Jeg ble så overrasket!

For å være helt ærlig med dere. Jeg har faktisk ikke åpnet hverken bloggen eller Instagram, hele helgen. Det har vært så deilig å tenke på helt andre ting, og slippe å tenke på at hele verden skal ha innsyn i vårt liv og ha en mening om det. Jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mer absurd og vanskelig er det at fremmede skal komme å mene noe om meg, eller oss, som de i utgangspunktet ikke har peiling på hva de snakker om. 

Men – når jeg nå åpnet bloggen min, og ser at det har kommet utrolig mange fine kommentarer på mitt forrige innlegg, blir jeg helt rørt. Altså jeg mener det virkelig, for en herlig gjeng med følgere jeg har! (vel, minus dere som slenger dritt om ting dere ikke aner noe som helst om) Det er så utrolig deilig og befriende å avslutte dagen med disse gode ordene fra mennesker som er nettopp det – mennesker. Vi er ikke feilfrie noen av oss, og alle har dårlige dager. Jeg hadde en litt kjip dag når jeg skrev mitt forrige innlegg, og sånn er det noen ganger. Jeg savner familien min noe voldsomt og føler meg ofte utrolig alene, til tross for at jeg har tre vidunderlige barn, og en god, trygg og nær krets av venninner som stiller opp i tykt og tynt.  Mange lurer på hvorfor jeg ikke bare pakker sammen og flytter. Er ganske sikker på at jeg har skrevet noe om det tidligere, men det kommer jeg uansett aldri til å gjøre. Altså det ville i så fall vært uten min mellomste frøken som bor halvparten av tiden hos sin pappa. Og det skjønner sikkert de fleste av dere, jeg ville aldri i verden flyttet fra noen av mine barn. Man flytter ikke bort fra det som betyr mest for en her i verden! 

For å oppdatere noe,siden jeg er helt sinnsykt dårlig på det om dagen! På fredag tok jeg begge barna med på kino, siden vi hadde litt tid for oss selv mens minstefrøken var borte på besøk noen timer. Valget falt på MyLittlePony fimen, noe som passet begge to midt i blinken, selv om jeg må innrømme at jeg hadde alvorlig sniklyst til å se Askeladden-filmen som er aktuell om dagen! Dagen gikk også til å kjøpe nytt bilsete til Emma, da hun har sittet bakovervendt fram til nå. Valget falt på samme beltestol fra BeSafe som Nath har, som jeg er veldig fornøyd med! 

Lørdagen gikk til badeland med ei venninne og hennes små barn, etterfulgt av koselig middagsbesøk av hele gjengen! Og i dag/i går(klokka er jo over 12..) så har vi koset oss ute i skogen skittvær til tross! Men det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær, eller hva? 

Nå ser vi fram til en ny uke med nye muligheter! God natt alle sammen ♥

5 kommentarer
  1. Du skal få noen gode ord herfra og, fordi jeg mener det:)
   Du virker som en veldig god mamma som har evne til å sette dine barns behov før deg selv.
   Tenk på den storfamilien du kommer til å få når barna vokser til, barn er en glede :0)
   Stå på vakre deg 🙂

  2. Du kunne kjøpt bilstolen Axkid Minikid sånn at hun kan sitte bakover til hun er 125 cm høy og/eller 25 kilo 👍 Bare et tips! Ikke er det så dyrt heller 😊 kan jo vurdere det til minstemann, da det er 5x så trygt å sitte bakover (Men det vet du sikkert).

  3. Hei.Jeg spurte for en stund siden men fikk aldri svar.Hva er din erfaring med den grønne kassa.Er du fornøyd?VAR MATEN god eller var det ikke noe særlig?

  4. Du fortjener fine kommentarer! Synes du virker som en kjempe sterk og flink mamma som virkelig gjør alt hun kan for at barna skal ha det bra. Jeg bøyer meg i støvet av alt du får til. For det ER travelt og slitsomt til tider, vertfall når du ikke har noen å dele byrden med.. Stå på videre, jeg heier på deg! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg