Black Weekend hos Daniel Wellington!

Da var den her, dagen vi alle har ventet spent på – Nei, jeg snakker ikke om julaften, selv om man selvfølgelig kunne konkludert med det, i og med at det er tilnærmet den fineste dagen i året. Men, jeg snakker selvfølgelig om BLACK FRIDAY!

Annonse

Og hos Daniel Wellington er det intet unntak! De kjører en unik kampanje i dag, hvor alle som bestiller klokke akkurat denne fantastiske fredagen og til og med mandag får med en GRATIS reim med på kjøpet. I tillegg kjører de 25% på hele den nydelige Dapper kolleksjonen. Den kan dere sjekke ut HER

//Classic Petite Bondi HER

Vi går inn i en veldig hektisk og stressende tid hvor et uendelig antall julegaver skal kjøpes inn. Men for meg personlig, er det utrolig viktig å gi noe spesielt til alle, fordi jeg synes det passer til vedkomne. Ikke bare fordi jeg må gi de en gave. Og dette vil jeg helst kunne gjøre på nettet, for å slippe det enorme stresset og svetten som pipler i panna i det du står i en milelang kø, sammen med et antall andre mennesker som er der i akkurat samme ærend som deg. Nei, da er det bedre å sitte i comfyklærne dine hjemme, med kaffelatte i handa,og gjøre akkurat det samme i rolige omgivelser. Og dere, i dag er dagen til å gjøre dette!

I tillegg til de fantastiske tilbudene som allerede er i dag, så vil dere med min personlige rabattkode “RANNVEIG” oppnå ytterligere 15% avslag til og med mandag, og det gjelder hele nettbutikken! 

PS: Det er selvfølgelig GRATIS shipping verden over! 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg