Tidene som forandrer seg

Er det ikke merkelig det der, hvordan barna våre er i konstant forandring. Alt er faser. Den bittelille babyen din er blitt en uke gammel, og du tar deg selv i å tenke hvor fort tiden går. Plutselig har det gått to år. Fire år.Seks år!  Plutselig er de bare blitt store liksom. Samme gjør det med barnas lekepreferanser. Da Sienna var baby, var det “Do do di” AKA Little Jack, og Fantorangen som var det store. Men denne frøkna vokser jo kontstant, og nå i det siste har hun hatt en voldsom interesse for Paw Patrol. Eller, som hun sier selv… “Pashal”

Annonse

Jeg skjønner det jo godt da. Hun har både en storebror og storesøster som har hatt hver sine perioder med denne søte, bjeffende gjengen av noen helter. Storesøster Emma er raskt på plass med å fortelle hva de forskjellige medlemmene i Paw Patrol heter, hva de kan gjøre og hvor kuuuuule de er. Hva skulle man vel gjort uten en god storesøster? 

Disse var veldig lykkelige da det dukket opp en gigantisk eske på døren med Paw Patrol innhold. Esken med det spennende i inneholdt to ting – En pakke med Paw Patrol bilbane og utkikkstårn, og en pakke med Paw Patrol togbane. Sammen utgjør de Adventure Bay, og det beste av alt – de kan faktisk kobles sammen! 

Begge jentene deltok i monteringen, som gikk lett som en lek. Så var det bare å hive seg i leken med Marshall og alle vennene hans! Det er så herlig å høre de leke så rolig og fint. Nå er alle sammen faktisk så store at de kan interessere seg for èn og samme ting, og det er ikke rent sjeldent storebror Nathaniel hiver seg med i leken heller. 

In action! Med toget som går av seg selv, blir Adventure Bay plutselig vekket til live! Dette var en skikkelig braksuksess for de små. Det var litt morsomt å se på fredagen som gikk, da Emma hadde barna fra barnehagen hjemme her på bursdag. Absolutt alle barna satt klistret rundt mini-Adventure Bay i stua vår. 

For å se mer av Paw Patrols magiske verden kan dere trykke dere inn på deres nettside HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg