Jeg hadde bare to barn

Vi har så langt hatt en aldeles strålende helg. Innviet den med fredagstaco med alle mine favorittpersoner her i verden, og så fantastisk herlig det var å se Emma igjen, etter pappauke!

I dag skulle Sienna i barnebursdag, og siden hun var der med Pappan tok jeg med meg de to største barna på tuuuusenfryd. Altså, vi har hatt den beste dagen i dag. Det er deilig å kunne ha fullt fokus på noen av barna alene av og til!

Vi har kjørt både speedmonster, space shot, og en hel haug med andre morsomme greier, i tillegg til at barna fikk badet og plasket seg greit på Tusenfryds badeland til tross for litt lugubert vær i dag. For en fin dag, og for noen fine barn jeg er så heldig å være mamma til!

Dagen ble avsluttet med en delikat lakseform og litt selvskryt over hvor tøffe vi faktisk er. Tenk det!

23 kommentarer
  1. Har du fått tillatelse til å legge ut bilder av andres barn på din offentlige blogg? Du av alle burde vite at det er ulovlig uten samtykke

  2. Har du egentlig noe med hvem som passet barna hennes når hun tok speedmonster? Herregud! Det er da hvertfall ikke ditt ansvar!
   Så koselig helg! Og skjønne barn ❤️💕

  3. Koselig med en dag på tusenfryd . Hvorfor skal alle komme med spydige kommentarer om hviorfor hun gjør ditt Og hvorfor datt. Har dere ikke noe hyggelig å si så la vær og kommenter . Nettroll .no

  4. Josefine… Det er for faan lov å spørre! Hvorfor dra dette ut til det negative, når det mest sannsynlig var ment som at noen lurer!!!!

  5. Ja og hun har all rett å ikke dele det Med alle.. kontrollfreaker spørr om sånn drar bare folk ned. DET er negativt la henne være. Hun klarer å passe på barna selv Og hva gjør deg rett til å vite hvem som passer barna hennes. Er hennes barn ikke dine.

  6. Josefine (eller Ranveig):
   Det virker som at hun var der alene med en 6 åring og en 4 åring. Er ikke så veldig rart at vi lurer da på om hvem som passet barna hennes mens hun tok speedmonster. Siden hun (du) ikke velger å svare på dette, så tar jeg det som et svar på at det var ingen. Noe som er helt uansvarlig!

  7. Josefine… Igjen, hu spurte om noe så hvor faan kommer kontrollfreak inn! Er du virkelig så tett i huet at folk spør, bare for å kontrollere, da tar du jævelig feil!!! Og om hu ikke har med noen som ikke kan passe barna, så klarer ikke R å passe barna selv, for åssen faan er det mulig når hu sitter i en karusell!!!!! “Det er hennes barn, ikke dine” hvor barnslig kan en bli… Trur du er ei som enda ikke er ferdig på u.skolen og ikke aner om hva en selv prater om! Get a fucking life!

  8. Er ikke her for å diskutere syntes bare du kan passe dine egne saker istede for å hakke på andre. Hun har ingen plikt til å fortelle verken deg eller meg noe som helst så les bloggen eller la vær og vær glad for det hun deler. Det er IKKe ditt ansvar å overvåke. Syntes rannveig virker som en veldig flink mamma som klarer å passe på barna sine selv uten at en anonym random på Internett skal slenge kommentarer på hennes blogg for å hakke Ned og «overvåke»: Sorry men det blir for dumt. Det virker som om du bare er her inne for å spre negativitet derfor avsluttes denne dialogen her.

  9. Josefine: Avslutte denne diskusjonen? Du heiv deg jo på her, jeg stilte Rannveig et spørsmål, ikke deg. Er du her inne som hennes assistent for å gå i forsvarsmodus for henne uten å svare ordentlig på spørsmål? Ikke bli med i en diskusjon du ikke kan fullføre.

  10. herregud, nå må folk slutte og blande seg sånn. Nydelige bilder ranvei :).
   dere som bare sutrer ,slutt og les da, hvis det plager dere så jævelig mye.. hun er en mammablogger, naturlig barna er en del da.

  11. Fint at du har kost deg med barna☺️Men vil også minne om at det er ulovlig å legge ut bilder av andres barn uten samtykke.Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg