3 desember – Vinn Lillelamprodukter for 1000-,

Annonse

For en dag! Altså, jeg er helt utkjørt her jeg sitter. Denne dagen førte med seg en god latter for oss alle. Det har nemlig vært ganske mange happenings i både skole og barnehage den siste tiden, og jeg bommer vanligvis ikke. Men det var nesten dømt til å skje. Jeg er bare èn person til å følge opp alle mann her, og alle manns arrangementer her og der Jeg har notert ned juletrefest i jentenes barnehage til neste søndag. Vel… den viste seg å være.. hold dere fast…  I GÅR. Ikke nok med det – Jeg hadde meldt meg frivillig til å bake kake til denne festen også. Vi, som ikke var tilstede engang. Her går det litt rundt til tider, det kan man vel trygt si. 

Da jeg hadde lagt frøkna til å sove i 12 tiden i formiddag, fikk jeg en litt dårlig følelse på dette, så jeg gikk å dobbeltsjekket med lappen som ble sendt ut til foreldre for lenge siden. Og i mitt stressa hode klarte jeg å lese at festen skulle holdes i dag – Så jeg gjorde klar barna, vekket lillesøster etter en halvannentimes lur, og dro innom butikken og kjøpte det av kake jeg kunne finne. Klare for juletrefest, går det plutselig opp for meg at 02 desember var i går – ikke i dag. Heldigvis for meg, syntes barna det var helt greit, da vi hadde en annen juletrefest vi skulle på litt senere. Så ingen sure miner – bare en litt flau mamma som klarte å bomme totalt på datoen. Sånt skjer, og det er desverre ikke noe vi får gjort med det nå. Utover det har vi hatt en aldeles strålende dag på julefest, hvor nissen kom, og barna fikk seg hver sin sjokoladekalender i tillegg til pakkekalenderen de allerede har. Stor stas! 

Som overskriften sier – dere skal i dag få muligheten til å vinne det samme som mine søte små fikk i dagens kalenderpakke – Valgfrie produkter fra til en verdi av 1000-, i aller ypperste merinoullkvalitet, fra Lillelam.

Emmas sett – nydelige ulljakken og buksen “Aktiv” i favorittfargen, rosa! 

Samme settet “Aktiv” til størstemann, i marine! Helt perfekt til en aktiv skole og barnehagehverdag. De er supermyke! Selv om barna kan bli litt matte av å få klær i kalenderen (favoritten til mor er nemlig klær) så ble de kjempeglade for disse fordi de var så myke og gode! 

Lillelam har en lang historie og går helt tilbake til år 2004, og har siden da levert silkemyke, kvalitetssikre ullprodukter, som ikke bare er nydelige å se på, men utrolig myke og behagelige mot barnets sarte hud, helt fra nyfødtstørrelse, og til og med åtte år. Det vil med andre ord si at de har gode kvalitetsprodukter i ull for alle mine tre søte små skatter,som fortjener det aller beste til enhver tid!

Til bittelillesøster, lå det i dagens kalenderpakke en nydelig ullheldress av den tykke vintertypen, i tillegg til den fine matchende ull-lua med dusk. Hun har samme dress i lyserosa, men jeg må ærlig innrømme at jeg har en liten forkjærlighet for denne i Cerise. Så fin! 

Og nå er det også slik at en av dere kan stikke av med Lillelamprodukter til en verdi av 1000-, ! Kommenter med relevant kontaktinfo, hvilke produkter du kunne tenke deg, samt hvilken farge du ønsker det i. For å se hele sortimentet til Lillelam kan dere trykke HER

PS! Ved bestillinger hos Lillelam for over 750-, får dere akkurat nå med en gratis flaske med fjekkfjerner til ull, som fjerner flekkene på en så skånsom måte som overhodet mulig.  For å lese mer om Lillelams fantastiske, mijøvennlige produkter, hvordan de framstilles, og hvordan deres policy er, kan dere trykke HER

Vinner trekkes imorgen kveld. Lykke til ♥

180 kommentarer

Siste innlegg