SMELT PÅ TJUKKA PÅ NYTT

Overskriften sier vel alt ! Venter nr.2, og har termin den 11 desember, som vil si at jeg nå er snart hele 17 uker på vei ! Nathaniel gleder seg kjempemasse til å bli storebror ! 😀

 

I det siste har vi ikke gjort noe spesielt egentlig, har bare tatt en velfortjent bloggpause ! Det har vært herlig, har såvidt tenkt på bloggen i det siste i og med at jeg har endel å tenke på utenom..  Som sagt har vi ikke gjort store greiene siden sist, men litt har vi jo gjort..  blant  annet vært på tivoli, fått bessøk av min venninne Madelen ( som jeg ikke har sett siden Nathaniel var bare dager gammel) Det har vært utrolig kooselig ! Hun er forresten gravid i sin 4 måned, og venter en liten en i januar.  Hun har forresten begynt å blogge nå, og kommer til å skrive om svangerskapet framover ! Ta dere en titt da 😀

www.madelenjohnsen.blogg.no

Ellers har jeg ikke så mye å meddele, så bildene får tale for seg selv !

 

 

 

Uansett ! Nåå skal jeg avslutte, kanskje hører dere mer fra meg om litt, kanskje ikke ! Tar det heelt rolig med bloggingen for tiden, da jeg synes andre ting i livet mitt er viktrigere for tiden ! Så dere får kose dere så mye i mellomtiden, så blogges vi en gang i (nærmeste) framtid ! <3 God sommer forresten, alle mine søøøte lesere  !

 

45 kommentarer
  1. Heheh 😛 For 2 uker siden la du ut et bilde fra en fotoshoot, og da var magen din helt flat. På det siste bildet på dette innlegget er også magen helt flat :p Og du er jo ikke så “blek” som det øverste bildet viser..

  2. Tragisk! Hun gjør jo såklart det her for og få folk til og lese bloggen hennes igjen, hun hadde vel nesten ingen lesere så hun måtte finne på no nytt! Men eg syntes bare det er helt på tryne tragisk! Lykke til med livet sier jeg bare!!!!

  3. Ser folk sier at det ikke stemmer, men hvis det stemmer så gratulerer så mye! 😀
   Hvem er faren egentlig? 😛

  4. så 2 mnd etter han ble født, så ble du gravid? rart at du fikk mensen så fort, siden du fullammet da. menmen
   og ja, for nån uke sia va du helt flat. du kan si ka du vil, men magen forandre sæ ikke så fort, andregangs eller ei. Vet du tulla med å være gravid før du ble det, men really`? trudde du hadde vokst litt mentalt sia den gang 😮

  5. å du med sånn bestemorbukse? hehe.. du gikk aldri sånn kledd når du va høygravid engang 😛 flaut for dæ når det ikke kommer en ny apekatt om 5 måna

  6. Gratulerer så mye ! <3
   Og til dere andre: Tviler sterkt på at dette er noe løgn når samme bilde ligger på facebook som vennina hennes har lagt ut av henne!!:) Og dere som sier at man ikke ser noe mage når dere ser henne i virkeligheten - Det kan fint stemme:) Ingen ser høygravid ut i uke 17, men man kan mye lettere se det uten klær:)

  7. Er du gravid? Hvordan kan det ha seg? Du kan jo ikke ta restylane når du er gravid.. du hadde heller ikke mage på bildet fra osloturen :p dårlig spøk rannveig!!

  8. Hvis folkan ovenfor ikke trur dæ, koffer ikke bare lægg ut et bilde av heile dæ med en stram genser elns som viser magen?:)
   Stå på rannveig , elsker bloggen din!:):)

  9. Njaaa.. ser ut som samma magen du fikk med nataniel… eller så blåser du opp magen, eller er oppblåst. Dette er bare for å få lesere..

  10. Så jææææævlig tragisk, du får ikke flere lesere av dette “støntet”, å når du ikke blogger mer!!!!
   Herregud RANNVEIG, ta deg sammen!!!
   Nå virker du bare LØS..

  11. Tror nok ikke hun ville brukt den overskriften om det hadde stemt 🙂 I tillegg, så skriver man jo ikke bare “Jeg er gravid. Termin da og da.” Ferdig. 😛 huff

  12. Skjønner dere ikke at det bare er løgn for å få flere lesere?? Hallo i luken liksom.. Venninnen har allerede røpet seg på sin blogg og sagt at det bare var tull.

  13. haha, men det fungerte jo. dere alle klikker jo inn på bloggen for å se 🙂 looooooooosers! at dere gidder å bry dere :b må virkelig ha mye å gjøre. looool, stå på rannveig, selv om denne nyheten ikke stemmer 😉

  14. syns det er litt teit og kødde om sånt. greit og vile ha oppmerksomhet men fines vell andre måter du kan få dt på ?:)

  15. Til Rannveig sine lesere: For det første så la ei venninne av Rannveig ut et bilde på facebook, og noen dager/timer etter, så la hun ut dette innllegget. Dessuten så står det termindato og les nøye på overskrifta folkens! Stå på Rannveig ♥

  16. haha, vet jo at du ikke er gravid, å de bildene hvor du presser inn magen etter graviditeten du har jo flesk der enda… blondie

  17. Må le litt av den kommentaren om at det er rart hu fikk mensen så fort fordi hu full-amma.. Har da ingenting å si det vel? Er ikke noe fasit på når man skal få tilbake mens etter fødsel, amming eller ei. Jeg full-amma i 7 mnd, men 2 mnd etter fødsel så kom mensen, og siden det har den kommet samme tid hver mnd, så kan fint få mensen og bli gravid selvom man ammer døgnet rundt.

  18. M.: Helt enig med deg ! Jeg fikk mensen tilbake etter ca 6 uker etter fødselen og som deg har den også vært regelmessig hver mnd, og jeg full-ammet noe jeg fortsatt gjør., så det der er VELDIG individuelt ! Idiotisk at noen skal komme å være så jævla “smart” avogtil.

  19. Full amming vil faktisk si at ungen får null morsmelk erstatning eller annen mat kun melk fra brystet! Med en gang man begynner med flaske f.eks for å gå utbå drikke ect så full ammer man ikke lengere!

  20. Ja, men er jo igrunn litt morro med sånne “bedrevitere” noen ganger :p
   Du uten navn over her, jeg veit nå hva full-amming er? Regner med Rannveig veit det å..
   Hørt om brystpumpe du eller? Om du pumper deg for melk, og gir på flaske, så er jo ikke det morsmelkERSTATNING. Kommer jo fra samma puppen, bare at det drikkes av en flaske.. Greit er ikke direkte amming, men er ikke erstatning. Går ann å servere brystmelk på flaske uten å gi noe annet vedsiden av.
   Om noen passer ungen din fordi du vil ta deg en tur ut, og du har pumpet deg, og hvis man da har erstatning i reserve om det ikke er nok pumpet morsmelk, så betyr det ikke det at du ikke full-ammer bare fordi den ene gangen så fikk ungen en ekstra flaske med erstatning. Fortsetter du å amme døgnet rundt etter den ene gangen, så full-ammer du ikke da eller? Skjønner deg ikke helt jeg..

  21. Åh, det finnes så mange latterlige UVITENDE mennesker… “Kan ikke ta restylane når man er gravid”.. BULLSHIT! Det er IKKE skadelig for fosteret med verken Restylane eller Juvederm under svangerskapet. Så da vet dere DET! Å Rannveig er jo heller ikke gravid, men om hun hadde vært det så synes jeg dere haters skal gi en god faen i å bry deres miserable liv med det;-) Å sørg for å ha riktig informasjon å komme med neste gang da, før dere uttaler dere! Jeg er utdannet sykepleier å hudterapeut å setter både botox, restylane, juvederm å teosyal. Jeg har kunnskap nok om dette til å si at de tre sistnevnte ikke er skadelige under et svangerskap! Det må være veldig slitsomt å dumme seg ut på denne måten med feilinformasjon å energi dere kunne brukt på noe annet enn en spøk her på bloggen… Rannveig; du er en nydelig jente, å en flott mamma for Nathaniel!:-) Hadde mennesker som kommenterer negativt her på bloggen hatt sine egne liv så ville det absolutt vært en fordel for dem!

  22. du jannicke, man skal ikke ta noe slikt møkk i leppene sine eller noen andre steder når man er gravid, om man setter barnet fremfor seg selv offcourse. Tror ikke en dritt på at du er utdanna sykepleier og hudterapeut, makan til frekkhet. BOTOX anbefales ikke ved graviditet hvis det ikke er helt nødvendig, da risikoen er ukjent. Hvis du oppdager at du er gravid under behandlingen, ta umiddelbart kontakt med lege.
   Rådfør deg med lege eller kontakt apotek før du tar dette legemidlet.
   Alle kan i utgangspunktet behandls med Restylane, men vi behandler ikke gravide og ammende.
   suck on that! Og ikke skriv løgn på en så ”stor blogg” som denne.
   Noen kunne jo tro på deg og gjøre noe så dumt, men de setter det jo ikke uansett så! 😉 bare du isåfall ;P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg