1. Sikring av minsten riktig i bilstolen er tydeligvis noe du ikke bryr deg om😳 Tar du ikke sikring av barn i bil så nøye??

  2. Artig at du har belte på degselv mens begge barna på bildet sitter uten/ ikke rett sikret i bilen. Kan se ut som minstepia har ett belte langs magen men hun er såpass ung å liten at beltet skal også gå over skuldrene. Nathaniel skal vel egentlig også sitte i bilstol enda men vet ikke om han selv kan ¨låse¨ seg fast og bare ikke har kommet så langt men sikkerhet er viktig for alle i bilen- Ikke bare sjaføren!

  3. Jeg HÅPER noen får opp øynene for deg snart sånn at du får deg en seriøs smekk på labben,både for sikring av barn i bil,men også for å utgi barna dine. Rompa til Emma tyter ut av badedrakten,og hele bleierævva til Sienna synes i barnehagen. Man KAN faktisk ha en truse utenpå,så slipper bleia å henge ned på knærene. Apropo bleie; Sienna kan GJERNE bruke bleie på stranda også. Ikke spes kult for oss andre å svømme i pisset til andre.

  4. Oi, optimisten du var sur. Må si meg enig med sikring av barn i bilen. Men det andre var unødvendig å spy ut av seg vel..

  5. Jaja.. Det er straks fullmåne og jeg konstaterer at kommentarfeltet er overfylt av premenstruelle kvinner.
   Jenter; get a life! Har du ikke noe pent å si hold munn, og om du ikke liker bloggen hold deg unna, da sparer du mange som meg, som irriterer seg over negativiteten i kommentarfeltet. Heia, Rannveig, stå på!

  6. Hailt tragiskt kosen voksne folk oppføre seg, he blitt sjokkert mare en ein gång av å læsa komentarane hær. Me lære ungane okka at mobbing ikkje e grett men hær side dar voksne folk å oppføre seg så dritt unga.. Klage å syde på alt Hu gjære, gå inn i dokken sjøl litt for dokk e sikkart ikkje perfekte sjøl.. Vart vaksne, mobbing å trakassering lære me på barnaskulen at e ikkje greitt. Sjemst faktiskt på Dokka veine alså. He dokk ikkje noge bra å sai så la vær å kommenter, ikkje trykk folk ner i dritt for å føla dokk bære sjøl.. 3 flotte unga så he ai mor så tydelig gjære alt for dai å står på dæ o kan.. Ingen æ perfekte å me gjære adle fail som menneske, å me lære ittekvart. Men når en sidde å mobbe gong itte gong då lure eg virkeli på ke i adle dage så faila dokk, rett å slett skamelikt.

  7. Folk burde skamme seg over oppførselen folk har . Dere er ikke ett godt forbilde for barna deres . Stakkars deres barn som har dere til foreldre

  8. Hvordan du kler eller eksponerer barna dine er ikke min sak.
   Men vær så snill å sikre barna på riktig måte i bilen .

  9. Sikker barna dine skikkelig, jævla idiot! Den dagen det skulle skje barna dine noe, så kommer du aldrig til å klare og tilgi deg selv!!!

  10. skjerp dere tragiske voksne .. hvorfor sier dere at barna ikke er sikret xD man ser jo ikke så godt på det bilde. kos dere i sola heie deg fack folk som må spy dritt til mennesker de IKKE kjenner på nett
   du er super 🙂

  11. at enkelte voksene kan oppføre seg slik. HELT TRAGISK.
   Ser ut som dere har hatt det koslig 🙂 så nydelig barn og glad mamma

  12. Det kan være en grunn til at barnet ikke er sikret i bilen, vi ser jo ikke om bilen er i fart når bildet blir tatt… MEN det er faktisk ikke mulig at du ikke la merke til at badedrakten til jenta er oppi rompa da du la ut bildet. Enhver mor skjønner at man ikke skal dele slikt, HVERTFALL ikke på en åpen blogg med tusenvis av lesere..blir helt matt..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg