Classic Petite By Daniel Wellington – 15% rabatt til dere lesere!

Annonse

La oss snakke litt om klokker! De eneste klokkene jeg bruker, er klokkene fra Daniel Wellington. De har stått mitt hjerte nært i ganske lang tid nå. De er enkle, men samtidig så utrolig fine. Jeg har alle kolleksjonene deres, og hver og en passer perfekt til hver sin anledning og gjør ethvert outfit komplett. 

Den 15 mars verdenslanserte Daniel Wellington en helt ny kolleksjon, Classic Petite! Dette er den aller første 32’mm klokken deres. Fortsatt enkel, fortsatt classy, fortsatt like fin – bare nettere enn den originale Classic klokken. For deg som liker det enkelt! Og selv jeg liker det også enkelt i blant, så derfor må jeg bare vise dere mine nye Classic Petites ♥ Enjoy

 

Her ser dere mine to nydelige klokker fra Classic Petite kolleksjonen.  en i versjonen Sterling (link) og en i versjonen Melrose (link) ♥

 Jeg er så heldig å får dele ut en personlig rabattkode til dere fantastiske følgere og lesere – som gir dere hele -15% rabatt på alle klokker på www.danielwellington.com! Rabattkoden fungerer i hele verden, og kan benyttes innen 15 mai om du ønsker deg noen nye, brennheite klokker eller tilbehør til disse. PS! Gratis shipping i hele verden! 

Benytt rabattkode: Rannveig♥

Nok klokkesnakk, nå skal jeg la dere være i fred, og så skal vi starte søndagen her. I dag går turen til teknisk museum med bff Ingvild og hennes søte små, noe både store og små ser fram til! Ønsker alle sammen superduperfantastisk søndag videre!

 

41 kommentarer
  1. Jeg blir seriøst ille berørt når jeg ser disse bildene… hva prøver du å reklamere for?! Klokker eller boobjob gone wrong? Flaut er det. Og enda flauere er det med den OVERREDIGERTE celulittrompa. Beklager å si det,men dette var IKKE classy. Ikke i nærheten engang.

  2. Dette var tidens merkeligste måte å vise frem noen klokker på.. Lurer på hva de som selger disse klokkene tenker nå,flaut!Huff..dette var bare tragisk Rannveig. På tide å prøve å vokse opp litt kanskje. Du er en rollemodell for mange. Og er dette sånn du vil oppfattes?Og du har tre små..og to jenter..Og du er med på å bidra til et vridd syn på kroppspresset.Våkn opp!

  3. Hadde aldri kjøpt klokke fra en sånn reklame. Trist når man vet du er alenemor til tre barn, deriblant to døtre. Hvilke signaler for dette? Stor skam

  4. Hva gjør det om hun er mor å tar slike bilder. Hun er god rollemodell fordet. Å veldig god mor. Syns bare latterlig å trekke at hun er mor osv. Hun er ikke bare mor hun er rannveig og <3 syns heller synd i barna til dere som kommenterer slik. Netttroll...

  5. May Halvorsen: Tror ikke du har skjønt hva det kommentarene til innlegget går ut på… Man er ikke nettroll når man kommenterer at man bør tenke seg godt om før man legger ut slike bilder, spesielt når man har 3 barn.

  6. Hadde jeg sett så slank vakker ut. Skulle gjerne vist meg fram 😉 barna har det kjempe bra og Rannveig har vist mer av seg før så ser ikke hvorfor dere hopper i stolen av den grunn. Hun vett nok hva hun gjør om hun velger å gjøre slik tviler jeg neppe på at hun hører på noen av dere egentlig 😉

  7. Var ikke det beste bildet av deg synes jeg, og hvorfor helt naken fra livet og ned🤔 Når det er sagt har du jo en fin kropp, det er ikke til å stikke under stol.

  8. Jeg ble litt sjokka. Veldig nysgjerrig på de nye klokkene og bildene passer bare ikke med annonsen. Seriøst…ta på klær. I denne settingen passer det ikke at du er halvnaken med nipples i luften. Du har en flott kropp, men vis den ved en annen anledning om det passer seg. Flotte klokker da!

  9. Wow. Megaflaut. Var fotografen blind, eller bare tilbakestående? Kunne jo være en idé å informere om at det er klokkene som skal stå i fokus, ikke den desperate trebarnsmorens spinkle kropp.

  10. Wow, veldig upassende reklame for klokker iallefall. Du ser jo selvfølgelig flott ut, og du er flott, du har født 3 barn du trenger ikke redigere bildene så til de grader!

  11. du kunne nok lagd bedre reklame med litt mer klær på.. digger deg og bloggen din, men dette ble bare dumt..

  12. Pointe er at folk ikke legge merke til klokkene særlig når ei jente posere i en posisjon som bare viser hud og nippel

  13. Du ser ut som ei hore ,la ikke merke til klokkene en gang 😂 Bare at du sertruseløs ut og uten bh i den saken

  14. Sjalu? Har nok ikke så mye med sjalusi å gjøre! En hver dame kan vel “hore seg ut” vis man ønsker det, er nok bare det at flertallet ikke gjør det! Spesielt ikke når/vis man er alenemamma til 3 barn, der to av de er jenter! Som mor en man ett forbilde!
   Er dette virkelig noe man ønsker døtrene sine skal drive på med i fremtiden?! Og hvordan skal man isåfall si at dette ikke er greit når man selv har gjort det, på en offentlig blogg som alle kan se? Er jo ikke akkurat første gangen rannveig går så til de grader over grensen for å tjene penger heller!

  15. Kjære Rannveig, Du har en kjempe fin kropp som du har all rett til og vise fram som du vill. Du har med den kroppen klart å få frem tre velskapte barn til verden, noe du kan være stolt av. Men å ta slike bilder i sammenheng med ett samarbeid med ett kjent klokke merke er kanskje ikke det beste.
   Jeg trur at ved å lage slike reklame innlegg der du tar slike bilder kan du skremme vekk enkelte bedrifter som er redd for å ikke bli tatt seriøs om dem velger å inngå ett samarbeid med deg.
   Du er en kjempefin jente Rannveig, bare husk at alt til rett tid og anledning!

  16. Hvor ble det av folkeskikken, folkens? Makan til stygge og usaklige kommentarer. Ser ikke store forskjellen på hennes reklame og resten av dagens reklameadds. Så.. Flere dere må kalle stygge ting og mobbe ser jeg, hvor skal dere finne nok tid? Heller litt trist at mange har behov for å eksponere seg for å få respons/penger/ovs. 🙂 like trist er hva enkelte får seg til å skrive.
   Hørt om “Bullshitfilteret”? Fin bok for dere ungdommer og voksne hjemmeværende

  17. Du skal ha for forsøket 🙂 For at resultatet skal bli bedre neste gang bør du hvert fall få klokkene til å ligge på linje. Da blir det automatisk litt finere, enn at en er “litt oppi der og den andre er litt ned i der”. Eller rett og slett bare legge dem på et bord med noe pynt rundt som de fleste andre gjør 🙂

  18. Litt artig at du må holde puppen din oppe så den ikke skal henge😂 Normalt at de henger litt når man har hatt 3 barn.

  19. Men å lære barna sine at lettkledde damer er «horer» er greit? Her er det noen som bør feie for sin egen dør før de snakker.

  20. oj, så dårlig fotoshopp. Spill gjerne på kropp hvis du ønsker det, men gjør det litt profft i alle fall da…

  21. Hva er det du egentlig reklamer for? Dåsa di? For det er sånn det ser ut. Og hva skjer med den dårlige bilderedigeringen din? Kleint.

  22. Hva har beina dine å gjøre i dette inlegget. Bruker du dette virkemiddelet for å få mer ut av reklamen? Skjønner at det er den eneste livsoppholdmpengene dine.

  23. Vil du vise kroppen din – så må du da for guds skyld vise kroppen og ikke bare et blur-filter. Bruk de pengene du tjener på denne annonsen på fotoredigeringskurs om ikke annet…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg