Milepæler på milepæler!

Motivasjonen min blir virkelig drept sakte men bombesikkert av mobilblogging. Jeg ser ordentlig fram til å få en ny PC neste uke etter at jeg uheldigvis klarte å knuse min nåværende. Det skal bli ordentlig fint kjenner jeg!

Siden sist har det skjedd en liten milepæl her. Vi er så «heldig»(spørs litt hvem du spør..) å ha massevis av snø her for tiden. Så i helgen bestemte vi oss for å gå på ski. Minstefrøken intet unntak, så hun hadde altså med andre ord sin aller første skitur! Lykken var stor, for det syntes hun var utrolig morsomt. Noe vi absolutt skal prøve mer på neste helg om snøen fortsatt holder seg.

Ellers var vi en tur på badeland, og tror dere jammen meg ikke det skjedde en aldri så liten milepæl der også? Nathaniel, som alltid har vært livredd for vannsklier og aldri turt å tatt en, bestemte seg for å prøve, og fant ut at dette faktisk ikke er skummelt, men supergøy! Så alt i alt har vi hatt noen utrolig fine dager siden sist.

Nå skal jeg straks sove. Vi har en ganske lang dag foran oss i morgen. Vi skal nemlig til Oslo på Disney On Ice imorgen etter skole og barnehage. Og siden jeg ikke har barnevakt for Sienna, så blir hun med også. Vi får håpe det går bra! De to største gleder seg i alle fall vilt ❤

God natt!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg