På toppen av verden!

Hola fra her hvor sola aldri går ned! ♥ Vi har noen flotte dager, så flott at jeg faktisk glemmer av at jeg har en blogg. Beklager dette! Sene kvelder, mye aktiviteter og generelt mye opplegg med slekt og bekjente. Da er det ikke så mye tid igjen, da.

I dag tok jeg med Sienna og Nath på toppturer, to av tre på topp her i Alta. Komsatoppen og Hjemmelufttoppen, mens Emma har koset seg sammen med bestemoren sin. Emma er enda litt liten til å gå slike turer, men kanskje neste sommer? Vi har i alle fall hatt en helt fantastisk dag med utrolig deilig vær. Heldig med den, for det har jammen ikke vært mye tegn til temperaturer noe særlig over sykt kaldt mens vi har vært her oppe. VI avsluttet med å gå en tur på museumet her i Alta. Perfekt avslutning på en ganske perfekt dag!


 

Pitstopp på tur til Komsatoppen for å plukke insekter og drikke litt vann ♥


Tøffe Nath! Sikker på at denne kjekkassen lett hadde løpt opp ti topper på rad! På Komsatoppen med nydelig utsikt over Altafjorden i bakgrunnen. Eller, som han selv ville sagt, på toppen av verden! 

Endelig på Hjemmelufttoppen! Dagens andre og siste topptur

Imorgen står Raipastoppen for tur, så Nath får seg “tre på topp” tskjorte som han så gjerne vil ha! Muligens uten Sienna, da vi har litt dårlig tid. God natt følgere ♥

12 kommentarer
  1. Jeg elsker at du lager slike “frilufts innlegg” 😀 det du gjør med å ta med barna ut i naturen er så viktig! Kjempe bra <3 fortsett med disse innleggene, for de løfter bloggen din veldig <3

  2. om jeg ikke husker helt feil så e d meningen at barnet skal være vendt inn mot den som bærer dem uansett om den er på ryggen eller magen.
   Trur også at det hadde blitt bedre for deg om du prøver å ta henne på ryggen, trur det blir bedre for din egen rygg 🙂

  3. Er ikke miljø uka I Alta ferdig? Trodde det bare va viss man gikk alle 3 topper på den uka man fikk skjorte.

  4. Fantastisk! Herlige bilder og god energi 🙂 du er en flott mamma, barna dine kommer til å bli så spreke og glad i all slags vær.
   Ps, du burde gå på en sport- eller friluftsbutikk å få deg noen fjellsko eller hikingsko så du ikke tråkker over!

  5. Sienna er vel godt over 1 år så hun kan helt fint sitte ut fra kroppen. Det er de minste som må sitte vendt mot kroppen pga sanseintrykk og nærhet. Hilsen mor til tre som har hatt mye glede av bæresele og Bæremeis både innover og utover.

  6. Du er forresten helt fantastisk flink til å ta med barna ut i naturen å virkelig gi dem av de virkelige gledene her i livet😊

  7. Såå flott natur og for en flott familiedag dere ser ut til å ha hatt. ELSK på bildet av Nathaniel som hopper!

  8. Herlige bilder. Er så flott å gå ute i naturen og komme seg opp på topper hvor man kan nyte flott utsikt. Samboeren og jeg gikk på Gaustatoppen forrige helg. Fantastisk tur!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg