Endelig er vi gjenforent!

Jeg vet ikke med dere, men i disse høytids-juleferie-dager, føler jeg på en måte at tiden går bittelitt saktere. Det er bare en uke siden jeg så min lille Emma sist, men så har vi vært en tur innom Tromsø siden den tid, og da virker det plutselig så mye lengre. Som flere uker, på en eller annen merkelig måte! 

Men, i dag så er vi alle gjenforent. Både Nathaniel og Emma har kommet hjem i dag, og siden sist jeg så Nathaniel, har han blitt fem år! Vi har tilbragt ettermiddagen på juletrefest, gått rundt juletreet, og barna har lekt med venner fra barnehagen. Veldig koselig!

 Fra i dag, blir hverdagen hundre prosent mer hektisk, men det er vel det som er litt av sjarmen, eller hva? Det er jo det livet jeg er vant til å leve, og det livet jeg elsker. Det er jo faktisk det som er meningen med selve livet, våre små. Og jeg er så heldig å ha tre av de! Det er ikke alle som ville definert meg som heldig, men det er jo godt at vi alle er forskjellige og har forskjellige verdier. 

Noen er ganske spente på pakkene under juletreet! Legg merke til at det er så godt som ingen pynt nederst på treet, haha! Sienna har nemlig tatt på seg jobben med å fjerne pynt, ganske gjennomført jobb må jeg si. 

Imorgen skal vi feire “julaften”. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre julaften og nyttårsaften i ett, men fant ut at det kanskje blir litt forvirrende for de for de kommende nyttårsaftener og julaftener.

Jeg har tilogmed godsnakket med nissen, så han kommer også! Det blir stas, det! Ikke alle som får besøk av nissen hele tre ganger i løpet av en jul, ei heller så veldig mange som får feire julaften TO ganger. Og det er en god del pakker som skal åpnes også ,haha! Ganske sikker på at det vil være noen fornøyde barn her imorgen. Og så lurer jeg litt på hvor jeg skal sette alle de nye greiene deres. Nå er nemlig både Emmas rom, Nathaniels rom OG stua stappfull av nettopp deres ting og leker.  Det skal hvertfall ikke stå på det – stæsj har de hvertfall nok av! 

Ønsker dere alle en god natt!

Blogges

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg