Du vet du er mamma når..

Barna legger seg, barnetv står på. Du nærmest slenger deg ned i sofaen, klar for å omfavne noen timer med total og ekstremt fortjent stillhet. Og før du vet ordet av det, sitter du faktisk å følger med på Doctor McStuffins med den største entusiasme. Noen som kjenner seg igjen? Haha!.

Vi har hatt nok en fantastisk dag både på land og i vann i det strålende været vi er så heldige å ha. Barna har fått badet godt fra seg, og koste seg med sandslottbygging i vannkanten mens mor desperat prøvde å slikke litt sol i samme slengen.


 

Grillede maiskolber er det helt store om dagen! Fine, vakre barna mine ♥

 

Etter noen timer i vannet pakket vi sakene, dro hjem og,fikk koselig besøk av Cathrine og Emilio, Nathaniel og Emmas kompis, som vi ikke har sett på en stund. Utrolig koselig ettermiddag og kveld med hjemmelaget pizza til middag, sikker slager blant barna! 

Fine musetatten (som Sienna sier) som koser seg UTE! For et grusomt mennekse jeg er. Vår lille musetatt elsker å være ute og vi elsker vår lille musetatt! 

Ha en strålende kveld videre alle ♥

14 kommentarer
  1. Man skal ikke slippe kattunger ut så tilig.. tror ingen sier dette for å være slem med deg. Er jo synd om dere mister katten!

  2. katten har ikke retningsans for den er nesten 1år. så er dårlig gjort mot katten da den fort kan gå seg bort

  3. Ute ALENE! Rannveig, ingen som har sagt at en katt ikke kan være ute. Begynn å les det som står, og ikke det du ønsker at det står. En katt har ikke rettningssans før den er 1. år. Du ville vel ikke ha sluppet ut en hund alene? Det samme gjelder en katt frem til den er 1. år. Men katten kan fint være ute sammen med deg!

  4. Å så herlige bilder, og så vakker katt 🙂 hehe herlige sienna, fin ord på pusekatt :). så koselig med besøk og deilig med hjemmelaget pizza :).
   Alle dere som syter og klager over at ranvei slipper ut pusen for tidlig,alle gjør som de føler er best, jeg slapp ut begge mine når de var bare 10-12 uker, de har alltid kommet hjem igjen, den ene er nå over 6 år og den andre over 1 år, synes det der er sikkelig hysteri. Mamma og pappan min slapp også ut katten fra han var 8 uker, han hadde vi til han var 13 og halvt år, da måtte han avlives pga kreft, så tenker at hver må gjøre som man vil og ingenting er mer riktig enn det andre.

  5. Første gang jeg kommenterer noe her eller i det hele tatt i en blogg!!Herregud, jeg blir så sint av alle disse trangsynte menneskene som kommenterer her om katten til Rannveig! La hun bestemme sjøl om katten sin. Nå må kattepolitiet gi seg her og heler nyte sommeren sin. Blir helt oppgitt av dere! Har katt(er) selv, og gikk ut alene etter 1 uke når jeg fikk hun! Har gått 7 år nå og hun er hjemme hver eneste dag. En lykkelig katt! Er tusen katter i voksene alder som forsvinner også, hva er unnskyldningen der?? Ingen kos eller?
   Fine barn du har Rannveig, håper dere fortsatt har en fin sommer alle sammen:)

  6. Herregud, skulle tru det var et lite barn hun slapp ut alene. Katten klarer seg nok fint. 1 år er for lenge å ha de inne.

  7. Har det klikka helt for deg??hvorfor legger du ut navnet til barne faren Stian Olsen og legger ut bilder av bilen hans og klager der over barnebidraget han betaler ikke..Det er greit at det er ulovlig å ikke betale barnebidrag men det du holder på led i facebook gruppene så åpent og navngir navnet hans og legger bilder av ting hans er ulovlig ,viste du det??shitt som det klikka for deg..Søk hjelp og lær om rettighetene og ikke snakke bare dritt om andre!!!

  8. Barnetv har ofte dypere mening og god moral og er uansett mye bedre å se på enn paradise hotell og definitivt bedre tidsbruk enn krangling på nett 😉

  9. Så fin pusekatt!!! Men du bør vurdere og kastrere og id merke katten leste nylig at man kan gjøre det fra de er 12 uker

  10. Hei 🙂 Har et spørsmål som jeg håper veldig du kan svare på. Jeg har PMS fra helvete, typ sånn at jeg blir småsuicidal av det hver eneste måned. Og jeg ser på p-stav. Ikke sikkert at du har hatt noe PMS, men om du har hatt det før, kan du være så snill å svare på om du merket noe forskjell? Og ikke minst om de småblødningene som den er litt beryktet for har vært veldig ille? Setter skikkelig pris på svar. Livet mitt rakner 1 gang i måneden, så må finne på noe kjapt :p
   Herlige bilder ellers 🙂 Og vær så snill og lukke øynene for alt som tikker inn her som ikke er konstruktivt :*

  11. Hørt at man burde ha katten inne i 6 uker så den vet hvem den får mat av å hvor den bor. Husker en borti veien her slapp ut kattungen etter 2 uker å den havna hos meg en uke før de savna den å vi fant ut hvem som eide den å den stakk av igjen etter noen dager da de var dumme nokk til å slippe den ut igjen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg