Sjokoladecookies med hvite sjokoladebiter

Jeg er altfor dårlig til å love dere ting og ikke holde det. Og, det må jeg bare beklage for…Har hatt en del å gjøre de siste dagene, så får vel skylde på det. Nå har jeg nettop lagd boller som vi skal kose oss med imorgen i og med at Nathaniel har planleggingsdag i barnehagen. Så vi tyvstarter helga vi, med en kose-hjemmedag og boller

Image and video hosting by TinyPic

 

 Her kommer i alle fall en etterlengtet oppskrift på de herligste sjokoladekjeksene du kan tenke deg! Og det beste av alt, de er superenkle å lage.

Image and video hosting by TinyPic

 INGREDIENSER: 

200 gr mykt smør

250 gr sukker

2 ts vanilje ekstrakt/essens

2 ts bakepulver

320 gr hvetemel

5 egg

Kakao (mengde etter hvor mørke du ønsker kjeksene) 

300-350 gr hvit sjokolade

 

FREMGANGSMÅTE:

Skjær opp sjokoladen i biter. Jeg skjærer samtlige ruter i 4 biter, da jeg synes det er godt med store biter + det gir deg mindre arbeid. Men dette må man se an selv! Sett ovnen på 180 grader. Miks sammen smør og sukker til det blir hvitt. 

Nå blander du alle ingredienser sammen, og rør forsiktig inn sjokoladebitene. Plasser kjeksene med en teskje på bakepapiret og sett platen midt i ovnen. Stekes i ca 10-12 min. 

Når de er ferdig stekte setter du kjeksene på rist slik at de blir sprø og deilige! Velbekomme

Image and video hosting by TinyPic

Mange spurte også etter oppskrift på Oreo cupcakes. Her har jeg rett og slett bare lagd min basic cupcakeoppskrift(LINK) og hatt inn knuste oreokjeks, samt lagd kremost og smørkremtopping og der også hatt inn knuste oreokjeks. Synes det er morsomt å eksprimentere litt, og resultatet ble faktisk kjempebra! Anbefaler 🙂

Ha en fin kveld/natt videre alle fantastiske lesere, nå er det senga for ho mor! Blogges

21 kommentarer

Siste innlegg