To av tre

Vi har hatt en nokså rolig helg, med bare to av tre snuppelupper i hus, og de fire kattene vi har for tiden. Lørdag fartet vi litt rundt i området, og deltok selvfølgelig på byfesten, med det som hører til!

Tivoli, is, sukkerspinn og litt mer is, med litt ordentlig mat innimellom der. Emma er den desidert tøffeste i gjengen, og vi hadde det supermorsomt med karuseller, hun overrasket meg skikkelig. Tøffe snuppa!

Vi avsluttet helgen med en aldri så liten og veldig koselig Sverigetur i går, til glede for både store og små!

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på to og tre, og jeg vet Nathaniel har koset seg masse med sin pappa denne helgen!

Ha en fin dag allesammen!

14 kommentarer
  1. Har du noen ferieplaner med eller uten ungene i år? Eller planlegger du å finne på noe spennende hjemme istedenfor?

  2. Synes Emma alltid har vært så lik pappaen sin. Men her var hun jo plutselig kjempelik deg! Fin jente med et herlig smil.

  3. så nydelige jenter du har 🙂 så koselig dere kosa dere 🙂 fint at N fikk litt tid med pappan sin 🙂

  4. Litt vel på grensa å legge ut bilder av barna med snørr i nesa osv. Hadde du likt det om det var deg? …

  5. Hei Ranvei 🙂 må bare først si at dette ikke er ment noe som helst negativt! Har du sett at charter feber går i reprise igjen? 🙈🙊 Fra da du er gravid med Emma. Det er så sykt rart å se, for der viser de deg som skikkelig blond og dum, og man skulle nesten ikke tro at du skulle klare deg her i livet. Men du fremstår virkelig ikke slik når man ser deg på snap og på bloggen, du har ikke den “baby” stemmen, du er knall flink til å lage mat, du er en fantastisk mamma for barna dine, du har lappen og bil, fint og ryddig hjem, du har stålkontroll og håndterer alt på en fantastisk måte. For å si det sån så er barna dine ett veldig fint bevis på hvor flink du er, de er veloppdragne, høflige og snille barn. Så det jeg lurer litt på, har du sett reprisene som går nå? Hva tenker du selv når du ser episodene?😂😘 Håper du tar det med ett smil. Du er fantastisk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg