Gravid, alene og lykkelig

Hvem sa at livet skulle være en lett sti å vandre på? Mitt har i alle fall vært langt der i fra. Men likevel har jeg fått bevare lykken, for min lykke er heldigvis ikke avhengig av at alt er enkelt. Jeg har fått den gaven at jeg klarer å finne lykke i omtrent enhver situasjon, og det er jeg utrolig glad for!

Det begynner å nærme seg nærmere et halvt år siden sist jeg oppdaterte her, og om jeg skal være helt ærlig har det vært en lettelse, samtidig som det har vært veldig merkelig, fordi jeg i så mange år har vært vant med å skrive. I all hovedsak for min egen del. Plutselig befant jeg meg i en vanskelig situasjon jeg ikke ønsket at omverdenen skulle ta del i, ikke engang mine nærmeste venner eller familie. Jeg hadde det dårlig i forholdet jeg befant meg i, og jeg hadde akkurat funnet ut at jeg var gravid. Det var en utrolig vanskelig situasjon, og jeg var flere ganger på sykehuset for abortkonsultasjoner. Men når du sitter å strigråter hos gynekologen/legen på sykehuset, så ber de deg rett og slett om å komme tilbake når du er helt klar for å gjennomføre aborten. Jeg har gjennomgått en abort for ikke så lenge siden, og jeg klarte det ikke igjen. Det er noe med det, at når du er mamma fra før av, er det ekstra tungt å skulle gå gjennom noe sånt. Du vet hva det blir til, hvor høyt du kommer til å elske det lille nurket, og hvor stor plass i hjertet du har til den lille, uansett hvor mange barn du har fra før av. Jeg har masse mer kjærlighet å gi!  Helt i starten av mai kommer det en vakker lillesøster til verden, og jeg kommer til å bli alene med henne og de tre andre skattene mine.

Jeg trengte denne lange tiden til å forberede meg mentalt på hva som skal skje før jeg kunne dele det med omverdenen, og nå, som det nærmer seg, har jeg endelig klart å finne gleden i også denne situasjonen.  Det er en sann befrielse å slippe å gå i store klær for å skjule denne fantastiske, lille gaven. Et barn, uansett omstendigheter, er intet annet enn et mirakel, og både jeg og de tre forhåpningsfulle storesøskenene gleder oss masse til å møte lillesøster inni magen. Hun er en livlig, frisk og helt perfekt jente som gir spark og bevegelser i fra seg dagen lang, til storesøskens store glede. Og ikke minst, hun har fått et nydelig navn, hvor det ene navnet hennes er oppkalt etter min oldemor.  Lykke!

Lille S O i magen, vi gleder oss til å møte deg!

40 kommentarer
  1. Ååh ???? som jeg kjenner meg igjen! Er selv alene med 4 små fra 6 år og yngre. Masse lykketil ????

  2. Du er så vakker som gravid! Du er en kjempegod mamma og kommer til å takle mammarollen til 4 barn med glans! ????????????
   Det var kjempekjekt med en oppdatering, og jeg ønsker deg lykke til med resten av svangerskapet og fødselen ☺️

  3. Du er så vakker som gravid! Du er en kjempegod mamma og du kommer til å takle mammarollen til 4 barn med glans☺️
   Ønsker deg lykke til med resten av svangerskapet og fødselen ????

   1. Undrende, hvem liker vel ikke det? Du er jo helt hjernedød som ikke har hørt om evolusjon.. Det at et barn kommer til verden er jo bare kjempefint når man vrt at det kommer til å få en ressurssterk mor og fine søsken, gratulerer så mye! Kjipt at du må igjennom så mye mannsjåvinistisk piss fordi det er “uvant” at man blir alenemødre. Du er sterkere enn alle dem, heia deg <3

    1. Jeg tenker nå at det er rart at det er mor som får gjennomgå.
     Halo mister, om hun liker ubeskyttet stil så var hun ikke alene om dette. Hva med å bruke kondom kjære gutta? Og insistere på å bruke kondom om dere ikke ønsker seg barn? Sterilisere seg f.eks om dere ikke ønsker seg barn? WTF at det er alltid dame som får slite.

     Forresten, hvorfor omtales det ikke faren her? Som tydeligvis stakk av. Skjerp dere som refser mor. Hun har nok å stri med.

  4. Flotte mammaen 🙂 Skjønner godt hva du mener, hadde aldri klart å gå gjennom en abort etter at mine barn kom til verden. Stå på, syns du er veldig tøff og en flott mamma ❤️

  5. Du har tre flotte fedre som mer enn villig stiller opp, bestemødre og bestefedre. Husk bare å behandle dem på en sånn måte at de klarer å stå i det…

  6. Gratulerer. Må si du er modig som tørr å få 4 barn alene. Men hvorfor beskytter du deg ikke litt bedre i stede for å måtte ta abort. Eller tenke på å ta abort. Mener det ikke negativt. Er jo masse prevensjon metoder der ute. Ellers synes jeg du er en topp mamma..

  7. Gratulerer så mye! Du er så modig! Helt rå. Er selv alenemor til 2 gutter med 2 forskjellige fedre. You go girl!

  8. Flotte, tøffe Rannvei. Hyggelig at du skriver på bloggen, fortsett med det. Blir nok travelt for deg når nestemann kommer, men ta en dag og en time ad gangen. Når barna blir store og voksne er du fortsatt ung, og kan leve livet og gjøre det du vil.

  9. Gratulerer med en liten på vei 🙂 Håper du får hjelp, støtte og litt avlasting når lille kommer <3 Kommer du til å dele svangerskapsoppdateringer på bloggen? Er selv gravid, så synes sånt er ekstra gøy.

  10. gratulerer med ditt 4 kommende barn:) det blir kjempe korslig. hvem trenger mannfolk :P?? jeg er singel 2 barns mor på 24år som har barn med 2 forskjellige fedre her..aldri vært mer lykkelig enn jeg er nå singel og alene <3 <3 🙂

   U GO GIRL <3

  11. Gratulerer! Men jeg må undres litt, bruker du ikke prevensjon i det hele tatt eller? Å ha 4 barn med 4 forskjellige fedre virker jo litt, ja jeg vet ikke engang. Virker litt som at når den minste har blitt litt eldre så er det ny bolle i ovnen med engang og ingen forhold til far osv, jeg mener det ikke som frekt og blir sikkert kvesta av følgerne dine nå, men jeg undres noen ganger om du lever av å produsere barn, blir spennende da å se hvor mange du ender opp med før du finner ut at hey, prevensjon eksisterer jo!

   1. Tilje seriøst behandle folk slik du vil bli behandlet selv. Snakke slik til folk jeg blir helt satt ut av deg 🙁

  12. Gratulerer, Ranvei! Så spennende med en ny liten lillesøster!<3 Du er ei tøff dame ass!!
   Jeg skjønner at hverdagen er tøff med snart 4 små alene, men fysøren du gjør en fantastisk jobb! Håper du får litt hjelp nå når magen begynner å bli stor og tung..
   og så ser du heeeelt fantastisk ut med den fine magen!!!
   Jeg heier på deg!!!:-)

  13. Masse masse gratulerer!! 🙂 Så spennende! Dette blir en ny amazing periode i livet deres alle sammen. Og for en fin gave du gir alle 4 som alle sammen vil ha hverandre når de vokser opp.
   Du er rå og dette nailer du! Ingenting med Mammalivet er en dans på roser bestandig, men det er så sykt masse gøy og bra. Hjertet ekspanderes ganger tusen og man går igjennom hva det måtte være for dem <3
   Du blir beste mammaen for den søte jenta som kommer ^^
   Koselig å lese noe her inne igjen, håper det kommer mere etterhvert 😀

  14. Jeg er gravid samtidig med deg denne gangen! Gratulerer så mye <3 Du har allerede bevist hvor fantastisk du er som mor til 3. 1 til i flokken kommer til å gå helt fint. Du er nok den sterkeste moren jeg har vært borti!

   Stor klem <3

  15. Gratulerer! Har fulgt deg i alle år så gøy å se at du blogger igjen! Jeg håper Tv2 snart ser verdien du ville hatt på ” bloggerene”.
   Som en kvinne som ikke vil ha egne barn er din blogg et innblikk i en verden som er ganske fremmed for meg og som gjør det så interessant!
   Håper du starter å blogge mer fast igjen!
   Hilsen stor fan (38)

  16. Gratulerer så mye! Håper du vil dere mer av deg selv og livet ditt fremover 🙂 Ønsker deg og dine små alt godt.

  17. Hva skal du gjøre med utdanningen som du begynte på? Jobber du, hvordan skal du klare å ha råd til å forsørge 4 barn +stå ansvarlig økonomisk???? har du flytta nærme familien? Får du hjelp til dette?? Uff ble mange spørsmål men tenker på dere! Klem

  18. Kjære Rannveig😍 ikke tenk på hva verden der ute mener og tenker om dette (jeg vet det er vanskelig når du er en offentlig person) for dette er DIN verden ❤️ Din verden er ukjent for meg, da jeg har to barn sammen med samboer og det blir innimellom litt for mye 😂 da bruker jeg ofte å tenke litt på deg og blir ofte litt mer positiv til min egen hverdag.. ALTSÅ du er jo bare mammaen over alle mammaer.. ikke bare ser du fantastisk ut, du er jo ryddig og ordentlig.. jeg må jo sende mann og barn ut av huset for at det skal bli ryddig her.. når helgen kommer er det KUN avslapping som står på planen., i din verden er det nok energi til å dra på to tre bursdager, shopping, lekeland OG skogstur med båltenning og alt som hører med 😂 BØYER meg i støvet for deg. Du er mektig og med en indre kraft vi andre bare kan drømme om🙈 regner med du kjenner din begrensning men husk likevell å legge deg langflat på sofaen og slappe av ❤️ Ipad og snop er fullstendig innafor på en tirsdag i din verden, husk det ❤️ Lykke til med nytt familiemedlem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg