Emma’s prinsesserom i bilder

Hei kjære leser, og god morgen

I går kveld fikk vi endelig opp nye sprinkelsenga til lillebærta, og i dag har jeg ordnet litt inne i “kroken” hennes! Nå har hun fått seg ordentlig prinsesseseng med prinsessehimmel. Når man er prinsesse, så er man prinsesse. Da kan man jo ikke ha noe annet enn det, altså! Mens jeg ordnet på rommet lå hun i den nye sengen sin å tittet på den fine uroen sin, som hun har arvet fra storebror, og hun koste seg ordentlig! 

Er veldig fornøyd med å ha byttet fra vugga til sprinkelseng. Rett og og slett fordi Emma begynner å bli veldig stor nå, og det er ikke lengre trygt å bruke vugge. Vi valgte av den grunnen også å sette bunnen helt nederst med en gang, like greit! Eller, nå skryter jeg på meg.. det var Willem som monterte, altså! Jeg rører ikke bruksanvisninger. 

Elsker forandringen! Vugga er jo selvfølgelig nydelig, men som sagt ikke trygg lengre. Selv om jeg mest sannsynlig ikke skal ha flere barn, så er vugga omtrent det eneste jeg ikke kommer til å gi eller selge videre av babyting. Det er fordi den vekker så mange gode minner, i og med at både Nathaniel og Emma har brukt den ( litt, haha) Så når jeg en gang blir bestemor, som forhåpentligvis blir noen tiår til, så skal de få arve den videre. Har allerede kastet mye babyting, og gitt noe videre. Tenkte også å selge moseskurven hennes og graco sweetpeace vippestolen hennes, så dersom noen er interesserte er det bare å rope ut! 🙂

Hva synes dere om forandringen og den nye sengen?  Dere kan se bilder av rommet til Nathaniel HER

40 kommentarer

Siste innlegg