Summer vibes

Den siste tiden har vi virkelig hatt det helt fantastisk, sånn rent værmessig! Brunfargen er på plass (min altså, vel og merke) og vi koser oss glugg ute i Hagen, på terrassen, og i sola.

Om to dager er det klart for sommerfest i barnehagen til jentene, og i den forbindelse har vi hatt en aldri så liten manikyrkveld! Jentene var riktig så fornøyde med blå neglelakk med rosa glitter over

14 kommentarer
  1. Veeeeeeldig viktig å få vist fram underliv, lår og pupper. Skjerp deg!!
   Nei – jeg er ikke misunnelig, Men fokus er å få vist fram mest mulig til en hver tid.

  2. Hvor gammel er du egentlig??? Hva er vitsen med å ta bilde av seg selv halvnaken og med duckface… Trenger du bekreftelse på noe??? For nei, du er ikke særlig digg å se på!!!

  3. 09:30 og 11:29 du er kanskje samme person? Ikke vet jeg, men hvorfor går du / dere inn på denne bloggen hvis du/dere bare må gulpe opp dritt og kritisere? Er jo helt patetisk av deg/dere….

  4. Mona… jeg er 11.29 og jeg har fremdeles lov å si min mening! Og når vi nevner oppgulp, så er eier av bloggen den største oppgulperen! Om du gidder å titte igjennom bloggen, får du lest en hel del oppgulp, så at hu får en del tilbake er vell helt innenfor! Ja det er lite voksent å ta tilbake på den måten, men noen ganger så må en bare!

  5. Shiiiiit, det er helt utrolig at du har født 3 barn!!! Den kroppen!😍 Jeg syntes du er flink jeg.. Barna dine er heldige!😉

  6. Ikke mye fett på den kroppen nei.. Misunner den solbrunehuden😅 Håper du spiser litt og da. Ellers tror jeg du er en god mamma.

  7. Så deg på TV3 i går, reprise fra charterfeber da du var gravid med Emma😂😂😂Ser du på dette selv? Hva tenker du?

  8. Fått deg ny bil, ikke billig den. Må du betale på lånet? Kostet vel over 600`
   Hadde lagt de pengene i egen bolig, hvis jeg var deg. Kan ikke leie evig!

  9. Og oppgulp..
   Rannveig er oppfinneren av oppgulp! Både på bloggen og in real life. Er jo ikke rart du ikke har venner igjen når du slenger dritt til dem alle. Utenom Ingvil da, din BFF. Men hun er så glad i oppmerksomhet selv så hadde du ikke vært blogger hadde hun nok ditcha deg hun og

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg