Vår 17 mai i bilder!

Vi har hatt en helt fantastisk dag! Startet den med frokost og skjortestryking, og så var det rett opp på skolen til Nathaniel hvor vi gikk i tog. Det var en superstolt gutt som fikk holde den ene snora til førsteklasses fane!

Ellers gikk 17 mai som den som regel pleier å gå. Masse is, og russetog ble sett på før vi kjørte til Eidsvoll for å spise ute. Sånn er det når ingen har ledige bord! Avsluttet dagen med tivoli, til barnas store fornøyelse! Hipp hipp hurra, håper dere har hatt en strålende feiring alle sammen!

25 kommentarer
  1. så hyggelige bilder 🙂 sienna er veldig lik sin pappa 🙂
   er E hos W, siden du ikke har bilder av henne =)
   Koselig at nathaniel koser seg sånn 🙂

  2. Ser herlig ut! Og så fint at du har fått kjæreste, unner deg det! 🙂
   Men, hvorfor går du med bunad uten søljer eller bunadsko? Det så litt spesielt ut.. Veldig mangelfullt..

  3. Hold de stygge kommentarene for dere selv . Respekt for andre burde dere ha . Slutt å døm folk .
   Ser ut som dere hadde en strålende dag og at barna var fornøyde med dagen .

  4. Jo Sianna ligner veldig på pappaen sin. Alle barna til Rannvig gjør det. Og alle er kjempe flotte barn.

  5. Enig, alle 3 er kliss like sine fedre og nathaniel er veldig lik sin lillesøster Eline, som han har hos sin far!:)

  6. Vil vel ikke påstå at stryking av skjorter er din sterkeste side. Ferdig klølla før barnetoget starter😳

  7. 15:39:Ja det va 17 mai, men det får væll vær måte på korsn klean ska vær! Stakkars dama har væll nok å styr me, kan ikke få tid te alt når det e mye som ska ordnes! Ranvei, syns ungan dine va fint kledd og det samme va du 😀

  8. Hanne 19:17: Hadde hun ikke skrevet at skjortene var nystrøket så hadde det stilt seg annerledes. «Startet den med frokost og skjortestryking, og så var det rett opp på skolen til Nathaniel hvor vi gikk i tog. »

  9. Ser at pappaen til Sienna er veldig tilstedet for den skjønne, lille jenta <3 Håper han "ser" de andre barna også, så de ikke føler seg "utenfor". Barn er veldig såre individer, som legger merke til det meste <3 Peace & Love

  10. WOW, ser ut som om hele familien har vært igjennom en orkan-storm før de ankom feiringen. Hvor vanskelig kan det være å stryke noen skjorter?

  11. Her var det mye negative kommentarer, hva får folk ut av å være så surmaga? Ja,ja, verst for dem, tenker jeg 😉 Jeg bruker vanlige svarte sko til bunaden, og en arvet sølje som egentlig tilhører en helt annen bunad. -og ettersom jeg knapt nok kan stryke en duk så har jeg nok aldri hatt en skjorte som Bunadspolitiet ville godkjent. Det viktigste med 17. mai er å vifte med flagg, gå i tog, spise is og kose seg sammen med venner eller familie 🙂

  12. Siv, så enig!
   Folk skal stort sett få lov til å kle seg som de vil, men det finnes unntak: når det er kleskode! Det har med etikette og dannelse å gjøre og omfatter særlig både arbeidslivet og selskapslivet. Eksempelvis går man ikke med hvit kjole som gjest i bryllup, med kort kjole i en anledning der kleskoden er mørk dress eller smoking, i ukomplett bunad på selveste 17. mai, osv.. Folk som ikke skjønner det har fått en mangelfull oppdragelse når det kommer til generell skikk og bruk.
   Dannelse er jeg så glad for at jeg har fått med meg hjemmefra! Godt å kunne kle seg riktig, bruke riktig bestikk, vite hvilket glass som er riktig, etc. Pga graviditet passet ikke bunaden min ordentlig i år, så da fikk den henge i skapet mens jeg tok på noe passende i stedet for.
   Dette skrives ikke for å henge ut noen, men for å minne om at det er noe som heter skikk og bruk, som er gjeldende også i 2018!

  13. Syns bunaden din er flott jeg! Til dere som syntes utrøkne skjorter, manglende bunadsølv og feil sko er et kjempestort problem og som i tillegg drar inn skikk, bruk og etikette. Noe så dumt! Ærlig talt, skjerp dere! Sånne survete surmagede besserwissere er det da virkelig ingen normale oppegående folk som gidder å høre på. I en verden som drukner i søppel, ignoranse og elendighet vil jeg våge påstå at det finnes viktigere ting å bruke tid på. Livet er rett og slett for kort til å surve seg gjennom. Lykke til videre Rannveig,du gjør en fremragende jobb som mamma.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg