Lek og lær med Fisher-Price!

Annonse

Nå er Sienna snart to år – tenk det! Og noe jeg alltid har fått høre, er at hun er så flink til å snakke. Og det er helt sant – hun er utrolig dyktig til å ordlegge seg, og per dags dato er det lite hun sier jeg ikke forstår. Helt siden hun var ett år og til alles store overraskelse sa “Tusen takk” , har har det vært mange, mange nye ord. Dette kommer selvfølgelig ikke gratis. Jeg har nemlig hele veien vært bevisst på å sette ord på ting vi bruker i hverdagen, og farger disse har, samt at jeg er bevisst på at lekene hun har skal være med på å stimulere hennes forståelse av språket og verdenen rundt seg.

Lekene fra FIsher-Price, blant annet Laugh and Learn Puppy, og Bright Beats Dance & Move BeatBo, er med på å stimulere språket, gjennom å lære barnet lyder og ord sammen med festlig musikk som tiltrekker barnets oppmerksomhet, og som også stimulerer barnets sanser. Disse innbyr til mye moro, både for barnet, og den voksne. Det er nemling ingenting som er mer fantastisk enn å være med på denne spennende reisen som å lære språket vårt!

Her venter vi på handballtrening til storebror. Og hva er vel bedre underholdning enn fantastiske BeatBo? 

Disse lekene passer like godt til babyer, som til de litt eldre barna, da de har opp til 75 forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel være med på å lære alfabetet gjennom sang og moro. Og som kjent – barna lærer best gjennom lek! Emma er veldig opptatt av nettopp å lære alfabetet, da hun har en storebror som har startet på skolen. Perfekt!

For mer informasjon om Fisher-Price sin fantastiske serie med leker spesielt utviklet for læring og stimuli av barnets språk, og ikke minst for at barnet skal ha det moro, kan dere gå inn på Fisher-Price sin nettside HER

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Du har så søte barn, de ser så koselige ut, snille. De kan sikkert være veldig vanskelige til tider, men det er jo ikke noe vi får se på bilder. Ønsker dere alle en riktig god jul, med masse kjærlighet og glede. Du er en veldig flink mamma!

  2. Kan du snart et innlegg som ikke er reklame?
   Tror ikke du kan takke Fisher price for at yngstemann snakket tidlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg