Skulle hatt mye mer av den!

Tiden altså… skulle gjerne hatt så mye mer av den. Har så mange planer hele tiden, men får bare gjennomført en brøkdel…#mammalivet. Det går omtrent i ett her med mine tre søte små, slag i slag, konstant.

Helt ærlig, så tror jeg ikke jeg har kjedet meg. Altså, å kjede seg er jo et ordenlig luksusproblem! Kjenner jeg gjerne skulle ha kjedet meg mer. Hvor herlig høres ikke det ut? Bare ligge å slappe heeeelt av og tenke på at man kjeder seg. Ikke en kjent problemstilling her i huset hvertfall, haha! 

I dag har vært en rimelig normal dag. De to største har vært i barnehagen, og minstesnuppa har vært hjemme med mams. Hun liker seg egentlig best hjemme, ordenlig hjemmekjær. Når vi er hjemme følger vi de faste rutinene, noe som gjør hele dagen forutsigbar. Mens om vi for eksempel skal noe akkurat i det hun har sine faste rutiner, og hun ikke får sovet på akkurat det og det klokkeslettet, blir det noe surr for resten av dagen og kvelden. Sånn sett gleder jeg meg til hun blir litt eldre, og bare har den ene luren slik at det er lettere å være ute og finne på ting. Slik det er nå, må timingen på absoutt alt være helt perfekt om rutinene hennes skal gå opp i opp når vi er ute på farta. 

Det ble laks med deilig tilbehør til middag i dag. Populært for både stor, mindre og aller minst. Og ikke minst, sunt! Mine barn er også ganske spesielle i matveien. Eller, kanskje tvert om. De er veldig allsidige, og liker ting som barn ofte typisk ikke liker. Slik som sopp og reker for å nevne noe. Det elsker de nemlig! 

Ja, jeg liker saus! Heldigvis ikke noe umiddelbar fare for å legge på meg, haha! Tipper jeg forbrennte hele denne porsjonen innen en halvtime etter at den var blitt inntatt. Neida. Joda. Men jeg løper mye fram og tilbake i løpet av en dag altså. 

Plutselig gråter Sienna i stua. Løper i stua. Jeg blir ofte “gjort narr av”(misforstå meg rett) av venner og familie fordi jeg løper bort til de så fort de viser et lite tegn til misnøye eller et lite “ynk”. Så har noen bæsja på do. Jeg løper dit. Så vil noen ha frukt. Løpe på kjøkkenet. Så har noen bæsja på do. Løpe på do igjen. Og sånn går det i ett. Travelt, ja. Her kjeder vi ikke oss ett sekund. Samtidig, så er jeg veldig glad for å ha det akkurat slik vi har det. I bøtter og spann av kaos og kjærlighet i en herlig cocktail! 

 


Blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg