Hvem er pappaen?

Jeg kan herved bekrefte at absolutt alle påstander i kommentarfeltet i mitt forrige innlegg stemmer. Herregud for et drama enkelte mennesker er i stand til å lage. Jeg la ut et bilde av Siennas navnelapp i barnehagen på Instagram, og plutselig blir det full storm og en haug med tullete spekulasjoner og konspirasjonsteorier som ikke har rot i virkeligheten. Nei, Sienna og min venninne Malins datter, som er blitt nevnt,deler IKKE pappa, selv om de heter det samme. Og nei, vi henger dermed ikke sammen av den grunn, vi henger sammen fordi vi er venner. Ikke noe særlig mer enn det, egentlig.                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Med det sagt, håper jeg bare alle kan la dette ligge. Det er ikke noe mer å hente i det. Jeg kommer ikke til å oute noen på noen som helst slags måte, det er det ingen hensikt i. Ellers håper jeg dere alle har hatt en strålende dag, det har i alle fall vi! En koselig ettermiddag hvor vi blant annet har tegnet litt, laget handavtrykk til Sienna i gips (de to andre har fra før av) og selvfølgelig gjort dagens lekser med skolegutten. Han er så flink, og så engasjert i leksene sine!             Flinke skolegutten! God natt alle sammen ♥

13 kommentarer
  1. Synes ikke det har vært noe spesielt til drama, storm og en helg haug av spekulasjoner og konspirasjonsteorier, men? Greia var at man begynte å tenke på om de kunne ha samme far, fordi de hadde samme fornavn og mellomnavn. Kan ikke se at det var noe mer enn det? Og det ble bare stilt spørsmål til det? Fint du avkrefter, men det kan jo gjøres på en mer voksen måte da 🙂 Hilsen fast leser som ikke vil deg noe vondt!

  2. Du er flink til å lage disse “stormene”! Men som hu over her skriver, så var det ingen “storm” rundt temaet, det var spekulasjoner! Men igjen så legger du skylda på oss som leser dine innlegg. Noe du ofte gjør! Du burde seriøst lære deg å ta på deg skylda selv, når du igjen driter deg ut og dikter opp at det er dine lesere sin skyld!

  3. Hvor er den hylla/organiseringsveggdingsen kjøpt? Ute etter en slik. Kanskje lage et eget innlegg om det?

  4. Var det ikke sånn at pappaen ikke skulle involveres i livet hennes/deres da han uansett ikke ønsket kontakt?
   Da er det jo merkelig å ha med navnet hennes på bhg-tingene hennes?

  5. Hva var hensikten med å legge ut det bildet da? Se en merkelapp i all uskyldighet, som du har hintet om tidligere også som en dårlig skjult trussel. Når man leser tidligere blogginnlegg om ham og ser helheten er det ikke mye uskyldig å poste den navnelappen. Forstår bedre å bedre at den faren ikke vil ha deg i livet sitt, desverre. Dette dramaet lager du selv. Synd for datteren din at du gjør triste ting så uendelig mye vanskeligere, og veldig bekymringsfullt at du i tilegg bruker situasjonen for å få følgere på instagram og å klatre på blogglista.

  6. Haha du Rannveig du Rannveig! Det er jo akkurat dette her du ønsker så veldig, at folk skal spekulere i dette og finne ut av hvem han er. Du sier du ikke vil utlevere han, men du ønsker så veldig at vi skal finne ut av hvem han er. Synes du kunne ha latt være å poste det bilde av navent hans på instagram. Det var bare dårlig gjort av deg. Enten så får du holde han privat eller så får du ikke gjøre det. Nå har du valgt å fortelle hvem han er, og det var ikke vanskelig å finne ut av etternavnet heller.

  7. Du legger opp til all dramaet selv, skal du vite. Har ikke noen grunn til å verken hate deg eller ville deg noe vondt, kjenner deg ikke på noen måte, bare gjennom denne bloggen. Du er flink som mor og med barna dine 👍 men denne “bitterheten” fra fortiden som du bærer inni deg er ikke bra, den burde du henge fra deg.. og heller oppføre deg mer voksent ved å la det ligge.. og heller se fremover i livet! “Henge ut” fedrene til dine barn og “rakke ned på dem” er ikke veien å gå for en oppegående dame som vil beholde sin verdighet og respekt.

  8. Kan du ikke bare forstå at han ikke vil ha noe med deg og dine å gjøre? Respekter det og la han være i fred. Skjønner han godt jeg! Stakkars stakkars mann!

  9. flinke Nathaniel skolegutt <3.
   Du som nevner at barnefaren ikke ønsker Rannvei i livet sitt, er på bærtur, er sienna han skal være der for ,ikke Rannvei

  10. Her skrives det mye slemt,horetøs? Du spar meg a,går ikke Ann å kalle noen slik..syntes du gjør en god jobb med barna dine ,stå på 👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg