25% hos Daniel Wellington, siste sjanse!

Som jeg har nevnt for dere, er jeg så heldig og har fått lov til å gi en rabattode til dere lesere, hos en av mine absolutte favoritter, Daniel Wellington. De har de nydeligste klokker og armeband. De er tidløse og klassiske, og heller ikke uoverkommelig for lommeboka. Ikke minst, de passer perfekt som accesory til ethvert verdig outfit!

Annonse

Det nærmer seg julaften med stormskritt, hvilket betyr stress og mas med julegaver, butikk til butikk. Svetten pipler i panna, og egentlig vil du bare dra hjem. Men det kan du jo ikke…. elller? Jo, det kan du faktisk. Hva med å sitte i fred og ro og bestille de fineste julegavene, enten til deg selv, til pappa,bestefar. til mamma, bestemor eller kjæresten? Bestiller du nå i løpet av de neste dagene, rekker du å få din ordre innen julaften. Hva med en tidløs klassisk klokke til en av dine nære og kjære? Eller til deg selv om du har vært ekstra snill i år? Ved bruk av rabattkode “RANNVEIG” får dere nemlig 15% avslag på hele nettbutikken! Om dere i tillegg benytter dere av Daniel Wellingtons juletilbud får dere ytterligere 10% på hele kjøpet, noe som til sammen da utgjør hele 25%! Trykk her for å komme til juletilbudet! 

Jo flere, jo bedre! Med juletilbudet får du en lekker og eksklusiv gaveeske med på kjøpet, i tillegg til en ekstra reim eller et cuff/armeband for hele ordren til  -10%, som kombinert med rabattkode “RANNVEIG” gir hele –25%!


 

Slik gjør dere det: 

 

1.Velg først ønsket klokke

2. Velg hvilken størrelse og farge du ønsker rundt klokken.3. Velg om du ønsker et cuff/armeband, eller en reim 

4. Velg hvilken farge du ønsker på cuffet/armebandet, eller hviken reim du ønsker

 

Deretter bruker du rabattkode “RANNVEIG“, og hele ditt kjøp vil da bli trukket 25% fra ordinær pris, i tillegg til at klokken vil komme med en nydelig gaveeske med rød sløyfe på. Rabattkoden er gyldig til 15 desember. Dette er en unik mulighet til å glede de vi er glade i, til en ekstra hyggelig pris! ♥ 

4 kommentarer
  1. Er det lov å spørre hvilken størrelse du har på armbåndet? Er de små eller store i størrelse? 🙂 Har bestilt klokke med armbånd i small, så bare håper at det passer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg