Ikke alle ting er for godt til å være sant

Siden min forrige normale oppdatering har det jammen skjedd litt av hvert. Jeg har ikke orket å skrive om det for offentlighetens beskuelse, rett og slett fordi jeg ikke har orket så mange meninger rundt det. Og meninger er jeg vant med, men akkurat dette var det viktig for meg at vi kunne ha for oss selv en liten stund. Jeg har sett noen kommentarer om det på bloggen min, men jeg har altså ikke vært klar for å skrive om det, så mange tanker og følelser som det har vært rundt det hele. 

Sienna har fått en pappa! Og ikke bare en pappa, men sin pappa. Og hun har til nå tilbragt masse tid med han. Jeg er rett og slett overlykkelig om dagen. Det er så utrolig at det først er de siste dagene det begynner å synke ordentlig inn. Det som jeg har jobbet så uendelig lenge for, er plutselig, på mirakuløst vis, falt på plass, på en så naturlig måte det overhodet kunne ha gjort. 

Er det ikke ganske merkelig dette livet? Når du minst forventer det, tar livet deg i retninger du virkelig ikke forventet. Og akkurat dette tror jeg ingen, og minst av alle jeg selv, hadde forventet. Jeg vet at mange har meninger rundt dette, og det må man gjerne ha. Men for meg var det helt riktig å introdusere de for hverandre så fort han ga klarsignal for det. Han har ingenting å bevise eller motbevise ovenfor meg. For, dette handler ikke om hva jeg tenker, eller har tenkt om han, men Siennas rett på å ha en pappa. Og å se de sammen rører virkelig mammahjertet mitt. Det gjør meg oppriktig glad. Hun stråler rett og slett. Og jeg vet at han kommer til å bli den beste pappaen hun kunne hatt. Jeg ser virkelig fram til veien videre. 

 

 

38 kommentarer

Hva skjer? 2 tomme innlegg?

Så godt at det endelig har ordnet seg! Håper tiden fremover blir like bra. ❤️

Så fantastisk!!Men ut i fra snappen din har han vært med dere hver dag?Er det noe mellom dere? :))

😍😍😍❤️❤️❤️❤️

Så utrolig fint å se!

Så herlig 😍

Så utrolig hærlig! Jeg vil også gi deg all kred for måten han fikk komme inn på. Kunne vært fort gjort at du satt med så mye bitterhet for det han har mistet at du selv sperra veien. Veldig veldig godt jobba altså.

Ble rørt i hjertet mitt av å lese ❤️ Utrolig imponerende at du klarer å glemme det vonde som har skjedd i fortiden. Det beviser bare at du er en hjertegod mamma. Utrolig glad på din å ikke minst din datter vegne 😇

Jeg blir så glad når folk skriver barnets rett til en pappa❤️ Så fint at du deler dette☺️

Fantastisk!!! Enn om alle mødre kunne hatt samme tankegang som deg. Alle barn har like mye behov for far, som mor. Av og til glemmer man det faktum at det faktisk er barna som blir den lidende part oppi det hele.

Hva er Snapchaten hennes?

Tror hun heter ranveicharlotte på snap

Kjempebra❤️

Hun heter Rannveigheit på Snapchat🙂

Kreds til deg rannveig

Fantastisk :-)

Så herlig <3

Åååh, så godt å høre! Ingenting er bedre <3

så utrolig bra at han endelig har kommet inn i bilde igjen :)

Så fantastisk! Skulle ønske flere foreldre tenkte som deg. Alt for mange setter sine følelser og behov foran barna.

Så trengte han den tiden på å bli voksen, og du lagde plass for han i livet hennes når han var klar. Det er virkelig bra av deg, barna er viktigst og de er ikke bitre på gammel grums. Håper alt faller greit på plass for dere alle sammen.

Enig med hun over! Det viser en sjelden modenhet og styrke å gjøre noe slikt å svelge allt som har vært for sin egen datter😍

Så hyggelig for alle parter, glad på deres vegne:)

Du har et utrolig stort hjerte. Jeg er så glad på dine vegne, på Sienna sin og på pappaen hennes sine vegne. Gosh så glad jeg ble, enda jeg ikke kjenner noen av dere. Mange mennesker har mye å lære av deg og ditt åpne sinn og varme hjerte.

Intet privatliv får disse ungene😢

Hva heter du på Snap?

Ser plutselig ikke Snap dine

Fantastisk. Så flott å høre at de nå treffes og blir kjent med hverandre :)

Det gjør ting så mye bedre å bli kjent med hverandre å få et naturlig forhold fra barnet er så ungt. Så flott at du tok deg tid og stod på , det tok tid men nå er det skjedd det beste for Sienna , hun får bli kjent med sin far:)

Så bra!!! Og så bra at du lar ham slippe inn i livet deres. Mye kred til deg for at du legger "gammel" historie til side :-)

Dette var en solskinns historie.

Du er en god mamma du. :)

Så fantastisk:) det fortjener den lille tuppa di!

😍😄❤️

Ååå, så bra! Ble skikkelig glad nå på deres vegene ❤️ Du er en fantastisk mamma 😄

Så godt å se!❤️ Nå ble jeg virkelig rørt og glad på deres vegne! Du har gått igjennom noen tøffe tider ang dette, så nyyt dette godt😃

Dette forteller bare hvor fantastisk du er som mor! Godt jobbet. Du burde få en medalje med årets mor på❤️ Dette gjorde dagen min☺️

Blir dere kjærester?

Helt herlig💜

Så godt å høre 🤗

Av og til tar ting litt tid.

Skriv en ny kommentar