Emmas Frozenbursdag i bilder!

Nå er min kjære mamma reist hjem igjen, og det føles så uendelig tomt. Barna ble litt lei seg, og jeg ble litt lei meg. Men, vi ser henne igjen snart, da hun kommer for å feire jul hos oss om akkurat 2 måneder. Det gleder alle hjerter seg til! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men når mamma er her føler jeg på mange måter at jeg har “en i ryggen”, en som jeg vet støtter meg, som jeg kan betro meg til når det meste føles håpløst, kanskje den eneste personen jeg virkelig stoler på.Jeg vet at det er helt umulig for noen andre å forstå helt hva jeg mener med det, jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg vet nøyaktig hva jeg mener med det selv.. men den følelsen gir meg en helt unik følelse av sjelefred. Det siste jeg sa til henne er at hun er verdens beste mamma, og det mener jeg med hele mitt hjerte ♥

Vi tilbragte vår siste dag sammen på Teknisk Museum i Oslo, stor suksess for både liten og stor! Sienna begynner å bli så stor nå, at hun også får stort utbytte av å være der. Dere skulle sett henne, prater som en foss og nye ord omtrent hver dag! Så i dag har hun lært om kroppen, og sett på fly, sammen med hennes to favorittstoresøsken.

Som jeg nevnte for dere i mitt forrige innlegg ,tenkte jeg å vise dere bittelitt bilder fra Emmas Frozenbursdag som gikk av stabelen på fredag. Jeg er ingen proff kakebaker, selv om jeg må innrømme at jeg synes det er utrolig gøy å holde på med det. Og ikke for å skryte, men jeg ble meget tilfreds med Elsakaken jeg laget for anledningen! 

Elsakaken ♥

To supersøte mini-Elsaer klar for Elsafest ♥

Pinata full av godis er alltid stor suksess i bursdag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg