Noen ganger går alt i vasken

Dette er faktisk det første blogginnlegget jeg skriver fra PC’n på lange stunder. Jeg har virkelig glemt litt av bloggen. Årsaken til det er rett og slett at jeg har jobbet veldig mye, og har hatt litt andre ting å bruke den lille fritiden og energien min som er igjen, på. Ting som jeg absolutt tenker å fortelle dere om når tiden er inne og når jeg selv føler det er riktig! En gang blogger, alltid blogger. Eller hva?

Jeg overdriver ikke når jeg sier at det har vært en fantastisk helg. Altså, vi har koset oss så utrolig mye på Hunderfossen. Jeg, Sienna,Nathaniel og min mor og hennes mann leide hytte og opplevde det som er å oppleve. Emma skulle i utgangspunktet være med, noe som ikke lot seg gjøre, og som selvfølgelig var litt trist. Men, selv om det er litt surt at hun ikke fikk vært med, kommer det selvfølgelig flere anledninger!

Vi har møtt troll, hekser og det som er, og selvfølgelig spist et høyt antall iser. Barna har vært storfornøyde hele tiden, og det hjalp jo på at hyttene var utrolig fine og koselige. Stort pluss! Det blir ingen utenlandsferie på oss denne sommeren, men jeg vil instendig påstå at vi kan kose oss vel så mye i kalde (men likevel for tiden veldig varme) Norge. På fredag reiser vi jo til Alta, så ferie blir det likevel! Der har jeg store planer om å gå fjelltur, og klatre i deres nye klatrepark når jeg først har mulighet for litt barnefri. Det blir gøy! 

Har mange flere bilder fra vår fine lille miniferie! Ønsker dere en god natt! 

14 kommentarer

Siste innlegg