Viktige punkter å huske på når du skal kjøpe kontinentalseng

Annonse

   Sengen vi sover i, er faktisk avgjørende for hvordan vi fungerer i hverdagen. Ikke bare helsen vår generelt, men også for selve søvnkvaliteten, og for å oppnå maksimalt av de i gjennomsnitt syv til åtte timene vi ligger å slumrer på puta vår. Vi blir rett og slett bittelitt lykkeligere av en god natts søvn. Og det får du ikke uten en god kvalitetsseng. Jeg kjøpte sengen min på Trademax i fjor sommer, og er så langt utrolig fornøyd.  De selger utrolig billige kvalitetssenger, til en mye rimeligere pris enn typiske møbelgiganter som Skeidar, Møbelringen o.l. Og ikke minst – det følger matchende gavel til sengene for en liten tilleggspris! 

TIPS: For det aller første, må man velge seg en seng og modell som passer for akkurat deg. Deretter er det viktig å tenke på hva du har bruk for, og ikke minst, hva du har plass til. Jeg skulle gjerne hatt litt større seng, i og med at jeg gjerne får besøk av opptil tre andre mennesker (ref barna) i løpet av natta. Men jeg har rett og slett ikke plass, så da ble det rett og slett en 1.50 seng på meg. 

Det man må gjøre er å se an rommet. Får jeg plass til en 2.10 seng her, eller er 1.50-1.80 mer realistisk? Og så finnes det jo en hel jungel med vakre kvalitets kontinentalsenger i nett​butikken til Trademax. Vil absolutt anbefale dere å ta en titt på utvalget HER! De leverer superraskt, og ikke minst, de leverer sengen  rett hjem til deg!

17 kommentarer
  1. Dette hadde vært en mye bedre annonse om vi faktisk så sengen. Når det er sengen du skal selge er det den det er viktig at vi får et godt inntrykk av. Her får vi ikke bilde av hele sengen engang

  2. Fy faan du er tett! Prøver å reklamere for senga, så er det heller deg på prøver å selge! Dette er bare jævla ekkelt!

  3. Fra en ikke-sjalu jente til en annen; du ser smashing ut! Kan ikke vi alle sammen bare spre litt glede i stedet for oppgulp i kommentarfeltene vi treffer på rundt omkring? Det skader ikke altså 🙂

  4. Har du lite penger siden det er jul? Var vel et lignende reklame du gjorde for 2 års siden i julebrusen da du trengte penger? Husker du?

  5. Fy søren så onde folk! Rannveig sitt bilde viser ingenting gale … å om dåkke sjekker ut nette så blir sånne bilder lagt ut dagelig! Sånne som dåkke er spy, avskum å søppel!! Haters e verdt å hate,, slutt å rakk ned på andre , rakk heller ned på dåkke sjøl.. for dåkke e nok ikkje i nærheten så bra..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg