Babyen vi har ventet på!

Her i huset har det stått familieforøkelse på agendaen de siste dagene. Vi har nemlig vært så heldig å fått bli hjem for Kattemus’ lillesøster eller lillebror, hvilket til nå har vært utrolig koselig både for meg og barna, som har vært kjempeflinke og forsiktig med vår lille babykatt

Se så like de er! De får selvfølgelig løpe fritt både inne og ut på verandaen, da vi gjorde akkurat det samme da vi fikk Kattemus i fjor. Fint for kattene!

22 kommentarer
  1. Løpe fritt etter de har passert 1 år ja og et kastrert. Forsvinner en katte til hos deg så varsler jeg mattilsynet.

  2. Lille11:35, må du kommentere alt negativt? Det er vel ikke Mattilsynet du ringer hvis en katt forsvinner….??? Du virker som du er en anelse sjalu på Renate, for du har ikke et positiv ord å skrive til henne noengang. Jeg syns litt synd på deg, for du kan ikke ha det godt med deg selv.?.

  3. TIl Mona; det hun mente var vel å varsle Mattilsynet om dårlig dyrehold, å jo da er mattilsynet rette å varsle. De har tilsyn med dyrevelferd for både husdyr som kjæledyr og prosuksjonsdyr som matproduksjon. (Sier ikke at det er noen grunn for å varsle)

  4. Tror ikke dyrene har det dårlig hos rannveig. Men man må faktisk ha litt kunnskap, kasterere de og ikke slippe de ut bare fordi man tror de er klare. Hun burde faktisk ta imot tips fra leserne, ikke rope at alle er nett troll.

  5. Nei Rannveig det er ikke fint for katten å løpe fritt ute nå! Hadde du snakket med en veterinær så hadde du fått vite at, unge puser skal FAKTISK holdes inne til ca 1 års alderen! Dette er fakta!!!! Du må slutte å tru at du kan alt hele tiden, for du beviser gang på gang at du driter deg ut, bare gå igjennom bloggen din, så KANSKJE du skjønner hva jeg mener!!!

  6. Kan dere være så snille å lese hele innlegget… det står jo at de får være fritt ute på terrassen. Det står ikke noe om at hun slipper dem løs ute.

  7. 08.23… Hvor dum går det ann og bli!!! Hvor faan trur du at en terrassen er henn???? Den er jo for faan ute!!!!!

  8. Nåh. Ro deg med, og pust,! En pus kan fint være ute, så lenge matmor er tilstede og i nærheten . På denne måten kan den gjøre seg gradvis kjent i området, samtidig som tryggheten (matmor) er like ved.

  9. Mari… Da bør du faktisk ta deg en prat med veterinær og de som driver oppdrett av rasekatter. Da får du garantert vita at de ikke skal ut før de er ca 1 år!!!

  10. Mer enn gjerne, det skal jeg gjøre. Igjen. Påpeker at det er ute sammen med matmor, til de hr fått retningssans. Hva er forskjellen på en rasekatt og “vanlig” katt mtp på stedssans?

  11. herregud, så mye klaging,min kattunge var ute fra han var 10 uker, aldri ble han borte heller , og nå er han 2 år og så sikkert

  12. 00:08: det er faktisk helt uinteressant at du var så dum å slippe ut kattungen din for tidlig og var heldig med at den ikke ble borte. Det er ikke et argument. Blir som å si at jeg lot barna mine leke på motorveien når de var små uten at de ble overkjørt derfor er det helt ufarlig. Flaks.

  13. Forstår ikke at du ooorker å blogge, med alle fittetrynene i kommentarfeltet!! Fy faen så masse sure “perfekte” kjerringer!
   Men veldig glad for at du blogger og at du driter 120 % i kommentarene;-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg