Verdens verste følelse…

En trist dag. i dag reiste min kjære mamma fra oss. Det har vært en helt herlig (lang) helg, med utrolig mye gøy. Ungene setter så utrolig stor pris på å ha bestemor på besøk her, og jeg er selvfølgelig glad for å ha hatt mamma her.

Jeg føler meg på mange måter litt “alene” i verden uten mamma her. Det er til tider tungt å bo på andre siden av landet uten noen som helst familie rundt seg. Det merkes spesielt på “høytidsdager” og helger, hvor andre blir invitert på middagsbesøk o,l til besteforeldre. Mens vi drar til de av vennene våre som ikke drar til familien sin. Det stikker litt i hjertet, men jeg vet samtidig at dette er et valg jeg har tatt. 

Man kan aldri vite hva fremtiden og de valgene man tar, fører til. For fire år siden, da vi flyttet til Østlandet, jeg og Nathaniel og  Emma i magen,, kunne jeg aldri sett for meg at jeg noen år skulle sitte som alenemamma, og ikke minst, jeg kunne aldri sett for meg at jeg skulle sitte her med Sienna i tillegg. Men man lærer noe av alt, både positivt og negativt. Man burde egentlig aldri angre på noen av de valgene man tok tidligere. På det tidspunktet var det nemlig akkurat det vi ønsket. Helt ærlig, jeg angrer ikke på noe. Er det ikke merkelig hvordan det ene fører til andre? Jeg angrer ikke. Jeg er takknemlig. 

Mange spør meg hvorfor jeg ikke flytter hjem til Finnmark igjen. Vel, for det første, vi har snart bodd på Østlandet i fire år. Vi er godt etablerte, og jeg har mange gode venner og ungene trives veldig godt. Ikke minst, jeg ønsker ikke å bo i Finnmark. Jeg liker meg her, fordi man har både natur og by i umiddelbar nærhet. Her er “alt”. Et annet veldig viktig moment, er at jeg rett og slett ikke kan flytte til andre kanten av landet. Emma har sin pappa og familien hennes på farssiden her, og hun bor halvparten av tiden hos sin far. Om jeg skulle flyttet, så hadde jeg måtte gjøre det uten henne fordi hun har like mye rett på å være med sin pappa, som å være med sin mamma. Og, å flytte fra mitt eget barn, det er selvfølgelig en ting jeg aldri kunne gjort!

 


Avslutter med noen bilder fra i dag! Vi har hatt en helt fantastisk dag. Først en tur i skogen på vakre Losby med hele flokken, med Sienna i bæreselen. Etterfulgt av bondegårdbesøk. Sienna er begynt å bli så stor, så nå får hun absolutt stor utnytte av slikt. Hun elsker dyr, og alle tre syntes det var stor stas.

Nathaniel og Emma var kjempetøffe, og holdt en høne, og koset med de. Suksess! 

Vår vakre lille lillesøster som alle er så flink til å passe på! 

Tittei! To lykkelige småtroll.

Elva vi “campet” ved var veldig interessant! Se så søte, holder hender ♥

Vannkran i skogen var stor stas!

Koser med hønene. Verdens fineste! 

Lillefrøken ser på hønene. Først var det ganske gøy, og så ble det litt skummelt når de plutselig lagde lyd. Haha! 


Sienna og bestemor


En tøff storebror holder høna! 

#mammablogg #utpåtur #dyr #søndag #helg #barn #lykkelig #lykke

 

Blogges ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg