Soverommet vårt i bilder

Siden mange er interesserte i å se hvordan leiligheten vår ser ut. og jeg er ekstremt treg, så skal dere ENDELIG få se litt mere! I dag tenkte jeg da å vise dere soverommet vårt. Det er ikke noe veldig spesielt, men det gjør meg ingen ting egentlig. Vi sover jo tross alt bare der. Men, den dagen jeg får meg eget hus, da skal det nok bli andre boller!

Er ekstremt lite klesskap-plass, noe som faktisk er grunnen til at vi driver å rydder boden for tiden. Mesteparten av klærne mine har nemlig ligget der inne pga. at vi ikke har hatt plass, men nå har jeg altså gått gjennom alt og skal kaste/gi bort en hel søppelsekk. Elsker å kaste ting, haha! Så det skalbli deilig. 

Uansett. Her er da vårt soverom i bilder, just for you

Hva synes dere?

Jeg ELSKER i alle fall fargene der inne. Gammelrosa, beige,og hvit. Eneste som er dumt er det med skapplassen, må blant annet ha alle skoene mine i gangen. Men, men! Dåpskjolen som henger på døren over er som dere sikker skjønner Nathaniel sin, og som lillesøster Emma skal arve og bruke i sin dåp 

Og for ordens skyld, det er absolutt IKKE alle kjolene mine som henger på klesstativet. Vi har som sagt ganske stor plassmangel på soverommet, så de som henger på stativet er kun de som ikke fikk plass inne i skapet. 

Har også fått spørsmål om bokstavene som henger på rommet til Nathaniel/over senga til Emma er fra. Både bokstavene som henger på veggen og de som står på nattbordet er fra Panduro. De er originalt i vanlig kjedelig trefarge og så har jeg selv malt de i de fargene jeg ønsket.

For å se bilder av rommet til Nathaniel kan dere trykke her

47 kommentarer

Siste innlegg