Jeg vil gråte bare av tanken

Tiden er en merkelig greie. Ting, som føles så langt unna, er plutselig ikke så langt unna likevel. For et halvt år siden trøstet jeg meg selv med at det tross alt er mange måneder enda, til minstefrøken, min lille baby, skal i barnehagen. Men, nå er vi her, under to måneder igjen til barnehagestart, til jeg skal levere babyen min fra meg hver dag, og gå fra henne. Kjenner jeg har litt lyst til å gråte av tanken bare. Det er så skummelt, samtidig som jeg vet hun vil ha stor glede av det.

På fredag var det klart for besøksdag. Vi hentet Emma i barnehagen, og jeg og begge jentene dro for å titte på denne plassen hvor de skal tilbringe så mye tid fra og med august. Vi fikk en god omvisning, og etter å ha vært der, må jeg si at jeg er utrolig lettet! og tilfreds! Det virker som en skikkelig flott barnehage. En barnehage med hyggelig personell, og med massevis av fasiliteter og ressurser. Egen kantine, varmlunsj med sunne måltider to ganger i uka – og ellers lager de alle måltider utenom fruktmåltidet. Akkurat dette synes jeg er helt supert, da jeg bruker en god del tid på å lage gode, fine og sunne matpakker til barna slik det er i dag. 

Egen gymsal, formingsrom, vannrom, og sanserom, og ikke minst, en egen, liten skog med hytte og grillplass. Jeg er helt sikker på at jentene kommer til å stortrives der, og imorgen skal vi igjen på en besøksdag dit. Jeg gleder meg masse, og det gjør nok de også.

Verdens fineste jenter rett før vi dro på besøksdag på fredag – i matchende ballerinaoutfits ♥

Nå er det bare TO dager til vi tar oss en liten siesta fra hverdagen, og har litt reisefeber allerede kjenner jeg, selv om jeg ikke akkurat gleder meg til selve flyreisen alene med tre små (grøss) Men, det skal bli SÅ koselig å se familie, venner og bekjente igjen! Blogges 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg