Snart er alt over

I dag gikk det litt opp for meg at det er ikke lenge til dette er over. Helt ærlig, skulle jeg ønske dette kunne vare en liten evighet. Solskinn, varm vind i håret, strandkjoler,og finkornede sandstrender. Snart er det høst jo! I dag gikk vi oss en tur langs Glomma, i Fetsund. Planen var å stikke innom Fetsund Lenser, men museet er visst stengt på mandager. På tilbakeveien gikk vi innom butikken, og Nath ville kjøpe seg is for sine egne penger.

Vi gikk ned til stranden slik at barna kunne nyte isen sin der i det deilige været, der vi kom i snakk med en pappa med sin sønn, som sto å fisket. Det viste seg etterhvert at denne gutten og Nath starter i samme klasse i august. Guttene ble ordentlig gode venner der på stranden, lekte og koste seg med fisking, bading og gjørmekrig i et par timer før vi satte snuten hjem for middagslaging, Nath lykkelig og munter fordi han hadde blitt ordentlig kompis med en av sine kommende klassekamerater, og også SIenna som hadde fått badet og gjørmet godt i fra seg. Så utrolig herlig, for en fin dag! 

Ble ikke noe oppdatering her i går, var rett og slett helt kjørt på kvelden. Vi hadde en herlig dag med Malin (link til bloggen hennes) og hennes søte lille Tara på et koselig lite badevann på Årnes. Grilling, bading og is, det som hører sommeren med! Vi har hatt en utrolig fin sommerferie så langt, og ser fram til mange fine dager før hverdagen inntreffer igjen. Først ut er Nath, som starter på SFO i neste uke. Og så det innkjøring med jentenes barnehage i midten av august, før Nath sin aller første skoledag 17 aug! 

 

 

9 kommentarer
  1. Så kjekt å få være litt sammen med en kommende klassekamerat 🙂 Mye spennende som skjer for dere nå fremover, masse lykke til med alt 🙂 Jeg bare lurer på om du kaller Nathaniel for Nath eller om du bare gjør det når du skriver?

  2. Det høres ut som om dere har det flott om dagen. Syntes du gjør en ekstremt god jobb som alenemor, er ikke alle som hadde orket å aktivisere barna så mye som du gjør. Men håper du også passer på deg selv, syntes du ser litt tynn ut. Er ikke ment som kritikk, kun en bekymring. Nyt de siste sommerdagene 🙂

  3. Så koslige bilder 🙂 Sienna begynner og bli så stor 🙂 vakker jente :).
   Også fine store Nathaniel skolegutten, gått veldig fort synes jeg , har fulgt bloggen din siden du begynte, koslig at Nath fant kjemien med den gutten som begynner i klassen hans 🙂

  4. hvorfor skal Nathaniel på SFO før skolen begynner?
   Er det ikke litt lurt å ha han hjemme før han skal begynne på skole?
   Ikke at æ ikke forstår at sfo kan være en god plass å bli kjent med andre men de alle fleste holder barna hjemme om dem apsolutt ikke har et anna valg..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg