Classic Petite med en vri..

Nå sitter jeg her, og tenker tilbake på helga som har vært – og det slår meg! Barma har kranglet usedvanlig uvanlig lite. Jeg velger å tro at vårt nye familiemedlem, vår kjære trampoline, har “skylden”. Man blir nemlig helt sykt sliten av å holde på med det der (ja, mor har også hoppet en god del…)  Og, sykt sliten, det betyr mindre energi til krangling. De har nesten bodd oppå der siden vi kjøpte den, og jeg må ærlig innrømme at det er det beste kjøpet jeg har gjort, muligens noensinne. Jeg begynner å bli over middels glad i den, nesten litt på grensen til forelsket, faktisk. Det bikker tilogmed litt over til ekte kjærlighet.  Så, vi har hatt en aldeles strålende helg. I dag hadde vi koselig besøk av ei venninne og to av hennes små, med både taco, is-spising, kake og mer is-spising! 

Annonse

I slutten av forrige uke kom noe jeg hadde ventet spent på – To nydelige Daniel Wellington Classic Petite klokker, men ikke de vanlige, de har en liten vri. For nylig lanserte faktisk Daniel Wellington Classic Petite med lærband. Altså fortsatt petite, men med det klassiske utseendet som Daniel Wellington står for. 

Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg elsker de klokkene. Ettersom man kan mikse og matche i ulike wristbands, kan klokken jeg har på meg alltid matche det jeg har på meg hver dag! 

 

Og så er jeg så heldig å få dele ut min personlige rabattkode til dere, som gir dere hele -15% på absolutt alt i nettbutikken! Og det aller beste- alle som benytter min rabattkode og kjøper en klokke fra kolleksjonene Classy eller Classic får med et gratis NATO-wristband som en gave fra meg og Daniel Wellington! 

1. Gå inn på Danielwellington.no

2. Velg ønsket klokke

3. Skriv inn rabattkode “RANNVEIG” og få ditt gratis wristband med på kjøpet! 

Ps! Rabattkoden er tidsbegrenset! 

 

29 kommentarer
  1. Trampoline er virkelig en gave til småbarnsforeldre altså! Vår tok turen over til naboens grillhytte i fjor, så den har takket for seg. Det spørs om det ikke må bli en ny snart – det er GULL verdt.

  2. Du måtte selvfølgelig velge et bilde der de stygge nippla dine står rett ut! Kjente jeg gulpet litt i kjeften her nå! Æsj!

  3. Du “oppgitt” e du helt frisk? Kanskje du skal oppsøke hjelp, for normale folk skriver ikke sånne ting! Fy faen så stygg du e i kjeften.. ta kontakt med fastlegen din, h*n kan henvise dæ til psykiatrien i din kommune.

  4. Em… Alt jeg så her var nipler, nipler, nipler, klokke, nippler, nippler, orange hår, nippler.
   – og jeg er ikke mann. Eller lesbisk.
   Nevnte jeg nipler?

  5. Ikke for å fornerme dere over her men…:
   Alle har nippler. Ja. Til ogmed du som skriver.
   Tror faktisk alle er nakne under klæne også gitt.
   Ikke fall om nå. Det går bra.

  6. Huff du får mye pepper ser jeg pga bildene, viser kanskje hva folk ser etter for så å sette seg ned å være “nett-troll”. Bildene var fine og ei nydelig klokke og wristband 🙂

  7. fine klokker men jeg skjønner dem over her altså. hvorfor må ho velge dem bildene med mest nipler? ho veit ho får komentarer på det. har noe med å holde unna stygge kommentarer å da. snart kommet det et innlegg der ho forsvarer seg. det er sånn rannveig holder bloggen oppe. men ho liket det vel. kjenner jeg blir litt provosert men det er litt latterlig å😂

  8. Ja alle har nipler, men å fremheve de når det er klokker hun skal reklamere for, det blir bare så feil.
   Men klart, hun lykkes hun, for klikkene og kommentarene blir det mange av, og der kommer kronene inn på konto.
   Men igjen, ha litt verdighet da. Hadde niplene syns på stranda iført bikini, helt ok. Men på en nettside som “lagres” og i en helt feil setting, syns jeg det bare blir et hig etter oppmerksomhet. Men sånn er noen folk. Ja ja…

  9. Som dere bidrar til selv så hever de nipplene bloggen hennes betraktelig 🙂
   Kanskje dere skal gå i dere selv, og se budskapet hennes i innleggene også. Helt til jeg leste kommentarene deres hadde jeg fokus på barna og trampolinen!
   Ha en fantastisk uke med barna Rannveig:)

  10. Jeg ler meg forderva, nå må du passe deg før du letter og flyr avgårde, makan til oppblåsbare luftballonger….

  11. Trur ikke niplan e problemet, e vel heller at du ser sånn ut etter tre unga. Strøken! Fine klokke BTW

  12. Hehe. Helt utrolig at du greier å få en klokkeannonse til å se ut som en mykpornoannonse. Gode gener? Hun er jo operert😂😂

  13. Her var det mye rart.
   Er nipler et nytt ord? Uansett, spesielt at brystvorter som vises under tøy hos kvinner er så støtende.
   Og, utrolig mange oppdragene folk der ute, ikke måte på hvor uforskammet man kan være ser jeg. Ufine kommentarer som går på utseense er veldig usjarmerende.

  14. De som legger merke til ‘de ‘å i tillegg må kommentere ‘de’ er vell egentlig de som er grisete i tankane. Kos dere på trampoline.mye gleder i årene fremover:-)

  15. damn for en kropp! Ikke mange trebarnsmødre som ser slik ut, hadde vært svært fornøyd om jeg gjorde det bare etter 1 barn haha!

  16. Vakker kropp med de rette formene,,,Virkelig sykt at dere kan kritisere de bilden der,,Hun er bare rå,,,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg