Lek som oppfordrer til læring!

Den siste tiden har det virkelig skjedd mye i utviklingen her hjemme! Sienna har mange nye ord, peker på ting, og lærer stadig mer. Hun forstår sammenhengen mellom de fleste ord og handlinger. Jeg føler meg så utrolig heldig. Det er så gøy å få være med på denne reisen for tredje gang! 

Annonse

Jeg er veldig bevisst på hvilke leker hun har, og at de skal lære henne noe. Lekene fra Baby Clementoni har virkelig vist oss en helt ny arena innen leker, leker som har vært veldig populære her hjemme. De sier både ord, tall, dyrelyder, og de synger og danser… blant annet!

Sienna har en Dinosaur som leker, synger og leker gjemsel. Denne har vært en storfavoritt helt siden vi fikk den, og hun hyler nesten av glede når den danser rundt på gulvet og “leter” etter henne. Hun har også en brannbil, som, i tillegg til å synge, lære henne ord og utrykk, også lærer henne hva ordet er på engelsk. 


Vil oppfordre dere til å besøke www.clementoni.no for å se det store utvalget innen lærerike leker til små og store barn! Det er en hel verden av interaktive leker og duppeditter som venter på å komme hjem til ditt barn! De fleste av lekene fås kjøpt i lekebutikker rundt omkring i landet. Perfekt julegave til de søte små! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg