Classic Petite By Daniel Wellington – 15% rabatt til dere lesere!

For noen dager det har vært! Jeg mener, wow.. for en utrolig stille og rolig uke som har passert. Om det ikke var for verdens fineste lille snuppelupp tror jeg faktisk jeg hadde kjedet meg halvt ihel. Eventuelt helt ihel. Det er nesten litt sånn at jeg er i kontakt med mitt indre jeg, at jeg faktisk klarer å høre mine egne tanker litt. Og det kan jo komme godt med! Og det får meg til å tenke på hvilket hektisk liv jeg lever til vanlig. Amen for et pust i bakken! 

Med det sagt har jeg prøvd å være litt sosial, noe jeg ikke føler jeg har så mye tid til i hverdagen (det er ikke mye man får pratet om med tre barn tilstede..) av flere forskjellige grunner. I dag var jeg og lille frøken snupp blant annet en tur på Stampetjern, et koselig lite vann ute i skogen i nærheten av der hvor barna går i barnehage. Veldig koselig dag! 

Annonse

Som dere ser har jeg på min favorittklokke fra Daniel Wellington, helt ferske Classic Petite, som ble lansert i mars, sammen med de nydelige cuffene deres. Jeg liker så godt at man kan mikse og matche litt etter hva man selv føler for. Det er som jeg alltid sier, gjør ethvert outfit komplett!

 


 

 Jeg rett og slett elsker produktene deres, og har alle kolleksjonene i tillegg til de fine armebandene. Faktisk er de så utrolig generøse og har gitt meg min personlige rabattkode! Ved bruk av rabattkoden min får nemlig absolutt alle -15% på alle produktene i nettbutikken! 

 

Step by step!

1. Gå inn på www.danielwellington.no

2. Velg deg din drømmeklokke ♥

3. Ved utsjekk, bruk rabattkode “RANNVEIG” 

 

PS! Gratis shipping over hele verden! 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg