Viktige punkter å huske på når du skal kjøpe kontinentalseng

Annonse

   Sengen vi sover i, er faktisk avgjørende for hvordan vi fungerer i hverdagen. Ikke bare helsen vår generelt, men også for selve søvnkvaliteten, og for å oppnå maksimalt av de i gjennomsnitt syv til åtte timene vi ligger å slumrer på puta vår. Vi blir rett og slett bittelitt lykkeligere av en god natts søvn. Og det får du ikke uten en god kvalitetsseng. Jeg kjøpte sengen min på Trademax i fjor sommer, og er så langt utrolig fornøyd.  De selger utrolig billige kvalitetssenger, til en mye rimeligere pris enn typiske møbelgiganter som Skeidar, Møbelringen o.l. Og ikke minst – det følger matchende gavel til sengene for en liten tilleggspris! 

TIPS: For det aller første, må man velge seg en seng og modell som passer for akkurat deg. Deretter er det viktig å tenke på hva du har bruk for, og ikke minst, hva du har plass til. Jeg skulle gjerne hatt litt større seng, i og med at jeg gjerne får besøk av opptil tre andre mennesker (ref barna) i løpet av natta. Men jeg har rett og slett ikke plass, så da ble det rett og slett en 1.50 seng på meg. 

Det man må gjøre er å se an rommet. Får jeg plass til en 2.10 seng her, eller er 1.50-1.80 mer realistisk? Og så finnes det jo en hel jungel med vakre kvalitets kontinentalsenger i nett​butikken til Trademax. Vil absolutt anbefale dere å ta en titt på utvalget HER! De leverer superraskt, og ikke minst, de leverer sengen  rett hjem til deg!

17 kommentarer

Siste innlegg