Merk alt – alltid! + 10% rabatt på navnelapper!

Annonse

Hei alle sammen! Med barn i barnehage, er det èn ting som er utrolig viktig:  merk alt – alltid! Rett og slett fordi det gjør at du slipper å miste barnas klær, og i tillegg at det forenkler de ansattes jobb betraktelig. Når du merker klærne, forsikrer du deg om at barnet ditt alltid får sine egne klær på seg, og ikke mister plagg.

Da barna fikk nye vinterdresser nylig, var det veldig viktig for meg å få merket disse godt. Ikke bare fordi de ansatte skal vite at det er barnets dress, men rett og slett fordi det hadde vært utrolig surt å miste en kostbar vinterdress. 

Se på disse fine merkelappene! Jeg oppdaget nylig en helt unik og nyoppstartet nettside, Lappeliten, som fører merkelapper som endrer design etter motiv du velger. Altså, det betyr med andre ord at navnelappene alltid vil se fine ut, uansett hvilket design du velger. Hvilket gjør at navnelappene alltid vil se fine og flotte ut, uten skrift som omtrent ikke synes. 

Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere fine følgere!  “SUPERLAPP” Den gir dere 10% rabatt på alle merkelapper, både styrkelapper og klistrelapper, fredag 27.10 og lørdag 28.10! Jeg er helt forelsket i disse merkelappene, så jeg ville absolutt anbefalt dere å ta en titt på disse!  Absolutt alt av fine, smakfulle navnelapper finner dere på www.lappeliten.no

Håper dere har det bra! Jeg har faktisk barnefri hele helgen, og har hatt en barndomsvenninne helt fra Sarpsborg  på besøk i dag. Nå skal vi dra ut på byen i ekte Halloweenstyle. Følg meg på snap og Insta for å få latest update!  Ha en fin fredag alle sammen! 

8 kommentarer
  1. Merk alt, alltid sier du. Men innlegget ditt er ikke merket som annonse. Så utrolig dobbeltmoralsk. Ellers smarte lapper og lurt å merke tingene, ja. 🙂

  2. Apropos overskriften “Merk alt”, du må bli tydeligere på merking av reklame.
   På Forbrukerombudet sine sider står det klart og tydelig:
   “Merkingen bør minst være utformet i samme skriftstørrelse som annen tekst i innlegget. Er skriftstørrelsen på merkingen for liten sammenliknet med annen tekst, for eksempel en overskrift, er det lett at man ikke får den med seg, og du risikerer å bryte loven.”
   “Hvis du legger ut annonselenker må du merke disse i tillegg til selve innlegget.”

  3. Men dere vet jo det at R, gir faan i hva dere andre skulle mene om hva henne burde gjøre… For det er 2 måter og gjøre ting på, den rette måten og Ranvei måten…. men andre ord, IKKE gjør det på Ranvei måten… Hvorfor i alle dager legger du ut telefon nr ditt??? Veit du ikke vil svare…. men det er vell enda en måte å få seg «nye» venner…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg