En tur innom føden…

Det føles virkelig helt merkelig å være tilbake på føden, akkurat ett år etterpå. Samme plass, samme dato, bare ett år etterpå. Og av litt andre grunner!

I går var vi å besøkte min gode venninne og Siennas gudmor Katrine, på føden på Ahus. Akkurat ett år etter jeg selv var der med en helt fersk og nyfødt Sienna. Hun venter nemlig en nydelig liten gutt om ikke så lenge, og det gleder vi oss masse til!

Vi tok med oss masse greier, hjemmelagde rundstykker blant annet, for litt oppmuntring. Og fordi jeg selv ville likt bli satt pris på om jeg var sengeliggende. Man skal være mot andre som en selv vil bli behandlet, det lever jeg etter! ❤

Imorgen skal vi til vakre Nordstrand og Ingvild og lille Elisa som blir ett år! Og vi skal feire med å la de små få fritt spillerom med fingermaling! Gjort det én gang før med Sienna, og hun synes det var veldig gøy. Hipp hipp hurra, på mange måter. Nathaniel skal nemlig også feire sin femårsdag i barnehagen i morgen, og jeg har gjort klart atten folie-poser med popcorn, klementiner og saltstenger!

Blogges

16 kommentarer
  1. Rannveig har nok ikke saltet popcornet så det går nok antakeligvis veldig greit 😛
   Vakre Sienna <3 kos dere videre med koselig førjul <3

  2. Anonym: Du er klar over at du er hysterisk eller!? Aldri hørt om noen som har dødd av popcorn og saltstenger! Før i tiden var jo faktisk potetgull og popcorn vanlig i bursdager, skjønner ikke at det er så mange som har vokst opp (det er jo så farlig) :S ….. Sorry, men jeg er bare så lei av at uansett hva Rannveig legger ut så må noen klage! Finn på noe annet 🙂

  3. barn kan ta spise salt,men ikke i massevis, litt kos som dette går nok helt fint <3.
   så utrolig nydelig Sinnea er 🙂

  4. Hahaha… må være dagens vits… du er faan ikke den som skal komme å si at du lever opp til at, en skal behandle andre som en vil bli behandlet selv… Den som spyr ut flest rykter å angriper andre, bare for å få fremhevet seg selv, er jo du!

  5. Ååååå, det er så jævla mange idioter som kommenterer her inne!!! Hva faen tror dere kommer til å skje av at barna koser seg med litt popcorn og saltstenger?? Are you freaking kidding me??? Herregud for noen hysteriske kjerringer , dette er jo en bursdag!!

  6. Rannveig, følger deg på instagram og må ærlig si at jeg ble litt bekymret når jeg så ett bilde du la ut i går. Du ser ikke helt frisk ut, lårene dine er sykt tynne- ser rett å slett ikke sunt ut! Du må ta vare på degselv, Rannveig! Forstår at du er en lang og slank person, men dette kan ikke være sunt for deg. Håper du får i deg litt mer mat og får litt mer hvile sånn at du ikke blir helt utslitt og utbrent før alle dine kjære små når skolealder!
   Håper du å dine får en fin jul <3

  7. Så fine poser du har lagt, blir nok stas i barnahagen! Ikke hør på de her over som dømmer deg for alt mulig, stooor klem Xx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg