Alt kan snu i et øyeblikk

I dag fikk jeg meg en støkk. Og da snakker vi skikkelig støkk. En aldri så liten realitycheck. Jeg måtte haste til skolen til størstemann, da han angivelig hadde falt ned fra et tre, slått hull i hodet sitt, og at ambulanse var på vei. Det var heldigvis ikke slik det forløp da alt kom til alt. Takk gud! Han hadde lekt med en kompis i et tre,med en pinne, for så å ha fått pinnen i hodet med skikkelig kraft. Så da ble det en tur til legevakten sammen med ambulansepersonellet. Nathaniel med bandasje på hodet og fullt av blod i alt det fine blonde håret sitt. Episoden endte heldigvis, og han slapp unna med å “lime igjen hodet” sitt, i stedet for å sy. Jeg er ganske sentimental av meg, så jeg begynte selvfølgelig å gråte da jeg kom på skolen og så han satt der full av blod. Man skal selvfølgelig være sterk for barna sine, det er viktig. Men – å¨se sitt eget barn full av blod, når du har fått beskjed om at de har falt ned fra et tre – vel, den følelsen er ikke god. 

Dette endte utrolig bra, og allerede etter å ha fått lappet igjen hodet var han hundre prosent, aldri noe snakk om skader inni hodet.  Så vi var på pepperkakebaking med klassen i ettermiddag, hvor flere av hans klassekamerater hadde laget “god bedring-brev” til han og lagt i hyllen hans. Så utrolig gode. Så disse har vi lest i kveld, veldig, veldig koselig! Men selv om det gikk kjempefint denne gangen, får man seg en liten støkk. Det er ikke alltid det ender bra,som det heldigvis gjorde her. Det er viktig å ta vare på hver eneste dag, og alltid leve i nuet. Vise at man er glad i de man er glad i, ikke ta ting som en selvfølge. Lettere sagt enn gjort, men likevel så uendelig viktig. 

 

Å velge å ha barn er litt som å velge å ha ens hjerte vandrende rundt utenfor kroppen sin. Det kan være så skremmende til tider. Det mest dyrebare du noensinne kommer til “eie” og ha her i verden skal selvfølgelig få lov til å oppdage den, etterhvert på egenhand. Og det kan innby på ubehagelige og skremmende situasjoner. Heldigvis går det som regel bra! 

Ha en fin kveld!♥

6 kommentarer
  1. Så nydelig skrevet av deg det siste der <3 " å velge å ha barn er litt som å velge å ha ens hjerte vandrende rundt utenfor kroppen sin". Nydelig sagt og veldig enig <3
   Godt å høre at det gikk bra:)

  2. Sykt at du fortsatt er en blogger en dag før eller siden ganske snart er ikke du godt likt av bloggverdenen når du har et så useriøst forhold til noen av dine sponsorer (meg) og jeg vet om en del ting til. dette vil komme i media 😉

  3. Anonym: er vel du som er useriøs “sponsor” som skriver anonyme kommentarer på bloggen til en samarbeidspartner xD
   Når kommer svar fra spørsmålsrunden, rannveig?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg