye, som for eksempel facebookgrupper, pc-skjerm, og le fra seg at det “bare” er humor, en liten vits osv……men helt ærlig……..MANNFOLK?
   Det er lov å bli sjokkert over at noen voksne faktisk ikke har en egen grense, mens andre står på sidelinjen med hendene i lomma og rister iherdig på hode og mumler “jeg har ikke gjort noe” (jeg er bare medlem, jeg sa ingenting eller jeg stod bare å så på) ?

  109. Blir uvel av de kommentarene, helt grusomt å lese at voksne mennesker kan tillate seg selv å tenke og skrive slikt.. Fy fader

  110. På falllende at der er 90% kjærringer som kommenterer. Er selv meld av gruppen , men det betyr ikke at man er enig i alt som blir postet. Slik er det også i politikken, man er ikke nødvendigvis enig i alt som partiene står for. Tenk på det !!

  111. Tviler på at dem som sitter å skriver disse vitser faktisk mener at det er greit med incest, voldtekt etc. Det er bare oppbrukte vitser stjelt fra andre nettsteder. Politiet bør heller bruke ressursene på å finne de jævlene som faktisk driver med overgrep fremfor GUTTER som er sykt tøffe bak et tastatur. For det er gutter og ikke skikkelige menn.. Og de av dere som aldri har sett verre. Har dere aldri vært på internett utenom Facebook og mammablogger? Hjelpe meg, så hårsåre folk skal være da. Skulle tro folk har levd i en boble de siste 20 årene. Jeg har OVERHODET(!!!!) ikke noe til overs for denne type humor selv heller men jeg bidrar i hvertfall ikke til å spre det videre bare for click….

  112. Det er en privat og lukket facebook-gruppe. Døde baby vitser har eksistert i tiår før dette, slutt og fuckings syt. Du gir dem bare mer oppmerksomhet, og det er da de ekte psykopatene ser sin sjanse til å havne i rampelyset. Og for å ikke snakke om at du utnytter denne situasjonen til din egen gevinst med klikk på bloggen. Patetisk.

  113. Dette er helt sinnsykt!!! Så trist å sitte å lese. Lurer på hva disse menneskene egentlig har oppe i toppen. De skulle jo vært anmeldt og sjekket opp av barnevernet alle sammen.

  114. Jaså Rannveig. Ute og fabler om ting som er “gammelt” og du MÅ bare prøve være den fornuftige… Hahahaha… Eller den “voksene”… Du får ta tak i ting som er nytt og som skjer idag, ikke det som har hvert! Det du ikke har fått med deg ditt dumme naut, er at mannegruppa sammlet inn 200000 til barnekreft foreninga! Men den foreninga takket nei, grunnet gammle saker… Men det kan du ikke skrive om, neeeeeeeida… Du gjør alt for å få litt penger i lomma… Nei det er ikke feil med å tjene penger, det er feil på den måten du prøver på! Du har heller IKKE LOV til å henge ut personer!

  115. Flott at du opplyser oss om dette! TAKK! Her kan det hende kjærestene til disse ikke vet hva slags menn de er sammen med. Å offentliggjøre disse navnene er kanskje med på å kunne redde både barn og kvinner fra traumatiske hendelser. Nå vet man at disse er noen en bør holde både barn og seg selv langt unna. Håper dette når frem til deres nettverk.

  116. Bare fordi man ikke liker eller ikke forstår en vits, er det ingen grunn til å tilte total sånn som bloggeren her gjør. Så forbanna barnslig! Vi må alle velge hva vi vil bruke energi på her i livet, og bloggeren velger altså å bli sint og sur pga noen tåpelige vitser. Day well spent! Folk er ikke psykopater eller pedofile fordi de har dårlig humør for faen.

  117. man må respektere at mennesker har forskjellig type humor. jeg har blant annet en venninne som syntes baby-vitser er kjempemorsomt, men som aldri ville skadet eller tenkt tanken på å være stygg mot barn.. enkelte ting appellerer til ting mens andre gjør ikke..
   men jeg syntes det å henge ut mennesker med fullt navn uten samtykke fra de selv, ikke er på sin plass og at det ikke er opp til deg… dessverre!

  118. Latterlig å henge ut folk på den måten der fordi dere ikke har intelligens til å se at det bare er humor. Eneste som burde vært anmeldt er du og denne elendige bloggen (som dessverre får alt for mye oppmerksomhet) for brudd på personopplysningsloven.
   Forøvrig er hele poenget med de vitsene du la ut skjermbilde av at de skal være så morbid og drøy som mulig, og har absolutt ingenting med hvilke lyster eller legning de har. Jo mer sjokkerende og drøy, jo mer morsom. For de som har den type humor.

  119. Jeg ser de nå allerede har opprettet en ny gruppe på facebook, med ordene “vi prøver på nytt etter at den forje gruppa ble slettet av facebook”….

  120. Dette er helt jævlig. En ting er å spøke om ufarlige ting, men en annen ting er å dra det til det ekstreme og enda lengre. Noe slikt som dette syns jeg er helt meningsløst, de som er i denne gruppen viser hvor gale tanker de faktisk har. Dette er skummelt. Håper noen bryter igjennom og avslutter gruppa eller gir medlemmene en liten åpenbaring.

  121. Men altså! Dette er jo forkastelig humor. Absolutt ingen tvil om det!
   Nå må ikke folk tro at denne gruppa tillater dette! Samtlige som har brutt reglene har blitt kastet så fort som mulig ut, og nektet ny innmelding. Reglene er veldig klare på at det nulltoleranse for porno, pedofili, døde mennesker og diverse andre ting.
   Gruppa har nærmere 35 tusen medlemmer! Det er klart at det er sorte får blant så mange mennesker! I dette tilfelle, ekstremt sorte får!
   Jeg er forresten kvinne, og aldri vært inne på gruppa personlig. Jeg har tatt meg tid til å lese HELE saken, og ikke bare de stygge overskriftene. Det blir litt av det samme som å svartmale/angripe hele Facebook pga noen tragiske usmakelige medlemmer… Tenk litt på det.

  122. Well said “T”, for du har jo ikke selv brukt av tiden din på å “bli sur og sint” for noe noen andre mener..? Eller?? Les din egen kommentar igjen, så kanskje du oppdager noe nytt
   Hvordan kan folk mene at dette handler om “dårlig” humor?? Det er helt SYK humor. Hvordan kan det egentlig kalles humor i det hele tatt? Ja, man skal la folk få lov å si hva faen de vil, men et sted går grensa. Man kan jo tydeligvis si hva som helst, bare så lenge det er “humor”… Hvor lett blir det ikke for de som faktisk mener disse syke tingene å skjule seg bak at “det var jo bare for moro skyld?!?!?” Og når vi sier ifra at dette er faen ikke greit, så er svaret: Det er faktisk ulovlig å si stygge ting om meg!” OK JAVEL, så så lenge det er “barn” eller “homofile” eller lignende, og ikke navn, NEI DA ER DET HELT OK! BARE FOR MORO SKYLD!!

  123. Noen av kommentarene her er patetiske. De som er med i gruppa her burde SKYTES?
   Kanskje dere som sier sånt burde henge dere selv… Dette er vitser, noen er kanskje litt drøye men uansett. Det å ønske over 30.000mennesker døde, burde skamme seg selv, og som dere selv sier “håpe dere ikke har barn, eller får det!”
   Skam dere!

  124. Oh come on, dette er bare tull! Cards Against Humanity har samme for for “psyke” humor. 😛 Dere må være kjedelige på fest…
   (Men må si, det med den utskjellinga om at det var ei som fortjente å bli voldtatt og sånn, det er ikke ok… Morbid humor er en ting; men det er ikke greit lenger når folk blir seriøse med det…)

  125. Men ansatte i NRK radio har lest de samme vitsene i beste sendetid på Radio, programmet Radio Resepsjonen… Når det er sagt, er dette ett fåtall som ytrer seg sånn! Og si at de få i denne gruppen som fleiper med sånt er representativt for 40 000 mennesker, blir det samme som å si at ekstremisten i Paris er representativt for alle muslimer.. Sjekk Dagbladet nettside i dag☺️ Med så mange medlemer vil man alltid finne ting som ikke er innafor, i mangel av ett bedre ord! Å de som har ytret dette er utestengt, men synes ikke de resterende 39 000 skal puttes i samme kategori, det blir en generalisering som er fryktelig skummel uavhengig av sammenheng…

  126. Hvis man vil bruke humor uten å støte noen, er man på nivå: “To tomater gikk over veien og den ene ble kjørt over. Den andre sa: Come on, ketchup!”
   Eller mulig jeg trakasserte vegetarianere med dette?
   Om jeg synes Ottar-vitsene var morsomme? Nei, men de har sine vitser i en gruppe jeg ikke er medlem av. Jeg har dog mye galgenhumor, som sikkert ikke hadde tålt dagens lys.. Dermed tuller jeg om det med min kjære, som jeg vet er på bølgelengde. Ingen av oss er likevel syke i hodet, empatifattige eller andre fine synonymer folk beskriver fremmede med.
   Slapp av, folk.. Jeg regner med at ekte pedofile og barnemordere holder lavere profil.

  127. Takk Gud for at æ ikke kjenner slike mannfolk med sånn “syk humor” som enkelte skriver her! Det heter ikke “syk humor” men rett og slett veldig syk i hodet! INGEN normale mennesker på denne jorda syns at slike vitser er artige! INGEN! Hvis DU syns det er greit og artig, anbefaler jeg deg på det sterkeste om å oppsøke nærmeste psykolog fortest mulig, helst før du ble født allerede!

  128. WTF Sier jeg, hvorfor ikke politi reagerer på sånt, de folka skulle vert hengt. Fan til holdninger noen mennesker har. Det er barn vi snakker om. De skal helst ha det trygt å godt rundt seg, ikke nei nei nei,,,,,,,,,,Fan ta. Finner ikke ord, merker jeg bare blir super sinna.

  129. Æsj! Bare å få offentlig gjort alle sammen der med hva dem skriver til skrekk og advarsel for fremtidige damer til dem og jobb muligheter… Håper virkelig damen demes har vett på å gå fra slike og at arbeidsgiver dems ser dette og at politiet gjør noe!!!

  130. Fyyyy faan!!! Blir så jævla kvalm!! Finnes ikke ord. Den gruppa bør legges død, å medlemmene likeså!! At det finnes så mange hjernedøde personer er ikke til å tro. De skulla blitt torturert en etter en å hengt etterpå. Grøss!!!!

  131. Å rapportere gruppa i håp om å få den fjernet fra facebook ar ingenting for seg.
   Et bedre forslag for de som ønsker slike samlingsplasser til livs, er å slette dem av vennene dine som er medlem av gruppa. (Hadde alle gjort dette, er jeg sikker på at de mennene som sitter igjen med halvparten av de vennene de tidligere hadde, kommer til å tenke seg om!)

  132. skikkelig kult at du kopierer sophie elise sine utlegg!!!! har du ikke mer å tilføye dette utlegget… jævla idioter som poster ånne ting men det er så kjedelig at vi ikke får gjort noe med det uansett. facebook har mottatt 20 rapporter om den gruppen men de blir ikke slettet

  133. du burde skrive de fulle navnene under bildet, så det kommer opp på google når de eventuelt søker jobber

  134. Er dette noe å bli forbanna for? Dette er vitser om fiktive personer. Ja, det er dårlige og usmakelige vitser, men jeg tør vedde på at ingen av de som har skrevet dette ville gjort det de vitser om.
   Dessuten er det tatt ut av sammenheng.
   At de derimot trakasserer 13 år gamle virkelige jenter er forkastelig, og her bør kanskje politiet ta en titt.

  135. Her er det en eller to stressa mannfolk som har kommentert med forskjellige navn, så det ser ut som om det er sykt mange som forsvarer disse vitsene… lavmål.
   Disse såkalte vitsene er det sykeste jeg har lest. Ble fysisk kvalm!! Det er ikke syk humor, det er bare sykt!! SYKT!!

  136. Nå må du faen gje deg! Alt e faen meg preik! D e någen mannfolk inkl. Meg sjøl som kose seg med någen mørke vitser og groviser.

  137. Uansett hvor ugreit det er å spøke om slik, å henge ut menneskene med navn på bloggen din er utrolig dårlig gjort. Det er en lukket gruppe av en grunn, sånn at folk som ikke har noe med det å gjøre skal fortsette å ikke ha noe med det å gjøre.

  138. Du burde virkelig gå inn i deg selv og tenke på hva du sprer. For meg er dette svært frastøtende å få opp i min facebook feed. Det er likevel bare uskyldige vitser som burde forbli på det lukkede forumet det var ment for. Påstår du at du aldri har ledd av vitser som du synes var litt på kanten? Vel, jeg skal love deg at for noen var de vitsene du lo av da over kanten. Betyr det at andre skal få fortelle deg hva du får lov å le av?
   Silje ovenfor skriver her i kommentarfeltet: «Spreng hele jævla gruppa til helvete!»
   Er dette i fullt alvor? Skal en virkelig sprenge alle en blir støtt av til helvete? Vent litt, er ikke det noen grupper som gjør akkurat det? Dette blir for dumt.
   Henge ut folk som ikke har gjort annet enn å spre dumme vitser i gapestokken på den måten der. For meg blir dette å gå veldig mange hundre år tilbake i utviklingen.

  139. Kjære Rannveig. Om ikke du melder disse “mennene” i morgen, gjør jeg det. Og eventuell bot til deg; den deler vi. Mailadressen min har du; gi meg beskjed.
   Jeg vemmes over disse kreaturer som kaller seg “menn”.
   Stor klem fra Hanne

  140. .. Offer bryr du deg, blogger ? De desidert fleste på denna gruppa, om ikke alle, vett hva de skriver. Det er kansje mye sykt som dere ikke er vant til å tulle med .. Men der er jo sånn det dessverre har blitt, alt ska være så fint å rosenrødt, folk ska ikke bli skittene på nevene, gutter ska kle seg som jenter. Du har ikke ”jobb” før du tjener ein million. Å det er snart inn å være homofil..
   Men e kan sei sikkert en ting, de som skriver å tuller med sånn, de er vertfall ikke voldtektsmenn å pedofile.. De er vanlige folk, som kan bruke hode å tenke.. att det Ikke er greit ! Tror du virkelig at en voldtektsmann hadde skrevet på det viset på internette ?
   Mvh Harald “Stolt medlem av MGO

  141. Har stor takhøyde for vitser / groviser.
   Men å begynne å henge ut å true en 13 åring som er tøff nok til å si ifra hva hun mener å synes, henger ikke på greip.
   At det foregår i en lukket gruppe for så være.
   Hadde døttrene til de det gjelder blitt hengt ut på samme måten, ville kanskje bjellene dies begynt å ringe kraftig.

  142. Steikje, sjølv de som skriver komentearene er giftige. Seier at de skal henge seg for å bruke gamle, men vittige mørk humor om fiktive mennesker. Dette er berre humor.

  143. Hvem bryr seg? Er så mye værre ting på nettet at et par dauebaby vitser ikke er noe sjokkerende. Så skal språkpolitiet komme å bestemme hva man kan spøke om. Folk som dere som har gjort at Thrump er populær. You PC brah? Slutt med den Jævla virtue signalingen og faktisk gjør noe nyttig. For pronosladd er jo det viktigste tema for feminister i dag.
   Ikke saker som handler om kvinner som faktisk blir undertrykt og mishandlet.
   Blir kvalm, men da er det den andre Ottar gruppen.

  144. Kjære MGO! Jeg forstår at mange synes grove vitser er morsomme. Det er helt greit! Jeg forstår ikke hvordan folk kan ta disse vitsene og lage et mediahelvette ut av dem. Det jeg derimot funderer litt på er hvorfor noen (ikke alle, slapp av! Jeg drar ingen av dere under samme kam) faktisk poster bilder av virkelige mennesker slik som den uskyldige lille 13 år gamle jenta, og at en 40 år gammel familiefar med noen pils innabors overhodet skal tenke voldtekt og seksuelle overgrep. Det kan godt være at han prøvde å være morsom, men jeg ser ikke humoren når han faktisk sitter der med pilsen og ser på bildet av dette barnet, og det første han tenker på er sex? Da mener jeg at noe i sosialiseringsprossesen hans har gått rimelig galt, men hva vet vel jeg?
   Og en ting til; slik jeg har forstått det er det ca 40 000 medlemmer i denne gruppa, og om ca 100 av dem kommenterer ved å “normalisere” og “humorisere” voldtekt av barn og unge, kan ikke dette da påvirke de unge/ mindre intelligente medlemmene til å faktisk kanskje gjennomføre seksuelle overgrep? Jeg kan se for meg at en umoden 15 år gammel gutt kanskje tror han er kul om han ser de store gutta sitter å tuller og ler av voldtekter og utnytting av jenter. Jeg personlig tror at slik humor kan påvirke noen i en veldig feil rettning. Håper ikke at jeg støter noen som ikke fortjener det med denne kommentaren. Som sakt skriver jeg dette med tanke på de få mennene som faktisk skriver om seksuelle handlinger med mindreårige, og jeg forstår utmerket at ikke alle i gruppa har samme “humor”. Ville rett og slett bare få ut tankene mine. No hate, peace and love!

  145. Jeg støtter ikke på noe form av det som har blitt vist av det mannfolka sier, men nå har du tatt den ene vitsen litt ut av sjakk etter min mening og det er den vitsen med homofile hvor ingen blir på noe form promotert til å skade noen. Det du skriver med en familiefar det er utrolig dumt ja, men igjen så er det ikke noe som er bevist på dette hvor du ser ut til at du har anklaget en person uten bevis for å si det sånn. I tillegg så har du nå delt navn i det offentlige og bilde fra en LUKKET gruppe og det er faktisk ikke lovt, samtidig som at du har valgt denne måten for å promotere deg selv og faktisk henge ut folk. Jeg er ikke enig i med noen av de tingene, men nå har du allerede brutt loven to ganger med falske anklagelser og personopplysninger til folk fra en privat gruppe. Kanskje også ta å lese beskrivelsen grundig også neste gang 🙂
   Beskrivelsen til gruppa:
   “Velkommen til Mannegruppa Ottar .. Siden den gamle gruppa med over 30 000 medlemmer ble stengt av facebook prøver vi på nytt!! Vi gir oss aldri.. Vi er mannfolk, og dette er vårt mannsjåvånistiske fristed hvor vi kan poste masse vitser, bilder og humor i vår egne lukkede gruppe uten at noen skal få stoppe oss!! Så hold det gode arbeidet oppe! Post så mye dere kan (med kvalitet) og inviter ALLE ekte mannfolk dere kjenner 🙂
   Våre regler:
   Ingen Pedofili
   Ingen Pornografi
   Ingen bilder av lik eller avføring.
   Rapportering av innlegg er ikke tillat
   Invitasjon eller tagging av kvinner er heller ikke tillatt.
   Regelbrudd vil føre til utkastelse uten advarsel!”

  146. Jeg hadde aldri hørt om denne gruppen før jeg leste dette innlegget. Jeg forstår de som sier at du ikke burde ha delt dette innlegget, med fullt navn. Dette er en lukket gruppe sånn jeg har forstått det, og gjør ingen skade. Som jeg leste i en av kommentarene her, så er det 1% av gruppens medlemmer som deler de groveste vitsene, og det er administratorenes og medlemmenes ansvar å luke ut ugresset, ikke ditt. “Norge vårt fedreland” er en gruppe jeg gjerne skulle sett bli stengt. Gruppen inneholder noen forferdelige rasister. Men det er mitt syn på saken, akkurat som de har sitt syn. Alle er forskjellige. Akkurat som at ditt syn på dette er at du ikke vil at disse mennene skal få fortsette med å spre sånne vitser, og mitt syn på det er at du er med på å spre disse grove vitsene, som jeg aldri hadde hørt før jeg gikk inn på dette innlegget ditt. Hvorfor kan ikke du bare rapportere gruppen, uten å dra med deg “vanlige” folk som aldri har hørt disse vitsene før? Når disse mennene faktisk voldtar noen og blir en reell fare for samfunnet, DA kan du advare andre.
   Ps.: dette betyr ikke at jeg forsvarer den ene prosenten av gruppen, etter min mening er vitsene altfor grove, og det er ikke innenfor normalen å tenke på den måten som de gjør. MEN. Så lenge det ikke skader noen..?

  147. Det er som nevnt en svært liten brøkdel av gruppens medlemmer som aktivt poster på forumet. Alle nye innlegg må bli godkjent av en administrator. Men det gjelder ikke kommentarene på innleggene.
   Og ikke gre alle over en kam. Vi er hverken rasister eller barnedrapsmenn.
   Jeg forsvarer på ingen måte navngitt oppgulp. Men dette var da i en lukket gruppe man aktivt må søke for å få komme inn i. Ikke en offentlig, åpen blogg alle kan lese.
   Hva DU gjør her, nemlig å legge ut navnene til personene som har driti seg ut, DET er faktisk ulovlig.
   Pick the higher road. Jeg er medlem av gruppa, og har faktisk aldri selv lagt merke til sånt. Det foregår så sjeldent, og blir generelt sett fjernet. Det jeg har sett, har jeg scrollet lett forbi.

  148. Dette lukter det rødstrømpe og kvinnesak av!
   Selvsagt er det ikke innenfor å komme med trusler eller vitser som går på navngitte personer eller enkeltpersoner, men de fleste av disse vitsene bør man kunne ha takhøyde for!
   Jeg husker selv fra min egen oppvekst at det var populært med allverdens grove vitser, ikke fordi det var meninger og holdninger man selv sto inne for, men jeg tror poenget var å få “motparten” til å føle mest mulig vemmelse eller avsky. Klarte man det, da var det en god vits/historie!
   Kommentarer her på bloggen er da heller ikke stuerene!, leste blant annet at en skrev “Disse mennene burde bli skutt”.
   At man har en gruppe menn som spøker om det meste, det betyr da ikke at man skal oppfordre til at de skal skytes?
   Det er litt for mange av “moralens voktere” rundt omkring, og jeg er sikker på at de fleste av mennene i denne gruppen har langt bedre moral enn vitsene ellers bærer preg av for “uinnvidde”.
   Norge er et fritt land (trodde jeg) og Internett bør man ikke sensurere for vitser, selv om noen er litt i groveste laget.
   Med at Norge er et fritt land så står også hver person fritt til å lese, eller IKKE lese det som står i grupper på FB som er utenfor deres interessefelt.
   Om man finner noe man ikke liker, da bør man se om det bryter med norsk lov! Gjør det ikke det, da holder man kjeft, kort og godt.

  149. “Normale” mennesker tuller ikke om sånnt!
   Finnes ikke moro en plass.
   Det vitner mye om disse menneskenes verdier og holdninger….
   Håper Politiet følger med og overvåker alle deres bevegelser i hverdagen!
   Politiet burde registrere navn og info på disse Manne-Svina!
   Dette er ikke representativt for Menn!… Disse her, er SVIN!

  150. Lukkede ytringer er offentlige …
   ? Selv om det er en lukket gruppe, så er det en offentlig ytring på grunn av gruppens størrelse. Det er en del av det offentlige ordskiftet, derfor syns jeg pressen skal ta det som det. Spa det opp og fram, og la det bli gjenstand for debatt og moderering, sier Lied.

  151. Ka i helvette!! Det der var syyyykt kvalmende . Helt alvorlig !!! Syke syke mennesker. Det går ikke an å spøke litt engang om sånt. Ble faen med dårlig her. 😣

  152. Gratulerer til alle tåpelige mannfolk som kommer inn her for å forsvare innleggene i verdens mest tåpelige fb-gruppe. Kanskje er innlegget gammelt men dere er da for helvete i vinden nå for en grunn.
   Dere har sikkert en stolt mor og familie.

  153. Ja, sant nok. Er følsom vesen…og kjenner at jeg vil komme t å sove dårlig inatt etter at jeg har lest om denne mannegruppa Ottar.
   Er trist at noen menn mangler så mye identitet og manndom, at de føler de på kompensere så iherdig ved å være perverse istedet.
   Disse er jo de skrøpeligste av alle i manne rasen.
   Disse uten integritet eller moral.
   Jeg har mere respekt for en transe mann med godt hjerte , enn en sånn macho mann som prøver kjempe hardt å holde manne maska si oppe, og istedet degraderer seg selv på det ytterste.

  154. har lest en del av kommentarene her og vell.. eg håper dem som velger å støtte denne gruppen og velger å stå får det dem sier IKKJE har barn… i såfall vil eg sei da att eg syns synd på dem barna som har sånne foreldre som mener det er riktig og er morsomt med sånne vitser…. patetiske er dere og ikkje minst kvalmende… og dere skal vere såkalt forbilde for andre?? ikkje få meg til å spy er dere snille… kanskje dere burde dra hode ut av rævå å få litt frisk luft og VETT i hode?? hadde i hvertfall vore en start..
   meeen la oss spare spydigheter mot kvarandre siden me alle veit da att no vil dere patetiske, lavmælte, kvalmende såkalte “ekte” mannfolk forsvare siden deres og dere selv med nebb og klør… dere få fullt lov å skrive til meg på facebook men bare så dere veit det.. trusler og patetiske ting blir lagt ut på den siden der med FULT fornavn og etternavn!!!! 😉
   ha en såkalt bedritent kveld videre…. <3

  155. Disse mennene som er inne på denne bloggen og forsvarer er nok flere av de som har skrevet de syke “vitsene” …
   De som har det i hue å syns noe slikt ermorsomt, de er syke nok til å ikke bry seg om noe slikt skjer eller delta i det. Hvem tuller med så grusomme alvorlige ting som faktisk skjer rundt omkring … Trist. Og dette er help unormalt

  156. Ei lita stund ble jeg trist. Men så ble jeg forbanna. Ikke bare avslører de kara der hvor dum og forkrøpla det går an å bli i hodet, men de setter oss menn i et elendig lys. Alle ekte mannfolk må benytte enhver anledning til å bekjempe sånne søppelholdninger. Det skal være takhøyde og frihet, men for de der mangler taket. Å få love å vitse om overgrep har ingenting med frihet å gjøre. Røyk ut menn med sånne meninger og still dem personlig til ansvar.

  157. D finnes altferr mang syke mannebein der ute I vårt samfunn, og som ei tiliar ha nevnt…de fleste e vel uteksaminert fra “livets harde skole”…huffda, stakkars!!! Dæm har virkelig strevd her I livet, og ser sæ nødt te å “ta igjæn” på et eller anna vis…sånn at dæm får te å føl sæ så mytji ber ættipå.
   Noko meir patetisk ennj herre syke individan ska manj leit læng ette, og kommentaran demmes e bære et utdrag av ka dæm står ferr…og d e 0 og itj nå som helst anna!!!!!!!!! 😝😝😝

  158. De er blitt rapportert mange mange ganger og gruppen er blitt lagt ned av Facebook flere ganger, men de lager bare ny :/ og det er utrolig synd!

  159. Ta et google søk på disse vitsene og se selv at dette ikke er eksklusivt for mannegruppa ottar, bare et søk på døde baby vitser gir over 58.000 treff. De fleste vitsene her er jo omtrent fra tidenes morgen, greit nok at dem er drøye og til tider langt over kanten, men det er fortsatt gamle vitser gjenfortalt i et nytt forum.

  160. Rannveig Heitmann, du kommer til å få en ganske saftig bot pga offentliggjøringen av navnene om dette blir anmeldt, skal selv ta kontakt med vedkommende for å forsikre meg om at de vet om det! 😉

  161. Skulle dratt fram den gode gamle gapestokken på torvet igjen.Å pissa på de offentlig.Offentlig uthenging i praksis Rannveig 😉

  162. Dere som sier at vi som reagerer på det er hårsåre og ikke skjønner at det bare er intern humor, hvordan kan dere vite at personene ikke faktisk kunne utført noe slikt??? Om de virker snille utad kan det foregå ting inni hodet som ingen andre vet om. Må da virkelig være lov å sette spørsmålstegn ved personer som finner slike avskyelige temaer morsomt!
   Og ja det er skremmende å se, spesielt for folk som har barn og er redde for de..
   Om ikke en sak for politiet så hvertfall for barnevernet ang disse mennene med syk humor som er fedre. De kan vel defineres som umodne og må hvertfall begynne på div kurs i regi av bvernet for å bedre deres barns omsorg hos disse foreldrene.
   Ellers er det vel ingen som visste at voldtektsforbryteren var en voldtektsforbryter før det ble avslørt, skulle man da håpe..?

  163. Blant kommentarene her så kommer det oppfordring/ønske om å skyte andre navngitte personer. DET ER SYNNSYKT! Marita-Lynn: Din kommentar er hundre ganger grovere enn det groveste på Ottar.
   Eventuelt kan jeg innbille meg at du har overdrevet litt og egentelig ikke helt står for det du skriver. Det er isåfall formildende . Litt som det er for de som har publisert de mest smakløse kommetarene på ottar.

  164. synes det e tragisk at heile gruppå bler beskyldt for noe en liten gruppe har skrevet, dessuten når eg såg detta begynte eg å le, for detta som bler beskreven som at far oppfordrer til voltekt på 13 år gammel datter, ikke blir bevist på noe måte, isteden har hun bare delt masse veldig grove vitser med mørk humor, noe som jeg kunne se innen de første 3 sekundene jeg såg på bildet.

  165. Isolert sett er det ingen grense for hva man kan tøyse med… Men det er stor forskjell på å kjøre på med rabiate vitser sammen med fortrolige venner, og det å lage en absurd ukultur i en stor facebookgruppe der man skriver ned ting… Har i og for seg ikke noe imot at man viser hva som foregår i slike grupper, men navna på de impliserte SKULLE vært sladdet.

  166. Enig i at vitsene er særdeles mørke og upassende. Men har selv hørt disse helt fra ungdomsskolen, og må helt ærlig innrømme at jeg ikke forstår oppstyret. Disse “vitsene” er groteske- ja! Men det er en “vits”, og bør slettes ikke tas seriøst. Alle har et valg. Alle er forskjellig, med sin egen individuelle humor. Hva som er humor for én, er nødvendigvis ikke det for den andre. Dette får man ikke endret på, og derfor synes jeg det er feil å henge ut disse personene du regelrett har navngitt. Hva andre skal synes er morsomt, får være opp til den enkelte. Føler man seg støtt, kan man alltids gi uttrykk for sin mening. Det er vår rett i henhold til vår kjære ytringsfrihet. Derimot har vi ingen rett til å ærekrenke andre for å oppnå flest klikk på en blogg. Selv velger jeg en annen form for humor enn akkurat denne.

  167. Desverre så e d i 2016 blitt slik at man kan ikke fortelle vitsa uten at noen føle sæ truffet å blir satt ut.

  168. Er ikke medlem i denne gruppen, har ingen interessa av å være medlem i denne gruppen, men noen tanker jeg gjør meg etter å lese kommentarene på denne siden:
   “[…]gruppen burde være politianmeldt” – For hva? Dårlig humor?
   “disse mennene burde være skutt!” – tja, der veltet du kanskje ditt eget argument?
   Listen kan gjøres lang her. Desverre er dette ikke mer en NOK et tilfelle av at noe forholdsvis banalt skal blåses opp ut over alle proporsjoner, så vi slipper å gjøre oss opp tanker om alle problemene som faktisk BETYR noe. Jeg er uinteressert, kos dere med “kampsaken”.

  169. Til dere som påstår det er gjort noe ulovlig ved å legge ut en skjermdump fra noe personer selv har skrevet frivillig på Internett, og henviser til personvernloven, så har dere misforstått lovens hensikt. Alt man skriver på Internett er offentlig, og det er ikke ulovlig eller brudd på loven å legge ut et bilde av noe privatpersoner allerede har publisert.

  170. Hvis man leser om gruppens regler så står det ingen porno, pedofili og bilder av lik og avføring. Vel… Noe av det er ihvertfall brutt, på det groveste. Det står til og med “alle ekte mannfolk er velkommen inn” vel.. Ikke mye ekte mannfolk der inne gitt..
   Kvalmt.

  171. Hvis dette er representativt for norske menn’s meninger, hva man kan lese i Mannegruppa OTTAR, så står det dessverre svært dårlig til. Jeg er flau!
   Vargas

  172. Godt å se at bloggere tar en pause fra det ubetydelige, overflatiske søppelet og igjen blir krenket på vegne av andre (den nye folkesporten) og viser at dine følelser og meninger om en liten håndfull dårlig humor i en stor gruppe er viktigere enn økonomisk tiltak mot barnekreft. Håper dere bloggere og kommentatorer er stolte av dere selv som tankepoliti. Vm i krenket.

  173. Drøy humor, ja, men hvorfor gidder dere henge ut folk på den måten der? Synes dere er like ille om ikke værre for å henge ut folk som det. La folk få være i gruppa de hører hjemme, og dele det de selv ønsker. Hvis noen er misfornøyd med det som deles, ikke oppsøk det da vel? Kalle folk pedofile og voldtektsmenn på grunn av sær humor er også langt over streken spør du meg…

  174. Eg får vell skrive litt mer her.. når folk melder seg inn i denne gruppen her på facebook så står det i reglene deres:
   Ingen Pedofili
   Ingen Pornografi
   Ingen bilder av lik eller avføring.
   Rapportering av innlegg er ikke tillat
   Invitasjon eller tagging av kvinner er heller ikke tillatt.
   Regelbrudd vil føre til utkastelse uten advarsel!”
   og det er jo heilt greit da men husk da at når dere melder dere inn i denne gruppen så godtar dere det disse folka skriver og legger ut ettersom dere godtar da att RAPPORTERING av innlegg er IKKJE (okay??) IKKJE tillatt… allerede DER burde det jo gå opp i et rødt lys for dem fleste atte her er det noe muffins men neeeeida… dette er jo normalt å vitse om så då kan en jo vitse om 22 juli også?? eller hmm nei det er kanskje ikkje passende? på lik linje med dem vitsene som no er blitt fortalt der… men ka kan vell stakkars folka der gjere??? dem får jo ikkje lov å rapportere innlegg så då får man bare scrolle videre og late som ingen ting.. 🙂
   er så kvalmt og uhørt og ikkje minst PATETISK av dere!!!!!

  175. Jeg blir ikke bare ukomfortabel av disse “vitsene”, jeg blir egentlig redd. Hvordan i helvette skal det gå med oss, når voksne folk ikke engang forstår hva som er ok å vitse med og ikke.
   Og for de som sier det er et spørsmål om ytringsfrihet – få meg ikke til å le… Ytringsfrihet er til for å sikre demokrati og mangfold – ikke for å beskytte idioti. Og folk som sier at det bare er humor – det er jo det det akkurat ikke er ! Det gjør helt uakseptable uttrykk stuerene og det finnes nok av pedofile som føler seg legitimert på slike forum. I tillegg er det forkastelig at menn føler de har rett på et forum hvor de kan være diskriminerende….

  176. Er dette virkelig voksne mennesker???😡 De kan jo ihvertfall ikke ha mye mellom øra.. blir kvalm av dette! Det ble anbefalt lengre opp at man anmeldte denne gruppa til Facebook, hvordan gjør man det?

  177. Mye rart som står her i kommentarfeltet. For å begynne med Nils Egil, å dele postene slik Rannveig har gjort er fullt lovlig. Så det nytter nok ikke for noen i gruppen å gå til politiet der. Så lenge man har delt det i en gruppe med mer enn ca. 20-30 medlemmer så er det regnet som en offentlig uttalelse. (https://www.nrk.no/ostfold/nett-troll-kan-ikke-gjemme-seg-i-lukkede-facebook-grupper-1.12506846) Det største problemet, som Rannveig bør tenke på, er om noen bruker navnet til noen andre for å skjule hvem de er. Det er selvfølgelig den personen som gjør det, og ikke Rannveig, som i så fall bryter loven, men greit å tenke på før man deler uansett.
   Marita-Lynn, å ønske folk skutt er vel ikke så mange hakk bedre enn “vitsene”, er det? Jeg er temmelig sikker på at disse “vitsene” ikke er ulovlige, uansett hvor motbydelige de er. Det som derimot er ulovlig, og som og fremkommer i gruppen, er trakasseringen og truslene mot navngitte jenter. Og det er kanskje noe politiet burde slå ned på.
   At man prøver å unnskylde gruppen ved å si at det er for mange medlemmer per admin er også bare tull. Da burde man ha hindret flere innmeldelser FØR man fikk for mange medlemmer per admin, eller skaffet seg flere admins. Man bestemmer jo selv hvor mange admins man vil ha, så det er jo bare å kjøre på til man har nok til å se over at det ikke foregår ulovligheter i gruppen.

  178. ja det er til å bli direkte kvalm av disse kommentarer og vitser…men det gir likevel ikke deg lov å henge ut disse personene som du gjør her på på bloggen din…det er faktisk straffbart

  179. Klart vitsene er langt utpå kanten, men dette betyr jo ikke at gruppa er fylt opp med pedofile galninger som oppfordrer til voldtekt. Jeg synes folk skal se på videoen jeg har skrevet navnet på under. Han sier det rett fra levra og jeg er enig.
   I was offended – Steve Hughes

  180. Såpass må man tåle, og liker man det ikke er det bare å scrolle forbi, melde seg ut og sette seg tilbake på sin lille rosa sky og late som verden er en vakker liten boble fylt av klær sminke og hunder på størrelse med råtter.

  181. Noe så ufattelig motbydelig! Synes det er supert at navna kommer fram i lyset og håper virkelig dette får konsekvenser for dem senere i livet. Dette er ikke normalt, dette er sykt! Sånne folk burde ikke få barn selv.

  182. Perverse mannsgriser, jeg blir kvalm💩💩💩 Før var det galehus og disse hadde røket rett inn, de er jo syke på sinnet👹

  183. Sikkert ikke så gøy som å poste screenshots, men alle disse vitsene (enda så dårlige de er) er faktisk sendt på radio for flere år siden. NRK i beste sendetid… Vi hørte de til og med når vi var små (20-30 år siden). Drøyt ja, forbudt nei.

  184. Disse vitsene har jeg hørt på radio, radioresepsjonen på p3 hvis jeg ikke husker feil. Det vil da si at det er GREIT for profilerte folk å komme med slike vitser på landsdekkende radio, men ikke for mannen i gata på en lukket gruppe. Ikke at jeg sier det er greit i det hele tatt, for det er det ikke. Men sier litt om folk når vi feier det under teppet når det er kjente folk som kommer med sånne vitser og heller bensin på bålet når det er randoms, for de er det enklere å henge ut??

  185. Sånn som det virker på mange av damene som kommenterer her, virke som at dere er mang på denne blogg posten som har mye farligere uttalelser.
   Så det er helt greit for dere damer å ønske 38.000 mannfolk døde?
   Hvis dere skal reagere på noe. Bør det heller være på uthenging av jenta på 13 og 20.
   Dette er ile.
   Men dette er bare en liten % av mannfolkene i gruppen.
   Vi går mot en verden er vi ikke kan uttrykke oss selv lenger.
   Siden vi bestandig må tenke på om en vits kan krenke noen.
   Eller drømmer dere om en verden der vi alle skal tenke det samme?
   Skal ingen få gjøre noe, fordi at du ikke ville gjort det ?
   Er ikke medlem av MGO, men er en mann 27.
   Kan vi ikke la folk være seg selv så lenge det ikke skader noen eller er ulovlig ?

  186. Ååååååå, herreguuuud sitter her som en 14 år gammel jente å leser om dette og begynner å føle meg direkte uvell. Hvordan fedre kan ønske sånne skjebner for døtrene sine fikk meg til å se bort på familien å tenke at de ikke elsker deg for den du er eller hva du gjør…. vet at den mannen var et unntak, men tenk hvis han ikke var det? Det er 40 000 menn i denne gruppen, alle berre en den andre. At familiefedre sitter å ønsker at døtrene deres skal bli voldtatt og gutter som snakker om at babyer skal bli kastet i veggen og dø…. det kan vi ikke ha noe av. Denne gruppen må stenges eller så blir det sånn som at bi må ta opp hele kvinnekampen igjen for å få kvinnerettighetene tilbake.

  187. Dette er helt ufattelig. Denne siden burde blitt lagt. Du kan ikke kalle dette for vitser, de blir alt for grove til å bli kalt det. Jeg ble veldig uvel og kvalmen av å lese dette innlegget. Jeg trodde egentlig ikke at det fantes en sånn gruppe men det gjør det hvist. Dere bør gjøre alt for å fjerne den gruppen etter min menning. Mange synes faktisk at det er ubehagelig og ha en sånn side. Jeg synes at alle som er smarte bør ikke være medlem i den gruppen. Jeg lurer faktisk på om de er dumme eller hva som er galt med dem?

  188. Anmäl gruppen – den har ju blivit nedlagd av FB tidigare!
   1. gå till mannegruppa ottar på FB.
   2. tryck på de tre prickarna till höger om “gå med i grupp”.
   3. ANMÄL

  189. Herregud at det går an å lage så mye oppstyr? Jeg selv er med i gruppa og 99% av folkene der er garantert ikke seriøse med det de sier! Det er bare kødd! I tillegg fins det ytringsfrihet her i landet og det er en grunn til at gruppa er låst så tullinger som deg som blir følsom ikke skal få sett og lest det som er der. Og du tenker sikkert nå at jeg er en av dem som sitter å kommenterer sånne stygge kommentarer, men nei jeg bare syns det er latterlig hva folk sier. Og igjen jeg er ikke diskriminerende eller rasist eller noe. Jeg bare syns det er morsomt.

  190. Det er skrevet mange bra innlegg her om at det er vanskelig å støtte slike meningsytringer/grove og svært upassende vitser. Jeg vet om flere som har vært utsatt for overgrep som blir retraumatisert av å se slike vitser på trykk/høre de. Det er ingenting å spøke med, det har vært eller er realiteten til mange mennesker der ute. Ord har betydning, og selv om ord eller tanker ikke nødvendigvis skader direkte, så kan det påvirke og gi ubehag. Budskapet er uansett fra flertallet, å slutte eller droppe det å vitse på denne måten om barn, unge og mennesker generelt. Vær et forbilde. Hvis du ikke har noe fornuftig/bra å si, så la vær. For dere som skriver pro-mannegruppa Ottar og pro sike ytringer her – så oppfordrer jeg dere til å gå i dere selv og tenke over hvorfor dere har et behov for å slenge ut slike ytringer og vitser. Gir det en god følelse? Det går an å få hjelp for slikt. Heitmann har gjort en bra jobb med å skape debatt, stå på.

  191. Håper de syke folka blitt tatt fort som mulig og steinet til døden. Jævla pedofil horeunger. Dere fortjener faen ikke leve

  192. Fint at du henger ut folk offentlig, kanskje du også skulle vært anmeldt for brudd på personvernsloven? har du tenkt på det? nei… det er en lukket gruppe for en grunn, for da kan de dele alt inne på den gruppa og ikke på andre plasser…
   og hvis du/dere er så dumme at dere tror at de som har skrevet vitser der inne faktisk opprettholder og tror at de driver med sånt så syns jeg virkelig synd i deg. det meste er bare copy-paste fra andre forum med langt verre vitser

  193. Du sender faktisk melding til min mor, “er du klar over at din mann er med i MGO” Fantastisk. Det er føkkings vitser! De er dårlige, jeg ler ikke av dem, men det er mange andre morsomme vitser der inne. Men dette vet ikke du for du er ikke med i gruppa. det er type 10 personer av 40.000 som har sagt noe sinsykt, da snakker jeg om Sophie Elise, nakenbilder, og det å true en 13åring. Det er SYKT å gjøre, DE burde straffes! Men du har faensteike meg ingenting med blande deg inn i våre liv, om jeg vil lese en trangsynt drittblogg fra en ureflektert drittunge så kommer jeg til deg, IKKE vise versa! Til deg “Kerem” bare for å trekke ut en person i dette kommentarfeltet “Håper de syke folka blitt tatt fort som mulig og steinet til døden. Jævla pedofil horeunger. Dere fortjener faen ikke leve” Mener du oppriktig at dårlige vitser bør straffes med døden? ERRU SPIK SPENNA GÆERN? Du faller ikke bare innafor 1% i MGO du treffer innenfor en promille. Ikke en gang Anders Bering Breivik har blitt henrettet for sine handlinger. Langt mindre med stein, bare prøv å se for deg hvordan det føles. Jesus kristus dere er jo klin kokkos alle som en… Å jeg snakker for døve ører ><

  194. Det fine med dette er at ting som blir lagt ut på internett ofte blir der til evig tid om man gjør noe dumt. Er mange arbeidsgivere som etter et kjapt googlesøk der de får opp personen som har slengt ut en så dårlig “vits” ville tatt en ny vurdering på om dette var en person man ville ha noe med å gjøre.. Ytringsfriheten er viktig, men den kommer jo også med et ansvar for å tenke seg om før man slenger ting ut på f,eks en facebookgruppe..

  195. Er enig i at de meningene som den gruppen står for er forkastelige. Akkurat humoren ser eg ikke helt problemet med. Er selv av den mening at innenfor komedie er alt fair game. I denne situasjonen er det okey, fordi den deles med likesinnede som finner dette morsomt (hadde dette vært noe som ble vist for en haug andre som kanskje ikke fant dette morsomt hadde saken vært en annen). Bedre forklart: så lenge det er morsomt er det okey (men de fleste vitsene der var ikke morsomme).
   Har forsåvidt to problem med dette innlegget.
   1. Du begynner med å kritisere hvilke meninger og hva gruppen står for. Men så begynner du å diskutere humoren de har. Føler at humoren de har er irrelevant for hvilke meninger de har. Folk kan dele humoren uten å dele meningene.
   2. Du skyter deg litt i foten med å komme usaklige ting som “vitner om lav hjernekapasitet” og “mistet i bakken som liten”. Vil du virkelig åpne for en saklig debatt om denne gruppen så kan det være lurt å holde deg til tema (angrip ballen ikke mannen som kaster den). Det er mer for din egen del, da er det lettere at folk tar deg mer alvorlig.
   Som sagt syns meningene til den gruppen er forkastelige, men man taper debatten fort med personangrep.

  196. 100% enig med deg Thomas. Dog min far har ikke postet noe der inne, jeg selv har postet 1 vg klipp om en kar som ble angrepet av bjørn. Men i dette tilfellet går idiotien over alle støvelskaft. Missbruk av den ytringsfriheten går begge veier, i MGO sin favør så langt som folk klarer å piske denne døde hesten iallefall.

  197. Tok en kjapp titt på selve siden og de kaller det sitt “mannsjåvinistiske fristed for de kan poste vitser, bilder og humor.”
   Så at en eg kjenner er med på siden (grei fyr har ett veldig åpent blikk på verden og er ikke kvinnehater). Så tror at den gruppen er bare for moro skyld og laget med den hensikt å dele vitser. Ser ikke ut som om de mener noe av det de poster. Nå kan det selvfølgelig finnes de som ikke kan se forskjell på spøk og alvor å tro at det er okey å faktisk tenke dette.
   Men skulle det være tilfellet at det er en side laget på spøk så ser eg ikke vitsen i å gå til krig med dem.

  198. Kan man ikke ta å sende noen mailer til noen arbeidsgivere til disse gutta. Sikkert ikke alle som setter pris på slik “humor”.

  199. Har allerede meldt siden til politiet og de ser på saken nå. Flere støttespillere her som bagatelliserer,men det viser bare så lavt de har sunket. Noen av dem opptrer i offentlige kommentarfelt og gir seg ut for å forsvare kvinner og barn for overgrep mot «mørkemenn» Så er det dem selv som er verst. Morsom tidtrøyte? Å vitse om krybbedød,drap på babyer, pedofile handlinger? Handlinger hele samfunnet kjemper imot og straffer. Morsomt….??? Endel menns iq er på størrelse med nøttene deres. SMÅTT! Flott at dette blir satt fokus på. Om saken er 1dag eller 6 mnd gammelt…Ottar er shit når de ikke klarer å luke ut pervoene og skitsnakket. Det er en NORSK GRUPPE MED NORSK NAVN ,men endel av medlemmene er faen så degenererte!

  200. Jeg er enig i at ingen burde henges ut på nett, men jeg synes man skal få lov til å vitse selv om det er “galgen-humor” eller mørk humor. Hvem er du eller andre til å diktere hva som er morsomt eller ikke? Vi lever i en tid der folk tar seg nær av alt… Så lenge de ikke henger noen ut (understreker dette en gang til), så synes jeg de skal få lov til å vitse om hva de vil.
   Jeg er ikke av den oppfatning at folk som spøker om voldtekt dermed er voldtektsmenn eller støtter voldtekt på noen som helst måte. Jeg ser ikke poenget i å henge ut eller dehumanisere folk som har annen humor enn meg selv. Og nei, slik humor er ikke “min type humor”, jeg prøver bare å se dette i perspektiv.
   Og igjen: Jeg støtter IKKE uthenging av noen som helst, og de på gruppa som har gjort det må selv stå til ansvar for det. Vitser og galgen-humor har jeg derimot ingenting i mot at de driver på med.

  201. Hvorfor skal du bestemme hva som IKKE skal vitses om? Jeg synes heller ikke vitser om døde babyer er noe morsomt, men jeg er ikke så fintfølende at jeg går i full forsvarsmodus og ønsker gruppen stengt, samt medlemmene uthengt på nettet. Det er ikke ulovlig å ha dårlig humor.

  202. Herregud! De ekte psykopatene er er folka som planlegger å sende disse greiene inn til arbeidsgiverne til folka involvert, bare fordi de har dårlig humor. Så fordi du personlig ikke liker humor som er jævla på kanten, så skal du ødelegge livene deres og la de risikere å miste jobben pga. noe de la ut på en lukket gruppe? Jeg er ingen fan av voldtektsvitser og slike ting selv, men jeg blir i det minste ikke så hysterisk at jeg har et personlig vendetta og ikke gir meg før jeg ødelegger livene til noen bare fordi de la ut noen VITSER… Sjuk reaksjon.

  203. Registrerer at det er flere vitser i dette kommentarfeltet som er fullt på høyde med, om ikke verre enn, de som er nevnt i blogg-posten. I tillegg har det kommet en del direkte trusler. Mye av dette har nesten stått på trykk i 24 timer uten at det har blitt slettet av administrator.
   Jeg har vanskelig for å tolke dette som noe annet enn at Rannveig støtter og promoterer disse vitsene samt oppfordrer folk til å gjennomføre de grusomme handlingene som det “spøkes” om. Dette er forkastelig, skremmende og noe hyklerisk med tanke på at hun originalt kritiserte andre for nettopp dette.
   Om dette kvalifiserer til anmeldelse eller forfølgelse av bloggeren og alle hennes faste lesere lar jeg “mobben” gjøre opp sin egen mening om.

  204. Ser at enkelte vitser her kanskje er litt for grove for selv megselv. Men utenom det, hva er galt med mørk (grov) humor? De ler ikke av ofre for slike forbrytelser, og sier ingen plass at de mener det er akseptabelt å utføre slike handlinger. For meg ser det ut som om det ikke er mer enn en gruppe med menn som deler sine mørkeste vitser, og det er det ingenting galt med.

  205. “TilEttertanke”:
   Er du dum i huet? I kommentaren din skriver du: ” I tillegg har det kommet en del direkte trusler. Mye av dette har nesten stått på trykk i 24 timer uten at det har blitt slettet av administrator.
   Jeg har vanskelig for å tolke dette som noe annet enn at Rannveig støtter og promoterer disse vitsene samt oppfordrer folk til å gjennomføre de grusomme handlingene som det “spøkes” om. ”
   Hvordan i helvete presterer du å konkludere med at hun støtter og oppfordrer gjennomføring av trusler bare fordi hun lar dem stå? Kanskje hun har vett til å la det anmeldes først?
   Herregud, fatter ikke at du klarer å ha så pussig tankegang. Logikk går deg tydeligvis hus forbi.

  206. Siden mannfolk sier at det må jenter tåle ,kanskje jentene også skal lage sge en gruppe og snakke dritt om mannfolk og hvordan dei skal tortureres og misbrukes

  207. Siden mannfolk sier at det må jenter tåle ,kanskje jentene også skal lage sge en gruppe og snakke dritt om mannfolk og hvordan dei skal tortureres og misbrukes med en eller annen gjenstand i ræva

  208. Siden mannfolk sier at det må jenter tåle ,kanskje jentene også skal lage seg en gruppe og snakke dritt om mannfolk og hvordan dei skal tortureres og misbrukes med en eller annen gjenstand i ræva

  209. Skjønner at disse vitsene kan bli litt i drøyeste laget når man ikke har hørt slike før men som en mann i 30 årene og har hørt de samme vitsene helt siden ungdomskolen gir de meg ikke mye.
   I min mening vil jeg bare si:
   Oppfordring til drap, voldtekt og insest – Nei
   Veldig barnslig oppførsel – Ja
   Dessverre mine kjære damer så må dere lete veldig lenge i dagens samfunn før dere finner en mann som aldri har fortalt disse vitsene eller lignende :/

  210. Hvorfor er disse mennene lagt ut med fult navn? Gapestokk er ulovlig i Norge. Det gjelder uansett hva man har gjort. Også forbrytelser som er grovere enn å fortelle ekstremt støtende vitser.
   Rannveig Heitemann bør være forbredt på en politianmeldelse. Hvis Elden eller noen andre idealistiske advokater kommer over denne så kan de finne på å gjøre en sak ut av det.

  211. Støtter ikke gruppa, selv som mann. Men synes det er skikkelig dritt gjort å henge de ut med navn i en offentlig blogg.

  212. Jeg mener en selv må kunne stå for det man skriver på internett, selv om det er såkalte vitser. Blir for dumt å gjemme seg bak ytringsfriheten. Da må en i det minste ta avsvar for det en velger å lire av seg på nett. Dumt å legge ut innlegget med fullt navn, siden det er ulovlig. Synes uansett ikke slike drøye vitser hører hjemme på internett. Har verken sans for mannegruppe eller kvinnegruppa skal jeg være ærlig. Det blir for drøyt i hver sin retning.

  213. Ser det er noen her inne som sitter og forsvarer denne gruppa. Helt utrolig. Og min første tanke er at dette er helt hjernedøde mennesker. Grupper som faktisk hetser og ler av vitser basert på misbruk på barn. Ja da er grensen nådd for hva jeg kan tolerere. Denne gruppa er delt påminprofil og rapportert. Disse virtsene og komentarene er absolutt det værste ekleste jegnoengang har lest,og jeg er så sjokkert da jeg så jeg faktisk hadde venner der inne. Etter jeg delte på min profil forsvant de tydligvis fort ut av gruppa. Så håper folk deler delerog rapporterer så vi får vekk denne dritten-

  214. hahaha, fy faen
   er ikkenoe grunn å grine over vitser. de drar det litt for langt når de går etter spesielle personer, men slik som dette vil ikke forsvinne om gruppa blir borte, det skjer bare på andre plasser.
   verden vil aldri bli ett perfekt safespace, kom tilbake når dere har trykket dere inn på annet en facebook

  215. Kjære Rannveig, gå å smatt på en feit en er du snill.
   Du brukte tiden din på å slenge sammen to screenshots, men du klarte ikke fjerne navn og profilbilder nei?
   Vil bare si at ingen har grunnlag til å rapportere denne gruppen for noe annet en dårlig språkbruk. (Det vil dere uansett ikke komme noe langt med)
   Så nå syntes jeg dere femboys og feminister skal holde dere litt unna gruppa vår for en stund, okei?
   Mvh. Stolt medlem av Mannegruppa Ottar

  216. DU RANNVEIG HEITMANN TRENGER HJELP AV PSYKOLOG, og det skulle du hatt for lenge siden. Om du ikke klarer en vits om krybbedød fordi du mistet et barn for 20 år siden, sier litt om at du har endel issues du skulle fått ut og pratet om den gang det skjedde. Vet du, jeg mista mora mi i ei trafikkulykke da jeg var 11 år, men guess what: Jeg kan spøke om trafikkulykker, og jeg kan til og med spøke om at min mor er død!
   Kanskje enkelte har litt lettere for å ta tak i problemene og komme seg videre i livet enn andre. Og kanskje andre har en moralsk ponny, mens andre sitter på sin moralsk høye hest. Eller ikke “kanskje”, men tydeligvis.
   Tror du virkelig at sutring gjør verden til et bedre sted, og eventuelt hvordan gjør det det?

  217. Du kan bli så kvalm du bare vil, jeg støtter de ikke. Men jeg mener at man skal kunne kødde om alt, alt fra barnedød til pedofili. For mange er humor en bra måte å komme seg over noe, vitsene i denne gruppa var rimelig smakløse. Å jeg tror selv at det ikke var vitsene selv som var morsomme for de som skrev dem, men innholdet, jeg tror gutta i gruppa kun har prøvd så hardt de kan å være “edgy” eller på kanten for å få reaksjoner ut av folk. Og gratulerer, dere gjorde vitsen dems utrolig bra. Om jeg kan skrive en setning om en død baby og få media til å skrike samt masse bloggere til å poste svære saker ut av det, ja da har jeg faen meg klart det.

  218. Har noen av disse mannen tittel som far så blir jeg riktig bekymret og mener at de som kan må melde dette til barnevernet; en god og omsorgsfull å oppegående far spøker ikke om sånt!!!
   Spørs om barnevernet synst dette er så morsomt 😉

  219. Blir kvalm og lei meg av å lese disse vitsene. Håper de angrer. Håper gruppen blir nedlagt.
   Det er også helt ufattelig å se hvor mange som syns det er greit å vitse om slike ting. Det er IKKE greit!

  220. Til de som mener hun bryter loven og henger ut folk: Hun deler bare det andre har skrevet selv. Det som skrives på facebook er offentlig. Det er det mange ikke forstår. Disse mennene har hengt seg selv ut.
   Nærmere om dette:
   Straffelovens §7:
   «?En handling er offentlig når den er foretatt i nærvær av et større antall personer, eller når den lett kunne iakttas fra et offentlig sted. Består handlingen i fremsettelse av en ytring, er den offentlig når ytringen er framsatt på en måte som gjør den egnet til å nå et større antall personer»
   Sommeren 2015 ble det avsatt en dom i Stavanger hvor «større antall personer» ble definert til å være over 20 personer. Om det er en lukket eller hemmelig Facebook-gruppe spiller ingen rolle. Over 20 personer betyr offentlig ytring.
   (Kilde: Norsk Lokomotivmannsforbund.)

  221. Blir kvalm og lei meg av å lese disse vitsene. Håper de angrer. Håper gruppen blir nedlagt.
   Det er også helt ufattelig å se hvor mange som syns det er greit å vitse om slike ting. Det er IKKE greit!

  222. Til de som mener hun bryter loven og henger ut folk: Hun deler bare det andre har skrevet selv. Det som skrives på facebook er offentlig. Det er det mange ikke forstår. Disse mennene har hengt seg selv ut.
   Nærmere om dette:
   Straffelovens §7:
   «?En handling er offentlig når den er foretatt i nærvær av et større antall personer, eller når den lett kunne iakttas fra et offentlig sted. Består handlingen i fremsettelse av en ytring, er den offentlig når ytringen er framsatt på en måte som gjør den egnet til å nå et større antall personer»
   Sommeren 2015 ble det avsatt en dom i Stavanger hvor «større antall personer» ble definert til å være over 20 personer. Om det er en lukket eller hemmelig Facebook-gruppe spiller ingen rolle. Over 20 personer betyr offentlig ytring.
   (Kilde: Norsk Lokomotivmannsforbund.)

  223. Rannveig,
   Jeg er helt enig med deg i at hets og trusler ikke er greit. Absolutt ikke. Heller ikke hevnporno. Aldrig greit.
   Det jeg derimot mener vi må godta er vitsene. De er ikke truende, oppfordrer ikke til ulovligheter, og er ikke krenkende. Det disse vitsene derimot kan være for noen er støtende. Det at noe er støtende, betyr derimot ikke at vi skal forby dem. Å forby ytringer (ja, disse vitsene er ytringer), er det samme som å begrense vår ytringsfrihet. Det å begrense ytringsfriheten, er noe som stort sett skjer i diktaturer, og teokratier. Er det dit vi vil?
   Jeg regner også med at du synes noen av kommentarene på denne tråden som går ut på at de som poster hets, vitser og hevnporno i denne gruppen burde skytes, er å gå for langt. I allefall like langt over streken som de som hetser.
   Å ønske denne gruppen stengt på bakgrunn av vitsene, vil nok Facebook aldri gjøre, og hvis hetsen slås ned på av gruppeleder og fjernes, vil nok ikke gruppen bli stengt heller, siden vitsene nok er i tråd med retningslinjene til facebook.
   Vi husker tilbake til bildet som ble flittig delt og slettet. Bildet fra vietnamkrigen. Vi støttet oss til ytringsfriheten da. Hvor er denne kampen nå. “Alle” vil jo nå begrense den, slik at disse menneskene i denne gruppa ikke skal få dele sine vitser…

  224. Hvem er du til å bestemme hva som kan vitses om eller ikke?
   Hvordan kom du til den konklusjonen at disse mennene ønsker og mener at barn skal straffes med overgrep? Såvidt jeg ser er det kun vitser, postet i en lukket gruppe, gjemt bort fra sånne som deg, som åpenbart ikke tåler slik humor. For veldig fintfølende rosabloggere som deg, som blir mer opprørt av drøy humor enn andre, viktigere ting. Ganske sikker på at denne familiefaren er bedre skikket til å ta vare på et barn enn det du er.
   Du sier du ønsker å bruke bloggen din til å nå ut til mange med viktige saker? Hvor er innlegget ditt om sultkatastrofer verden over? Flyktningskrisen i Syria? ISIS herjinger i midtøsten? Jeg antar at saker som dette er over ditt intellektuelle nivå, ser ingen annen grunn til at en så samfunnsorientert og opplyst kvinne som deg ikke valgte å skrive om dette før en humorgruppe på facebook.
   Og jeg ber deg, om vær så snill å tone ned det feministiske, alltid fornærmede opplegget du har gående, du forstår faktisk ikke at du jobber mot din hensikt som feminist. (Om du faktisk hadde vært ektefølt feminist da, og ikke bare desperat prøver å finne noe å skrive blogginnlegg om, som en forandring fra dagens outfit og Starbucks kaffen din.) For det er snurpete berter som deg som skaper stereotypene mange fortsatt sitter inne med.
   Jeg har null problemer med at min mann er medlem i denne gruppa, fordi jeg skjønner at hverken han eller 99% av den gruppa der ikke er i nærheten av å mene de meningene du legger i deres munn. Det er en uskyldig humorgruppe for mannfolk som tøffer seg litt for hverandre, og har en banter gående som kan være støtende for andre. Derfor velger de å holde den for seg selv. Foreslår at du respekterer det, og bryr deg om viktigere ting, som å finne ut hva du kan ta bilde av til “Dagens frokost” innlegget ditt imorgen.

  225. Det er sånne ting som dette som er grunnen til krig her i verden.
   Noen som har en litt annerledes humor en det mange er vant med, og da skal man plutselig overreagere og bli helt hysterisk av det.
   Selv mener jeg noen av de er litt morsomme, og noen andre av de er motbydelige.
   Men en mening som hos meg står sterkest på dette, og saker som denne, er at mennesker er forskjellige. Trenger ikke starte “3. verdenskrig” over at noen har annerledes humor.
   Det gjør vondt å se hvordan samfunnet har blitt, før trakasserte man hverandre for hudfarge, religion, og etniske bakgrunn. Nå skal man plutselig trakassere hverandre for absolutt alt som er bittelitt annerledes.
   Er den sosiale normen blitt slik at jeg egentlig nå “MÅ” lage meg en blogg, der jeg kan henge ut mennesker som ikke er helt lik men sosiale standaren.
   Takk for meg…

  226. det her blir bare for dumt… ei gruppe som e låst for offentligheta og som har med vitsa grove ja men vitsa… ta no heller og skriv om det som vikrelig skjer ute i verden som all krig.vold.+++ men neida du ska sitte og skrive om ei forbanna facebook side som e kun for mannfolk…
   skriv om nokka virkelig forferdelig og grusomt ikke ei jævla vitse sie…

  227. dere damer som skriver att dem skal gi bank til mannen deres fordi dem er med i denne gruppen ( en lukket gruppe) just like SLAY squad. hvorfor er dere så krenket over dette. for alt vi hveit så er dette som blir skrevet bare tull og kjedsomhet, og jeg skjønner mye av dette som blir skrevet er ganske så drøyt og ekkelt, men når dere går inn i en safe-spase gruppe. så tenk hvordan damer som dere er for menn. noen er hyggelige og snille mot det motsatte kjønn og ilike men å ta scrennshot med navn og henge folk ut sånn er jo like ondskapsfult som det som blir skrevet på ottar

  228. Kjenner jeg blir “personlig direkte kvalm og uvel” når jeg leser et innlegg som kun går inn for å henge ut andre. Det hadde vært noe annet om innlegget var for å bevisstgjøre at f.eks. denne gruppa gjorde voldtekt til en vits, som skaper visse holdninger, men da gjør man det på en ordentlig måte og man går ikke til angrep på privatpersoner.
   Greit at du ikke liker humoren på denne LUKKEDE gruppa, men det du gjør her er faktisk i mot personvernloven (med mindre de personene i bildene gikk med på å bli hengt ut på nett) og det har vel også gått under hatefulle ytringer (som er straffbart med fengsel) om denne personen du refererte til faktisk hadde nedsatt hjernekapasitet. (Ja å fremme hat eller å forhåne noen med nedsatt funksjonsevne som f.eks noen med en lavere hjernekapasitet enn gjennomsnittet, er i mot norsk lov).
   Som sagt er det en lukket gruppe det er snakk om, så man velger selv om man vil melde seg inn eller ikke, og de gjør ingen noe vondt av å ha en egen gruppe med egen humor. Det du gjør på den andre siden er absolutt skadelig ovenfor disse personene, og det eneste du oppnår er å spre hat.
   Har aldri vært medlem i denne gruppa så kan ikke si hvor godt den blir regulert av administratorer og om humoren er innenfor rimelighetens grenser, men det innlegget her er definitivt ikke det! Dette her er ikke greit ovenfor de du driver å henger ut!

  229. Kjenner jeg blir “personlig direkte kvalm og uvel” når jeg leser et innlegg som kun går inn for å henge ut andre. Det hadde vært noe annet om innlegget var for å bevisstgjøre at f.eks. denne gruppa gjorde voldtekt til en vits, som skaper visse holdninger, men da gjør man det på en ordentlig måte og man går ikke til angrep på privatpersoner.
   Greit at du ikke liker humoren på denne LUKKEDE gruppa, men det du gjør her er faktisk i mot personvernloven (med mindre de personene i bildene gikk med på å bli hengt ut på nett) og det har vel også gått under hatefulle ytringer (som er straffbart med fengsel) om denne personen du refererte til faktisk hadde nedsatt hjernekapasitet. (Ja å fremme hat eller å forhåne noen med nedsatt funksjonsevne som f.eks noen med en lavere hjernekapasitet enn gjennomsnittet, er i mot norsk lov).
   Som sagt er det en lukket gruppe det er snakk om, så man velger selv om man vil melde seg inn eller ikke, og de gjør ingen noe vondt av å ha en egen gruppe med egen humor. Det du gjør på den andre siden er absolutt skadelig ovenfor disse personene, og det eneste du oppnår er å spre hat.
   Har aldri vært medlem i denne gruppa så kan ikke si hvor godt den blir regulert av administratorer og om humoren er innenfor rimelighetens grenser, men det innlegget her er definitivt ikke det! Dette her er ikke greit ovenfor de du driver å henger ut!

  230. Fy f…..sier eg bare. For noen idioter som sitter å skriver sånt kvalmende innslag på den gruppa. Det til å bli kvalm av… 😵

  231. Nei så ille..! Jeg måtte slutte å lese de, fikk helt vondt inni meg! Æsj, så grove såkalt “vitser” passer ikke inn noen som helst plass! Fysjamei!!!! Godt at du skriver og deler om det, Rannveig! Setter pris på at du bruker den stemmen du har!

  232. Hei. Direkte ekkelt å lese disse facebook kommentarene til MGO. Tenker at de som skriver negative kommentarer her inne, og prøver å få deg til å slette bildet av navn og kommentarer, helt sikkert er en del av gruppa. Stå på, ikke slett. Tenker at det man skriver på nett, må man tenke på at kan komme ut i “dagslys”. Håper virkelig disse mennene ikke har egne barn, eller omgås andre barn. Ingen normale menn, med vett i hodet kan stå for disse kommentarene/ spøkene. Godt at dere som blogger, setter søkelys på dette.

  233. Da bør bla. radioresepsjonen, tusvik og tønne som har lirt av seg de samme vitsene i beste sendetid også henges ut. Også flere store internasjonale standup komikere som Jimmy Carr, Anthony Jesilnak, Jim Jeffries for å nevne noen, har vitset om det samme.
   Fordi dette er ikke noen nymotens vitser.
   Smakløst, muligens. Men det får være opp til hver enkelt å vurdere.
   Men å generalisere nesten 40000 mennesker på bakgrunn av hva godt under 1% av Fb-gruppen har delt, og å kalle de pedofile, overgripere, voldtektsmenn osv er lite gjennomtenkt.

  234. Alle de som mener at personvernet til de som har skrevet dette blir krenket og blablabla og at de har jo ikke gjort noe galt blablabla. Hvis de ikke har skrevet noe galt så er det vel ikke galt om dette blir publisert heller? DA må de jo stå for det da.
   Måten det kommer folk å roper og forsvarer denne psyke humoren gjør jo at de virker enda mer skyldig i dette vi fleste mener er psykt!
   Å le av pedofili, døde barn og trusler av unge jenter er kun sykt, å mene noe annet er psykt.

  235. Til alle som klager over at Ranveig har brutt Personvernet, nei det har hun ikke, hun har derimot videreformidlet noe som 40000 andre kjenner til, rapportert oppfordring og forhærligelse av lovbrudd…noe vi ved lov er pliktige til å gjøre.

  236. Skjønner ikke hvorfor folk mener dette er uthenging. Hun gjengir jo bare en vits og sier sin mening om vitsen. Ytringsfrihet osv. Selv skjønner jeg ikke vitsen.

  237. Jeg har ikke lest alle kommentarene, men det er ikke nødvendig å lese så mange for å forstå at her har noe gått galt. På ingen måte er det akseptabelt å lage vitser av overgrep, insest, voldtekt, krenking, eller noe som viser til både mental og fysisk maktovergrep. Listen er lengere. Dette prinsippet burde vi alle ha tatt en tidlig lærdom av, og ta dette seriøst. Jeg er stolt av alle som sier denne subkulturen i mot, og kraftig sjokkert over alle som fremdeles forsvarer dette med å kalle det humor.

  238. E ser længer opp her at en kommentèr “så hårsår dåkk e”… Væl, når da e snakk om voldtekt, incest, krybbedød osv. så vil automatisk folk reager…
   No ska da sant seiest at på MGO så VA da omtrent 40k medlemma, og 99% av di som va medlemma der greid å oppfør se fint.
   IKKE DRÆG ALLE UNDER EN KAM.
   Da va nån ufyselige menneska som skreiv di tengan der. Og da at ho Rannveig har lagt ut screenshot av nån av di tengan som vart skreve e en bra teng.
   Då har politiet et utgangspunkt.
   At ænkelte menneska grei å spy ut sånner “vitsa” e helt utenomjordisk!
   Ikkje va “vitsan” artig heller.
   E berægna me sjøl som et menneske som har god humor, men DA DER, va ikkje mytje humor.
   Da va STYGGE teng å skriv.

  239. Nesten 1% av den mannlige befolkningen i Norge er medlem 🙀🙀
   Det er galskap!
   Takk for at du skriver om dette!!

  240. Hei, uten å vere medlem av noen som helst gruppe, må eg seie eg er rimelig sjokkert. Eg er einige i at dei omtalte vitser er smakløse, og at det tydeligvis har foregått uthenging i denne gruppa, noe som slett ikkje er bra. Når det er sagt er eg ikkje i tvil om at dei som henger ut desse vitsemakerene og vil ha dei steina til døde og det som verre er, er dei som tar feil og som over reagarer noe så saftig. Sjølv om vi er uenig i noke så kan vi ikkje reagere slik. Eg kan tenke meg at gruppen sitt navn og tanken bak det kommer som ein motstand mot kvinne gruppen Ottar, som av mange menn, har vert “forhatt” som ein latterlig overrreagerende femminist gruppe, som bare seier nei nei nei, og at ein mann ikkje kan få vere ein mann. Når det er sagt, er det ikkje greit å henge ut personer, men usmakelige vitser finnest det ein mengde av. Stand-up komikere kan fleipe med ALT, og det er alle tide noen som kan bli berørt, å føle at dette kan ein ikkje spøke med. Så viser det seg ein kan spøke med ALT. Absolutt alt, og det kan i rett kontekst vere heilt ålreit. Ole paus spøker med det meste.. I ein sofa fra IKEA sitte far og denger mor.. og han tar opp at mor har drevet hor, og eg er sikker på at for noen er dette veldig støtendes. Eg har sjølv opplevd eindel i mitt liv som kan gjere meg støtt av slike vitser som MGO legger ut, men eg ser jo at dette er vitser, og eg skjønner jo forskjellen mellom ein vits og ekte. Hadde der ikkje vert noen forskjell hadde jo alle barn og unge vert ute å skutt folk rett etter dei var ferdige med data spillet på pcen sin . Vi kan avslutte med 2 totalt usmakelige vitser som ihvertfall er støtende for eit heilt folk, og dei fleste av oss har ledd av desse : Vet du hvordan man får plass til 20 jøder i ein folkevogn?, 2 framme, 3 bake og 15 i askebegeret………..Vet du hvorfor Hitler tok livet av seg?… Han fikk gass regningen.. og her er mange.. Eg avslutter med noen ord som dei fleste kan ta til seg. La den som er uten skuld kaste den første steinen.. Ver så god.. God jakt..

  241. Til dere mannfolk som roper ytringsfrihet:
   Eksempler på viktige begrensninger i ytringsfriheten:
   er forbudet mot ærekrenkende tiltale eller omtale av andre
   deltakelse i eller oppfordring til ulovlige eller straffbare handlinger
   spredning av opplysninger der du har lovbestemt taushetsplikt

  242. Men førr guds skyld mennenska! JA da e grove og usmakelige vitsa, men e ingenteng mæ da som e straffbart. Har dåkk hørt ka mange av komikeran riv ifra se? Humorn e vel som baken, delt! De her vitsan florer overalt og har eksistert i mangemange år. Akkurat her bør da settes pris på at dem hold da førr sesjøl.
   Da som derimot IKKE e okei, e uthenging av folk, spredning av hevnporno, og kommentara om at den og den bør både voldtas å bankes og gud veit ka. Der kan man bynn å snakk om ille oppførsel.
   Syns heller ikke da e greit at alle i gruppa bi drægd under en og samme kammen. Omså ikke så mange, så har e noen på vennelista mi som e mæ i den gruppa, og e veit veldig godt ka dem står førr og kordan de e som person, og da matcha ikke mæ nåkka av da som bi skreve her.
   Hopp av mumiedalskyan å kom dåkk ned på jorda, verden e ikke ei lita rosa bobla der alt smaka søtt å e fint. Da e så utrulig masse anna å sett fokus på enn usmakelige vitsa, så bruk energien på da.
   – Jente

  243. Marianne HB:
   Jeg skriker ytringsfrihet, og jeg er enig i dine punkter.
   Men disse vitsene oppfordrer ikke til ulovligheter, de er ikke ærekrenkende og de omtaler ikke navngitte personer.
   Og det er vitsene jeg beskytter. Hets og personangrep er ikke greit, noe jeg også påpeker!

  244. Syntes dere som kommenterer her burde gro et par baller, dette er vitser. Ingen oppfordrer til seksuelt overgrep eller vold. Dette bryter ikke ytringsfriheten, så gruppen burde ikke bli stengt siden deres skjøre følelser ble fornærmet.

  245. Til alle som støtter denne syke gruppa:
   Dere er sikkert medlemmer og pedoer selv. Det er ikke alt som skal tulles med, det viser bare at dere sjuke jævler er pedofiler (med andre ord, søppel). Alle voldtektsforbrytere, pedoer og skjønnsdiskriminerende drittsekker er ikke noe annet enn verdiløst søppel. Håper denne pedo-gruppa blir stengt. Rart at ikke politi har stengt den for lengst. Bra du deler, Rannveig, jeg har delt innlegget ditt på Facebook. En ting jeg syns er rart, er at det er en idiot som sier at Rannveig ikke har rett til å henge ut folk, men snakker om at de pedoene har “ytringsfrihet” til å skrive hva de vil om andre, men selv truer med å anmelde for dette. Jævla hykler! Alle har all rett til å henge ut sånne monstre. Alle medlemmer av denne gruppa er drittsekker, og det er fakta, for det har de alt bevist med de sjuke “vitsene” sine. Den familiefaren bør tvangs-kastreres og bli nektet å ha noe med noen unger å gjøre. Alle som støtter sånt, er sjuke i hodet.

  246. Ha respekt for ytringsfrihet uansett om det er ytringer vi i utgangspunktet ikke liker.
   Ytringfriheten som prinsipp er absolutt ,andres rettigheter slutter ikke der dine fölelser begynner.

  247. Det er ikke greit, det er grove vitser. Å det er folk selv som har unger. Det er bare at de tenker sånne grove ting om barn. Det er bare herslig når de har barn selv. Hele gruppen skulle ha blitt lagt ned.. de fleste mannfolk ser det ikke selv. det er bare kvalmt, de må se hele bilde rundt d..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg