Det føles så utrolig bra

Den siste uken har virkelig ikke vært annet enn rimelig hektisk. Ikke fordi vi har hatt så veldig mye å gjøre, men fordi størstemann i huset en sen lørdagskveld på legevakten for akkurat en uke siden ble diagnostisert mex ørebetennelse.

Med antibiotikakur på én uke skulle man jo tro ting ordnet seg. Men han har vært skikkelig dårlig og borte fra skolen hele uka, og jeg har byttet rolle fra mamma til døgnåpen sykepleier uten vaktskifte. Så, i dag bestemte jeg meg for at nok var nok, og vi troppet opp på legevakten atter en gang. Her fikk vi da konstatert at kuren ikke hadde hatt ønsket effekt, og vi er nå satt opp på nok en ukestur med antibiotika som vi starter opp med imorgen. Måtte alle bli friske, amen!

Jeg trenger vel ikke si at jeg er drittsliten. Eller vent, jeg må bare si det. Jeg er drittsliten. Skikkelig kjørt, og mangler massevis av timer med søvn. Det tar på å ha et sykt barn over såpass lang tid. Men sykdom til tross – jeg tror både jeg og Nath kan si oss enige i at det har vært en koselig, fin og rolig uke. Det føles så vanvittig deilig å kunne gi han litt ekstra oppmerksomhet. Og for én gangs skyld kunne rette fullt fokus på han, hans følelser Og hans interesser. Føler på mange måter at vi kommer nærmere hverandre de få gangene vi kan tilbringe tid alene, og det føles så bra! ❤ Nå i helgen er både Emma og Sienna borte, så i går og i dag har vi hatt filmkvelder og sett Shrek 1 og 2. Det er ikke så mye som skal til for å skape litt hverdagslykke ❤

Fortsatt god lørdag fra familien host-snufs ❤

25 kommentarer
  1. Borte fra skolen hele uken med sykdom pg han føler seg dårlig? Bra han er frisk igjen så du får drukket vin og slappet av:)

  2. 00.23: Om du ikke har forståelse for at han har vært hjemme pga ørebetennelsen, da har du ALDRI hatt ørevondt!

  3. Altså, what?☝🏼 Hjelpes. Skjønner hvordan du har det, eldstemann her hjemme fra skolen i 3 uker med kyssesyken, rakk nesten to uker på skolen før han var syk igjen hele forrige uke 😩 God bedring! <3

  4. uff føler med deg <3 vert infulensa på minsten her og var hjemme i en uke, nå har jeg luftsveisifeksjon, er nok litt typisk vinteren dessverre.
   masse god bedring til den fine gutten din <3

  5. 0757; sa jeg noe galt?? Syns det er bra at han føler seg frisk nok til å bowle og være aktiv! Og syns moren er tøff som har hatt sønnen på legevakten 2 ganger på en uke, også tør hun å ikke være kjørbar pga vin! Da må han jo være på bedringens vei og det er bare bra??
   Herregud særiøst, leser bloggen og kommentarene ofte, men er jo så lett å bli halshugd når man kommenterer, selvom det er positivt…

  6. 19.28. Hva er problemet ditt da? Og norsk kan du heller ikke. Seriøst heter det. Lurer veldig på hva du mener er positivt med det du skrev…

  7. Blir skikkelig skremt over overforbruken av antibiotika. Om x antall år dør vi av et munnsår! Dog, ansvaret bør ligge hos legene. Men neida, får kastet antibiotika etter meg så snart jeg setter skotuppen innafor et legekontor.

  8. Du må roelitt ned.. Var jo på fotball dagen etter dere var på legevakten pga øreverk. Selv om en 6 åring sier han vil og er bra, så må du som mor skjønne at det er viktig å ta det med ro etter noe sånt. Dere er jo ute på farten veldig mye, selv om de er syke.

  9. Hei!
   Har du lyst å skrive et innlegg om hvordan det er å vere alenemor?
   Jeg går igjennom en liten fødseldepresjon, og er alenemor til en liten skatt på 10mnd.
   Faren gikk ifra når han ble kjent med graviditet, og har enda ikke erkjent farskap.
   Du er mitt forbilde, du ser så sterk ut :=

  10. 18.02.2018 kl.00:23
   Borte fra skolen hele uken med sykdom pg han føler seg dårlig? Bra han er frisk igjen så du får drukket vin og slappet av:)
   Hvor står det at hun drikker vin??

  11. 22.02.2018 kl.07:59
   1941; følger du henne ikke på snap? Hun lagde veggistaco og drakk vin
   Nei, har virkelig andre ting å drive med enn å stalke folk på snap.

  12. 07:59: Hahahah for en flau kommentar. Tydeligvis har du også lite å gjøre at du faktisk følger med bloggen, og leser i kommentarfelte for å holde deg oppdatert på om du har fått svar og når du ikke vet hva du skal svare mer så sier du at du har et liv😂Ler. Du spurte hvordan anonym visste at hun drakk vin, og du fikk svar for det. Haahajqjqjq

  13. Kan jaggu lure på hva dere som kommenterer dritt har igjen for Det? Blir dagen bedre når dere får slengt ut noen spydigheter? Jeg håper virkelig ikke dere er over 15 år eller at noen av dere trolla har formert dere. Da er det synd på verden.

  14. Har du forsøkt å faktisk bestille legetime noen gang? Syns du alltid drar på legevakta, med ting som halsbetennense hos deg selv f eks. Man kan faktisk få time raskt hos fastlegen, men det blir kanskje ikke like spennende og dramatisk? Ikke for å være frekk altså, men forstår det bare ikke? 😊

  15. Så utrolig stygge og sarkastiske kommentarer! Hva om hun ikke hadde hatt førerkort? Det er ikke noe plikt å ha førerkort selv om en har barn! Hva vet dere om hun hadde avtale med noen om hvis en måtte ut med bil. Hvem er dere å dømme? Drive sånn hets pga et glass vin! Anonyme og feige! Direkte slemt, ta dere en titt på dere selv speilet og fei for egen dør først!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg