Hvorfor bruke nettbrett til barn?

God lørdagskveld i stuen 

Her har dagen gått i ett. Vi har hatt besøk av min søster, spist pizza og godis, og koset oss masse. Imorgen står det lekeland og julegrantenning, også med storesøster, på planen! 

Annonse

Som jeg tidligere fortalte dere, har Sienna fått seg sitt eget nettbrett, et Kurio nettbrett fra Intoy. Og det finnes en rekke grunner til å la barnet få utfolde seg med dette barnevennlige nettbrettet. Nettbrettet har en egen foreldrekontroll, som gjør at barnet ikke kan laste ned for eksempel apper, uten at du vet om det. Jeg har en iPad og to Kurio nettbrett, og når det kommer til brukervennlighet når det gjelder barn, skårer Kurio helt klart høyere. 

Nettbrettet lar deg også opprette opptil åtte forskjellige profiler, slik at flere barn kan bruke nettbrettet, med hver sin personlige profil med de appene barnet ønsker å ha. På den måten vil nettbrettet til enhver tid være tilpasset hvert enkelt barn som bruker nettbrettet. Veldig praktisk om man av forskjellige grunner ikke ønsker å ett nettbrett til hvert barn i husstanden. 

 

Hvorfor la barnet bruke nettbrett? Her kommer noen gode grunner! 

Skjerper barnets finmotorikk og teknikk

Lar barnet få en større språkforståelse, og kan faktisk være et utrolig nyttig verktøy i læringen og forståelsen av nye ord. 

Fremmer barnets logiske sans

 

 

Ønsker du å vinne et slikt nettbrett? Husk giveawayen min, hvor vinneren kan velge to valgfrie produkter fra Intoy! Giveawayen finner dere HER! Det vil bli trukket vinner den 30 november, så her er det bare å melde seg på! 

12 kommentarer
  1. Så skammelig! Her skal du altså tjene penger på å gi late mødre noe å gi ungen sin så de kan sitte i fred. Er det 30 sølvpenger du håper på å få?
   Nettbrett skaper bl.a. nærsynthet.
   Når jeg så overskriften så trodde jeg at du hadde skrevet et innlegg om farene med nettbrett til barn. Men neida! Du skal tjene penger på å gjøre små barn nærsynte. Og frata dem gleden og læringen ved normal lek. Og skape kvasiunnskyldninger for late mødre som ikke gidder å aktivisere barna sine?
   Jeg har ikke ord.

  2. helt enig med deg rannveig, barn lærer masse av nettbrett 🙂 men så klat man må begrense, her får lille kun sitte et en halv time pr dag 🙂

  3. Alt dette lærer faktisk barn ved å være ute og leke alene, sammen med andre barn, eller lek med mor og far 🙂 det er i tillegg helg gratis. For mye bruk av nettbrett, telefon, PC etc, kan gi problemer med bl.a. nakke- rygg- og skulderplager, dårligere syn osv. Menneskekroppen er skapt for bevegelse, og motorikk og finmotorikk blir best utviklet gjennom aktivitet og fri lek.

  4. barn blir like nærsynte straks de får seg en telefon, og nærsynthet kommer over flere år ikke med en gang.

  5. Er vel kanskje en forskjell på å sitte time etter time hver dag enn 30 min omgangen. Barna mine har ikke tatt skade. Overhysteriske folk er altså

  6. Til deg over her:
   Også barnehager jobber med nettbrett i forhold til små barn, det står i Rammeplanen at vi skal bruker det, slik jeg har forstått det vil det bli mer krav om det etterhvert.
   Nettbrett er en kilde til lek og kunnskap, det handler om god voksenkontroll og antall minutter/slik at det ikke erstatter annen lek.
   Barnemishandling er det langt i fra, man skal følge utviklingen, ikke stoppe den.

  7. Til verdensbeste something. Mener du rannveig har ansvaret for oppdragelsen av andres barn pga en enkel giveaway???😂 Du må være passe tett. Greit det ikke er utelukkende positivt med nettbrett men man må jo som andre ting begrense det . Vis gjerne kilder til det med nærsynthet, da jeg nesten lukter pisset ditt helt hit

  8. Shit, må være dårlig mor jeg da. Sønnen på 2,5 år skal få kurio i julegave… Nei man er ikke en dårlig mor eller far av den grunn.. Makan til overdrivelse av enkelte skulle tro man hadde tenkt å sperre inn barnet og låse fast ansiktet i dette brette. Vi lever i 2016… Selvfølgelig skal det være begrensinger på bruken av det…men det betyr ikke at det er barnemishandling å la ungen sitte med det innimellom.. Ble kvalm av å lese at det var barnemishandling…en skam mot det som faktisk er ordentlig barnemishandling…….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg