Velkommen desember!

Dette innlegget skulle egentlig ut i går, men jeg var rett og slett helt overkjørt da dagen var ved sin slutt. Her var det fullt hus fra morgen til kveld. To treåringer, en femåring, to ettåringer, og en bitteliten baby på tre uker ♥ 

Min gode venninne Ingvild tok nemlig med sine søte små, og vi hadde bakedag med alle ungene her. Ungene var storfornøyde, og fikk lagd seg noen fine pepperkaker, som de også fikk pynte med både kakepynt, nonstop, og seigmenn. Er det en ting jeg har mye av, så er det kakepynt! Og med de tre største som fikk fritt spillerom med kakepynten, gikk det som det måtte gå. Jeg tror ikke det er et eneste hjørne av dette huset der jeg IKKE har funnet kakepynt i etter gårsdagens pepperkakebonanza, for å si det sånn, haha! 

Ellers hadde vi en utrolig koselig dag med de søte små! På ettermiddagen kom min venninne Malin, med sin nydelige, tre uker gamle datter Tara! Var altså seks barn her i min allerede overstappede leilighet, på en og samme gang! Å se denne bittelille søtnosen, sammenmed Sienna, var faktisk helt sykt. Herregud, tenk at hun, for bare ett år siden, var akkurat like bitteliten… Om kun 11 dager fyller hun ett år! 

 

Så flinke, alle tre! De var veldig stolte, og selv om det egentlig ikke er helt innafor, fikk mine ha med seg hver sin selvlagde pepperkake i lunsjen i barnehagen i dag! Stor stas! 

Fine Malin og lille nydelige Tara ♥ Tenk å se så bra ut tre uker etter en fødsel! 

 

I morgen skal Emma og Nathaniel være noen timer med Emmas pappa, mens jeg skal ta med meg lillefrøkna et sted jeg foreløpig ikke kan røpe her, haha. Det ser jeg virkelig fram til! Ellers håper jeg dere lesere har hatt en fin desember så langt. Mine søte små er så gira på jul, og sitter klistret til TV-skjermen når “Snøfall” går på. Julen er virkelig den koseligste tiden på året! 

Blogges 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg