Date night

Denne helgen har vært helt fantastisk så langt. Alle barna er borte, som vil si at jeg kun har meg selv å tenke på et par dager. Og det å bare være en vanlig 25-åring litt er utrolig befriende!

I går var jeg faktisk på date i Oslo, med påfølgende overnatting på The Thief. Hadde en superkoselig kveld med masse god mat og ikke minst selskap, for ikke å snakke om rimelig grei hotellfrokost i morrest. Man trenger av og til å gjøre noe litt utenom det vanlige i dette veldig rutinepregede livet jeg jo lever. Så den skal jeg absolutt leve lenge på!

I dag skal jeg på foreldrefest med foreldrene i klassen til størstemann, og ser veldig fram til det. Ellers bare slappe av før to av barna kommer hjem imorgen. Ønsker dere en strålende helg!

21 kommentarer
  1. Litt morsomt at du skriver “leve som en normal 25 åring” når du kun har deg selv… Det er vanlig at 25 åringer har barn og ansvar.. Være 25 er ganske annet enn å være 16. Uansett kos deg videre

  2. Til info til deg over kl 15:45: På det sentrale Østlandet, særlig rundt Oslo, er gjennomsnittsalderen til førstegangsfødende ca 30 år, og det er vanlig å bruke 20-årene på å studere, spare opp penger og så kjempe seg inn på et dyrt boligmarked. Det er IKKE vanlig å være 25 og ha barn, aller minst være 25 og ha tre barn. Så at R føler seg “normal” for alderen når barna er borte, er helt normalt og innafor med tanke på hvor hun bor og lever i dag.
   Når det gjelder dette med alder og barn så er det store geografiske forskjeller for hva som er vanlig, og tendensen er at jo mer urbant man bor, jo dyrere er det, og jo senere får man barn.

  3. Ranvei, savner deg på snap! Har du stengt den for oss andre? Har aldri skrevet noe stygt/screenshotet noe bilde, så vet det ikke er grunnen. Savner å følge med på dere <3

  4. Hun har p stav. Det tryggeste som er.
   Men.. forstår du vil ha barnefri men forstår ikke hvordan du kan sette sienna hos faren en hel helg allerede. Akkurat samme som villapaprika gjorde. Litt mer gradvis opptrapping enn en uke er lurt

  5. Harregud så dømmende mange kan være! Hun skriver sikkert bare 50% av det som skjer i hennes og barnas liv.. Hva vet “dere” egentlig om henne nokk til å dømme om det er for tidlig å la faren ha datteren osv? *facepalm*

  6. Hun må jo få lov til å dra på date mens datteren er hos familien hennes. Hun har helt sikkert sørget for at datteren er et trygt sted hos mennesker hun er trygg på. Slutt å vær så dømmende. Enig med Frida, vi får jo bare vite en brøkdel av hva som skjer….

  7. 150418 kl 0805 :
   Hvis det er pappaen til S hun er på date med, hvor er S hen da? Tror nok S er med pappaen sin og at Ranveig er på date med noen andre😊 og hvem hun er på date med, har verken du eller jeg noe med!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg