Jævla brødhue

Herregud for et engasjement! Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at mitt forrige innlegg skulle nå ut til så mange, men er utrolig takk takknemlig for at nettopp dette innlegget gjorde det.

For det er et utrolig viktig innlegg. Jeg ønsker ikke at mine barn skal vokse opp i et samfunn hvor det er greit med sjikanering og kvinnehat. Hvor det er greit å spøke om at barn burde bli voldtatt. Hva…..faen?

Det kom ikke som noen overraskelse, men jeg har selvfølgelig blitt nevnt og hetset i den gruppa der i dag, referert til som "brødhue" Enda en bekreftelse på at dette er mennesker med svært lite eller ingen aktivitet i topplokket. Er jeg brødhue fordi jeg sier min mening om noe jeg personlig mener er helt sykt? Holdninger som ikke ligner noen ting. Mannsjåvinisme på sitt beste, kjære dere. Jeg blir ikke såret av at noen tilsynelatende tilbakestående mennesker, som kaller seg selv for "mann", synes det. Helt greit. Dere må gjerne kalle meg flere ting altså. Det vitner bare om deres totale mangel på sosial intelligens og intelligens generelt. Si meg, kjære mann. Er det virkelig dette du vil assosieres med?

Jeg ville altså virkelig tatt baklengs salto og løpt for livet om jeg hadde vært sammen med noen som var medlem der, og passivt vært med på å gjøre disse temaene "stuerene" ved å ignorere slik atferd og samtidig rope ut "jammen det er jo ikke alle som er sånn da vel" Vel, newsflash. Spiller ingen trille.

Nei, nå er det natta her! Imorgen kommer MAMS❤/bestemor på besøk fra andre siden av landet, og alle hjerter gleder seg!

40 kommentarer
  1. Kjenner jeg blir så jævla forbanna på disse idiotene!! Har rapportert gruppa samt signert på en underskriftskampanje på å få gruppa ned! De som støtter dette er faens så sjuke i hodet at jeg blir direkte kvalm… Hva faen feiler det dem? oppfordrer til voldtekt av barn, rakker ned på oss kvinnfolk og hetser oss! Nei fy faen!

  2. “Det kom ikke som noen overraskelse, men jeg har selvfølgelig blitt nevnt og hetset i den gruppa der i dag, referert til som “brødhue” Enda en bekreftelse på at dette er mennesker med svært lite eller ingen aktivitet i topplokket. Er jeg brødhue fordi jeg sier min mening om noe jeg personlig mener er helt sykt?”
   Hvorfor skriver du dette når du startet i utgangspunktet? Du har ingen forståelse for hvordan ting fungerer i samfunnet. Du har ikke følgt bra med i historietimene dine frøken. Det er slik ting sprer seg, og du er med på å påvirke slik at disse kommer ut i offentligheten. Noe som du allerede har gjort ved å vise veien fram til sånne vitser.
   Ikke bare det, men du høster det opp så mye du kan. Og det er så helt latterlig ufattelig mange dumme mennesker som faktisk støtter deg, du henger ut andre mennesker fordi du mener noe selv er helt sinnsykt.
   Har ikke skadet en eneste person med å skrive i en lukket gruppe på facebook, men du har nettopp klart å få det fram offentlig.
   Også skriver du faktisk at du bryr deg om barna dine? Hvorfor drar du dette fram for resten av facebook da? Du har nettopp bidratt til at andre unger sitter nå å leser disse vitsene.
   Du som mener disse folkene er forkastelig, har nettopp gjort det samfunnet mye større.
   Du er forkastelig, og håper du tenker over hva du gjør neste gang.
   Tenk deg om før du begynner å kalle andre mennesker sjuke i hodet. Når du selv har gjort ting mye værre enn det var i utgangspunktet.
   Håper du har tjent masse penger ved å spre dette budskapet ditt om at dette er galt, og sånn må vi ikke gjøre. Mens du egentlig har gjort det helt motsatte.
   Og hvordan i helvete fant du fram til gruppen i utgangspunktet? sitter du å oppsøker etter problemer?

  3. Dette var et overdrevent defensivt innlegg. Mesteparten av det du har skrevet kan lett oppsummeres med at du syns alle som mener at du er dum er dumme. Det er veldig uinteressant. Forresten er ikke det å mislike deg, Rannveig Heitmann, mannsjåvinistisk av natur, det sier ingenting om ens meninger om likestilling. For å besvare spørsmålet ditt, nei, du er ikke et “brøhue” for at du sier det du mener om denne saken.
   Det at du betviler at disse mennene er “ekte menn”, hva nå det er, og at du kaller de tilbakestående, noe du sikkert hadde kalt mannsjåvinistisk om du hadde vært mottakeren, er ganske klare tegn på at det er raseriet som prater.
   Jeg har lest at vitsene var respons til en forespørsel om “de drøyeste spøkene man kan finne på” eller noe slikt noe. Da er ikke eksemplene så veldig overraskende, selv om de er groteske, siden de virker å ha blitt tatt direkte fra andre nettsider. Om det er noen som syns de er morsomme, er det fordi de har sjokkhumor, altså at de ler av det som ikke kan forventes eller av det som er tabu. Det betyr ikke at de syns faktiske overgrep er morsomme.
   Du antyder at du forstår at dette gjelder noen få personer, men likevel åpner du med å fremstille saken som et eksempel på at vi lever i et samfunn hvor voldtekt og sjikanering er akseptert. Det er jo selvfølgelig ikke riktig, ellers hadde ikke dette vært en sak overhodet.

  4. Du burde gå til.psykolog ..En dag huffav meg stakars vi ingen venner ingen familie ikke på dåpen en gang og plutselig har du vært på byen og mamma kommer ..Når du har bare en venn som kom møtte opp i dåpen hvem er det som har passt babyen når du drakk ???

  5. Hvis jeg var deg, Rannveig, ville jeg stengt dette kommentarfeltet. Du får jo så mye dritt! Det var et flott innlegg du hadde igår. Jeg fatter ikke hvor humoren i disse såkalte vitsene er. Jeg forstår heller ikke at mannfolk må ha en gruppe der de kan få lov til å være sjåvinistiske. Heldigvis er vel dette fåtallet…håper jeg.
   I et samfunn der vi er opptatt av at ingen skal bli mobbet, er det utrolig hvor mange som har glemt det når de kommer inn her og skal kommentere. Her kan visst folkeskikken vike. Skam dere!

  6. Brødhue faktisk… Hvordan i alle dager klarer du bare å fange opp alt det negative??! Det lurer jeg jævelig på… Som jeg skrev i går, så har den gruppa også samlet inn 200.000,- til barnekreftforeninhen, men det klarer du ikke å få med deg! Så med andre ord, så feiler du så inni helvete med å dra alle under samme tak! De som har hvert med på den “humoren” er en ting, men hva med oss andre som tar avstand til det! Nei de skal også få fingeren, for de er i samme gruppe… Hva faan… Om DU som eier av denne bloggen ikke klarer å forstå at folk ikke er like, da burde du seriøst gå i læra på nytt om hvordan mennesker er forskjellige! Jeg tar avstand fra de “vitsene”, ser heller ikke humoren i det. Men siden jeg støtter de som faktisk holder seg til normal humor og som var med på å samle inn penger, til en god sak, så er vell jeg ett brødhue også… Men om en skal ta opp alt det Rannveig har gjort opp gjennom tiden, så ville jeg ha vurdert om hvem som egentlig er ett brødhue! Just saying!

  7. Er ikke mannegruppa Ottar bare en reaksjon på kvinnegruppa Ottar? En radikalfeministisk organisasjon som har drevet mannehat i årevis.
   Noen vitser var muligens litt for grotesk for min smak, og derfor er jeg ikke medlem heller. Helt unødvendig å henge ut en lukket gruppe mennesker fordi de syns litt morbide ting er morsomt.

  8. Rannveig, ikke hør på de utrolig umodne svarene fra mannfolka. Tøft gjort av deg å stå opp mot dem. Veldig bra innlegg 🙂 Og du er en fantastisk mamma 🙂

  9. For det første syns jeg det var fantastisk bra av deg at du tok et oppgjør med den gruppa og virkelig satte lys på den.
   For det andre, så ser jeg flere menn kommenterer her og forsvarer hvorfor de er medlem og kaller deg så dum som ikke forstår. Men det jeg reagerer på er at omtrent ingen av disse mennene er ydmyke nok til å legge seg flat og si: “vet du hva, noen fåtall i gruppen dro vitsene altfor langt, og det er ikke greit. Jeg vil at du skal vite at vi er flere menn som ikke syns noe om det”. Samme med episoden om 13 åringen. Men neida, jeg ser ingen som gjør det? Istedenfor å vise at de er ordentlige menn, blir de kun defensive og barnslige. Dette viser jo nok en gang at inntrykket av kvaliteten på mennene som er medlem der er riktig. De er ikke vel bevart og vet faktisk ikke hvordan man oppfører seg. Hetsing av deg, Rannveig, på facebook gruppen deres også? Hva i alle dager? Du uttrykker kvalme og raseri ovenfor babyvitsene, sjikane av 13 åringen og det er liksom deg det er noe galt med? Da blir jeg rett og slett bekymret for hva som foregår oppi hodet til disse mennene. Hvorfor reagerer ikke flere menn på dette? Syns virkelig så mange menn at dette er greit?

  10. Ser det er mange små sosisser inne og skriver her😂
   Uffameien stakar dere da😢En ting er dritten som blir skrevet der, men en annen ting er det patetiske forsvaret dere spyr ut her. Latterlig barnslig. Jeg stempler ikke hele gruppa, men kvalme små krek som sprer hat og bad jokes vil jeg faen ikke ha rundt meg! 😉 man klager over at utlendinger er så ille, mens gjennomsnittsnordmannen er et rennende rasshøl😂You guys are PATHETIC

  11. Fantastisk bra at du eksponerer disse mennene Rannveig! Vi trenger flere som deg, fantastiske mennesker som faktisk står opp og sier at slike utalelser ikke er greit! Jeg har fulgt bloggen din en stund nå og må bare si at jeg er så imponert over alt du gjør!

  12. Skjønner ikke hvorfor en del mannfolk beskytter den gruppa ,ting dei ser på som humor er et stort problem i virkeligheten også,voldtekt av unger og mishanling av unger er ikke noe humoristisk i det hele tatt ,kanskje dere vil at sånt skjer med deres egen familie

  13. Jepp. Mye dårlig forsvar fra guttas side må jeg si. Jeg skal ikke hate hele gruppa bare fordi noen ødelegger, men den som tier, samtykker. Og i dette tilfelle har det bare eskalert til tusen med amøber og krek i frontlinjen.
   Takk, Rannveig, for at du gjør oss oppmerksomme på dette. Og dere BRØDHUER som mener hu gjør det for oppmerksomhet og bla bla, gå og napp den triste løken deres!

  14. Du, 0917 her oppe, ja du ja , ditt brødhue! du som skryter at den der gruppa har samlet penger inn til kreftsaken for unger. Ville kreftsaken ha pengene? og hvorfor ville de ikke det? jo, fordi den gruppa stod for ting de ikke ville bli assosiert med!

  15. Du fortjener virkelig 1 plassen. Noen andre bør ta over synes jeg. For jeg er drit både Mammatilmichelle og Sophie Elise. Blæh!
   Denne mannegruppa ER helt forferdelig. Hvorfor blir gruppa aldri stengt på Facebook?! Helt utrolig. Skremmende at menn med barn er medlem i den gruppa. Huff.

  16. Jeg er helt enig med deg frøken.
   Jeg er også en person som faktisk mener alle burde slutte å være med i FRP pga Søviknes tidligre fiklet med ei jente.
   Synes alle burde kutte ut å jobbe i DNB fordi de har har investert i våpenindustrien.
   I bunn og grunn burde vel alle store bedrifter legges ned på grunnlag av at det finnes en eller annen skrue der som har gjort ett eller annet som man ikke vil være en del av.
   Åja, barnehager glemte jeg. Legg ned de også for hvorfor i all verden skal vi sende barna til barnehager som har hatt pedofile ansatt?
   PS: Legg ned de skolene som har hatt lærere som har fiklet litt med småttisene også.
   Nei jeg fatter ikke at folk i det heletatt jobber på sånne plasser asså. Hvordan kan folk være så dumme å dra på jobb en plass hvor slike ting har skjedd? At de er med å støtter noe slik er for min del helt absurd!
   Nei jeg støtter deg jeg frøken.
   Du er forresten veldig søt

  17. Så mange “menn” som forsvarer oppførselen sin her a!! Er sikker på at disse “mennene” tilhører gruppa Ottar!! Rannvei, du er ikke et brødhue! Det veit du godt!

  18. Hei Rannveig.
   Du stiller ett retorisk spørsmål om du er ett brødhue fordi du sier din mening om noe du mener er helt sykt. Jeg mener at det er du ikke. Du bruker din ytringsfrihet.
   Men, det er direkte farlig hvis ditt mål er å begrense andres ytringsfrihet. For meg handler nemlig denne saken veldig mye om dette. Det mener jeg, siden det mange reagerer veldig på er noen vitser som for noen er veldig støtende og drøye.
   Vi er enige om at hets, personangrep og hevnporno ikke er greit.
   Mitt standpunkt angående ytringsfrihet er at en persons rett til å støte, er mye større en noens rett til ikke å bli støtt.
   Ytringsfriheten skal nemlig beskytte de ytringene vi liker, men den skal også beskytte de ytringene vi ikke liker.

  19. Det at du får hat fordi du uttaler deg og har rettet oppmerksomheten mot denne gruppa, er latterlig! Uansett hva du gjør, så skal “visse” mennesker finne “feil” ved deg. Vel, det er ikke deg det er noe feil med, Rannveig, men de som legger igjen slike kommentarer!
   Du gjør ditt beste og du virker som en veldig omsorgsfull mor. Det at du ikke stenger kommentarfeltet, sier noe om hvor sterk og tøff du egentlig er. Vil bare at du skal vite at det er flere som støtter og heier på deg. Stå på!

  20. Først , se på brukernavnene , mange er lagt til der inne av andre. En annen ting , disse vitsene er gammel som arvesynden.
   Oppfordring til voldtekt osv er selvsagt hinsides og burde anmeldes.
   Men at dere er sjokkert over vitsene som alltid har florert er jeg litt overasket over. Og selv blant damer så fortelles det grove vitser som ikke ligner grisen.
   Så ikke heng ut folk uten mer kjøtt på beina en en grov vits som er makaber.
   Google grove vitser og dere ser begge kjønn deltar.

  21. Kjempebra Rannveig. Du er tøff, og selvfølgelig visste du at dette ville slå tilbake på deg, likevel tok du sjansen. Jeg tar av meg hatten for deg.
   Ser det er noen små tissefanter her som prøver å forsvare dritten. Ja, det er ytringsfrihet, nei, det er ikke særlig smart å fleipe med voldtekt av noen, spesielt ikke barn. Regner med dere har vært med på moroa, siden dere har så stort behov for å forsvare det. Tenk om din søster, mor, datter eller kjæreste blir voldtatt? For det kan skje fortere enn du aner. Så bare fortsett, dere blir bare mindre og mindre….
   Jeg vet minst to stykker som er arbeidsledig fra og med i dag. Yrket og gruppa passet ikke sammen……
   Heia Rannveig, du er modig

  22. Storm i et vannglass kjære deg, og du er med på å opprettholde det.
   Dere (flere kvinner) nekter å ta til dere argumenter og nekter å forstå at en ikke kan holde 99% ansvarlig for handlingene til 1% eller at 99% deler holdningene til 1% fordi de er i samme gruppe. Det er litt som å diskutere evolusjonsteorien med en kristen eller guds eksistens med en ateist. Der den andre part nekter å ta til seg argumentene fra motparten.
   1% er ikke representativt for resten, de aller fleste i gruppa er vanlige mennesker. Ja kanskje blir du kalt et brødhue, men hva tror du kommer til å skje da, når du drar alle over en kam? Blir vi ikke kalt rasister om vi sier at alle muslimer er ekstremister. Du kunne blitt kalt værre ting enn et brødhue. Jeg slenger med et sitat fra Ricky Gervais “Offense is taken, not given. No need to disarm the world. Just make yourself bullet proof. Sticks & stones people. Block. Unfollow. Laugh”.
   Forøvrig så hadde det vært utrolig skremmende om alle hadde hatt blitt tvingt til å ha samme meninger og holdninger, vet du hvor i verden det er sånn? Nord Korea og Kina er to eksempler, vil vi virkelig ha det sånn? (Spissformulering)

  23. Til deg som kommenterte ANONYMT 21:29
   Jeg forsvarer ytringsfriheten. Er ikke medlem av denne gruppen og har ikke noe behov for å være det.
   Hvis noen mister jobben, fordi de er medlemmer i denne gruppen, ja da vil jeg kalle det usaklig oppsigelse. Det skal man være forsiktig med.
   Jeg er sterkt i mot hets og personangrep, men er for at man skal ha takhøyde.
   Det er drøyt å tøyse om voldtekt, krybbedød, pedofili og slikt. Men det er ikke ulovlig. Folk er forskjellige og det skal vi være glade for. En PK verden blir en kjedelig verden. Jeg er glad verden ikke er svart og hvit.

  24. Skal ta et oppgjør med flere av kommentarene som er skrevet her.
   @Anonym 21:29
   Voksent å kalle folk du ikke kjenner for tissefanter, samtidig som du kommenterer anonymt.
   Skal si du er flink til å tillegge de andre i kommentarfeltet her meninger de ikke har. Jeg leste nettopp over hver kommentar her og ikke en av dem sier at de støtter voldtekt-vistene, enkelte nevnte at det er en sykelig form for humor, men det er da fakta og ikke en støtteerklæring.
   @Ida Skulstad
   Generalisering er en fin ting. Fordi 1% kødder med det så er nok de resterende 99% like ille. På skolen i dag hørte jeg noen si at Volkswagen Golf er en forferdelig bil, da er nok resten enige i det. Kjipt for meg som kjører Golf, må nok selge den jeg nå.
   @Silje
   Så skal jeg være den første til å nevne at jeg er imot voldtekt, de ytterst grove barnevitsene, hevnporno og hetsing av enkeltpersoner. Jeg tror faktisk ikke jeg er den første, jeg tror faktisk Anonym 09:17 nevner det. Og det har faktisk også blitt nevnt i MGO, her har du to eksempler:
   http://bildr.no/view/Z3dxd2lv
   http://bildr.no/view/ZG5HTXVG
   @Anonym 13:33
   Nei den som tier samtykker ikke. Det er et av de tåpeligste forsvarene jeg hører. Jeg postet for eksempel ingenting på facebook under 22 juli. Hvorfor, fordi jeg har ikke et behov for å vise alle at jeg er politisk korrekt på facebook. Er det ensbetydende med at jeg støtter ABB? I følge din logikk så er det jo det. Samtykket nasjonene som var nøytrale under andre verdenskrig til Hitlers terrorregime? Innser du nå hvor enkelt det er å mene at den som tier samtykker?
   @Anonym 14:18
   Generalisering. Alle muslimer er ekstremister, alle menn på mannegruppa ottar er pedofile. Nei, så enkelt er det ikke.

  25. Hei Rannveig, er ikke dette blitt litt storm i vannglass? etter det jeg kan forstå så er disse vitsen tatt helt ut av sin sammenheng, det startet vel med en tråd der folk skulle legge ut sine groveste vitser, flertall av disse vitsene er jo også fra radioresepsjonen på NRK, og hva med ukens høydepunkt på Radio Norge? er ikke det Geir`s grovis? vi skal være glad for at det er forskjell på humor blant folk, hvordan kan du og andre “bloggere” dømme personer utifra noen vitser? om du synes de er usmakelige så betyr ikke det at folk som har en annen smak for humor er pedofile osv… bare fordi de ikke passer inn i deres rammer.
   dette virker som et jag for å skaffe seg klikk på bloggen, smi mens jernet er varmt. Sophie Elise sier hun ble oppfordret av politiet til å trekke blogg innlegget sitt, er det ikke da litt rart at Politiet i Oslo uttaler at de ikke kan se noen grunn til at hun skulle være oppfordret til dette? nå har vel også Kripos uttalt at det som er skrevet inne på denne gruppen ikke strider mot Norsk lov?
   Jeg leser vanligvis ikke blogger, men jeg leser mye nettaviser og jeg må si at jeg er rimelig trøtt av å bestandig måtte se eller lese om Sophie Elise når jeg er inne på VG, godt å se at det er andre bloggere også slik som deg, og om du ikke synker ned på det nivået eller forsøker å kopiere henne så er det nok godt mulig at jeg kommer til å klikke inn på bloggen din også i fremtiden.
   Håper du ikke forøker å “dømme” andre siden du ikke synes deres humor er bra, om jeg synes dette er morsomme vitser eller ikke er bare min sak og hverken du eller andre er i posisjon til å definere hva som er god eller dårlig humor.
   Om det har vært trusler og sjikane der så er det en helt annen sak som bør/skal slås ned på, men ikke bland dette sammen med “dårlig” humor.
   Husk disse vitsene stammer fra tiden da dine foreldre var små og har blitt delt og fortalt av både menn og kvinner.

  26. Helt ufattelig at det det er så mange menn som velger å forsvare seg med at “det var ikke meg” / “vitsene er gamle og ligger allerede på nett” / “selv om vi er medlemmer av vår kule lille gutteklubb, så trenger vi ikke stå for alt alle skriver” Hallo??? Innse at dere fronter og backer kvalmende utsagn fra noen i denne gruppen og TA ANSVAR ved å melde dere ut!! Jeg blir så overgitt over at dere engang prøver å forsvare det!!! Meld dere ut! Ta ansvar! Vis at dere er menn og ikke idioter! Og stå på Rannveig! Du imponerer 🙂

  27. Jeg starter med:
   Ved å legge ut skjermdump av mennesker med fullt navn, som DU har gjort, har du faktisk brutt loven, og jeg vurderer faktisk å anmelde den saken.
   Å trekke mennesker inn med svak humor, bare for å henge ut noen, er faktisk USMAKELIG!
   Bare fordi DU ikke synes det er greit, betyr ikke at du vet hva som skal være greit i noen grupper.
   Hvis du er redd for at barnet ditt skal bli pårørt av dette så anbefaler jeg deg sterkt å lære barnet ditt til å IKKE bry seg om hva andre mennesker skriver og mener.
   Noen har syk humor, andre ikke.
   Det betyr ikke at de er kvinnehatere, barnemishandlere, mordere osv.
   Jeg kunne diskutert dette i dagevis, men det blir FOR DUMT!!!!
   Jeg leste en kjempefin ting, sagt for mangemange år siden av en hærfører: Jeg synes synd på personen som blir såret av ord.
   Kjære Rannveig, vær engasjert, men gjør det i SMARTE rammer.
   Det du har gjort til nå er virkelig ikke innenfor SMARTE rammer.

  28. Bare for å nevne det så støtter jeg overhodet ikke sånne “vitser”, men syns det blir feil å dra alle under en kam, når du kun har sett et lite utdrag av noe noen med usmakelig form for humor har skrevet. Det florerer av slike ting overalt på nettet. Hvis du f.eks.hører på radioresepsjonen vil du høre liknende.
   En annen ting er at du henger dem ut med fullt navn. Du som en offentlig profil med mange lesere burde forstå at du ikke kan gjøre det. Det som kommer til å skje, om det ikke har skjedd alt, er at du vil få en anmeldelse på deg for krenkelser.
   Ja du har ytringsfrihet, men du har ingen rett til å henge dem ut på den måten du gjør.

  29. Blir overrasket over mentaliteten til mange her inne. Denne debatten lever på uttrykket “et øye for et øye, en tann for en tann”. At medlemmer i gruppen blir offentliggjort for å henge dem ut er like ulovlig som at medlemmene der legger ut pornografiske bilder uten samtykke. Helt greit at man ønsker en reaksjon på det ulovlige som er begått – men da får man selv holde seg på det rene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg