Vil du våkne vakker hver dag? Se hit!

Som jeg nevnte for dere, var jeg å tok etterfylling av mine vippe-extensions hos flinke Tina på Beautyalle, som jeg går fast til. Er utrolig fornøyd med vippene, de er utrolig fine og sitter alltid kjempelenge på. Når man først blir bitt av vippextensions basillen, ja da er du solgt! Jeg føler meg rett og slett naken uten, og jeg rett og slett bare elsker å våkne og se ut som at jeg har sminket meg.... uten å ha gjort noe som helst!

Tenkte å legge med litt før-etter bilder fra etterfyllingen slik at dere lesere kan se selv :)  

 


Grunnen til at jeg velger å sensurere Emma er rett og slett at jeg ikke lenger ønsker å utsette henne for idioter som i utgangspunktet burde fått kuttet internetttilgangen sin, for å si det slik. Tenkte å skrive et eget innlegg om dette senere, men over til vippene!

Mange har forskjellige spørsmål, og dersom dere har noen må dere for all del gjerne stille disse i kommentarfeltet under! Blant annet er det mange som lurer på om man kan fylle på med vippe-extensions dersom man har satt de på hos en annen klinikk. Det er desverre ikke mulig. Det beste er å la de gamle vippene dette av, for så å bestille ny time. Det finnes desverre mange uprofesjonelle vippe-extensions aktører rundt omkring, jeg havnet selv hos noen veldig useriøse før jeg begynte hos Beautyalle! Uten å overdrive, så er jeg sikker på at de kun satt på 10 vipper på hvert øye eller noe slikt. Jeg så nesten ikke forskjell fra før jeg gikk inn og når jeg var ferdig, og ikke fikk jeg velge hvilken type vipper jeg ville ha heller. Etter en uke var alle vippene falt av...

 

Tina er veldig seriøs og dyktig i det hun gjør, og hos Beutyalle står alltid kunden sine ønsker i fokus! Du får selv velge blant utallige typer vipper, samt at de varer kjempelenge! Mange lurer også på pris, og pris for nytt sett er 899, mens pris for påfylling er 499. Man trenger å påfylle ca hver 3-4 uke. 

For en uforpliktende samtale, eller for å bestille time, kan dere enten gå inn på hjemmesiden HER, eller kontakte Beautyalle på telefonnummer 40068792.  Du kan også kontakte de på e-post post@beautyalle.no. Salongen ligger sentralt til på Bygdøy Alle i Oslo :) 

Lik også gjerne Beautyalle på facebook her for å få med deg nyheter og nærmere info om forskjellige behandlinger 

40 kommentarer

Julie cask

Rosenborg er best!

smart å sensurere E også med tanke på du gjør det på N..Med tanke på grunnen til du gjør det på N så er det bra å gjøre det på begge..

Veronica Foldnes

Kjempe fint Rannveig ! Har veldig lyst å sitte på eg og.. Har jo lyse øyenvipper så eg MÅ ha mascara ! =(

Ingrid Elise

Synes egentlig at du ikke er vakker en plass!

Ingrid Elise: hvorfor leser du bloggen til noen du ikke liker? Er ikke det litt bortkastet tid for deg? Hva tjener du på å rakke ned på rannveig? Føler du deg bedre ved å si at du ikke syns ho er fin? Det er så lavmål at folk over 14 år driver å slenger sånn dritt til hverandre. Håper virkelig du ikke har barn. Som viderefører slike holdninger.

Men kan du slutte å legge ut bilder sammen, vist du allikevel skal legge store dyr midt i ansiktet dems? Da er det bedre at du legger ut alene syntes jeg da :) Uansett, kjempe fin blogg! Stolt av deg jeg :)

Hva har skjedd med fargen i albuen?

Du er så fint med de vippene rannveig, tina er veldig veldig flink jeg var hos henne 3 uker siden jeg har masse vipper forsatt er så fornøyd takk for anbefalingen din :)

LINNI: Dere som sitter å holder på som du gjør nå er faktisk idioter! Synes den beskrivelsen er midt i blinken! At mennesker som deg i det hele tatt tenker slikt om barn er sykt!

Synes det er smart at hun velger å sensurere barna og at hun satt en rosa, søt,jentete elefant foran ansiktet har da vel ikke en dritt å si?! Dere skal altså vri å vende på alt for å finne på noe dritt å si når det som oftest er noe helt latterlig! Skaff deg ett liv! Det gjelder vel alle de andre IDIOTENE som holder på som de gjør!

Synes du ble kjempe flott Rannveig! Kanskje man skulle prøve det selv? Sparer en del tid på sminkingen på morgenen;D

Godt du endelig tok til fornuft ved å sensurere ansiktet til E også :)

Burde blitt gjort for lenge siden, men bedre sent enn aldri!

Reklamemerke innlegget?

Jeg tror ikke jeg skal prøve sånt en gang, jeg blir nok bare avhengig :) UTROLIG flott gjort av deg å endelig skjerme henne, det ble jeg glad for å se :) Nyyyyyyydelig jente som slett ikke alle har gjort seg fortjent til å se :)

♥ Lizbethosnes.com

BIRGITTE: det er ikke JEG som snakker stygt om E,det er lavmål. Jeg er derimot ikke Rannveigs største fan,men har vært innom bloggen etter utspillet om barneklær. Hun liker å provossere,og det gjør tydeligvis du også. Du er omtrent like lavmål som resten av stalkersene til R. Kanskje enda verre. Ta deg en bolle. Tjukka.

Elefant i fleisen gitt! Jaja, dette blir bare en mer og mer patetisk blogg!

http://essens-dagspa.com/vippextension-50/

Har du godkjent dette?!

Ser ikke helt for meg at Beautyalle har noe med Essens å gjøre..?

pelle pung

Og Linni er like usmakelig og ufyselig som alltid. Og vi har da alle sett at hun har snakket stygt om E. Og nå prøver hun å dekke over det faktum! Møkk-kjerring de luxe!!

Kjeften din,PELLE (råtten) PUNG! Hvor og når har jeg skrevet stygt om E? Vis meg det? Din bedritne kuksuger!

pelle pung

Hahaha!!! ....and I rest my case !

Morna, drittkjerring..ehm.. Linni, mener jeg. Jaja..same shit!!!

En gang til... alle har sett den kvalme driten du har sagt om E spesielt!!

Linni er i 40åra. Feit alenemor til 3. Yngste er tilbakestående som sin mor, 2 eldste er tilbakestående OG ligger under for rus...også som som mora.

Linni: Haha, ja jeg er ett skikkelig lavmål ja :D der sa du det :)

Jeg er en som HATER mobbing. Det er noe av det største lavmålet som man kan ha og det er mennesker som mobber som er idioter. Er ikke noen Rannveig stalker. Jeg er en som liker å lese blogger og blir som provosert av mennesker som egentlig ikke har noe å komme med som velger å slenge dritt til andre for å få seg selv til å føle seg bedre. Og dette er i feigskap over tastaturet. At man i 2014 ennå ikke har lært konsekvensen av mobbing er veldig trist...mange som har valgt å avslutte livet sitt pga mobbing. Så jeg skjønner bare ikke hvordan mennesker kan holde på sånn...men så er jo mennesker de mest egoistiske skapningene i denne verden så man blir vel aldri sjokkert over noe lenger.

Hvorfor bruker essense et bilde av deg når de reklamerer for vippe extension? :)

Pelle pung = Per?

Hvorfor late som du er en annen, Per....eller Pelle pung? Du skriver omtrent helt likt som Per jo!

Remember only god can judge YA, forget the haters, coz somebody loves YA!

Jeg synes de dritthatersene er noen drittpersoner, de er noen duster! Jeg synes du er en vakker og snill person, Rannveig<3

Så fin du er med vipper :) skjønner godt du skjemere E og N for alle nett troll.

Du som driver blogg burde vite at sponsede innlegg må merkes. Kjedelig hvis du får skattemyndighetene på nakken,...

Kjæreste Rannveig. Du trenger ikke slik for å våkne opp vakker, fordi DU ER VAKKER AKKURAT SLIK DU ER.

jeg fikser vippene mine på beautyalle etter din anbefaling og tina er super flink elsker vippene mine helt enig med deg :)

Hva har skjedd med armen din?

Heisann :)

Må bare spørre, er leppene dine naturlige ?

uansett du er nydeli :)

Jeg våkner vakker hver dag jeg, vakker og naturlig. Det er det du mangler og aldri kan klare!!

Hege pege syns visst sjøl hu er pen å SE på. Og kanskje er hu det. Men det hjelper lite når innsida er så mindre pen!!!

Oh...those eyes, Hotman ! ;-)

13:11.

Hahaha. FOR nært slektsforhold?! Søsken???

Ser at du også er hvit på innsiden av albuen, jeg har helt likens .... Har lenge lurt på hva det kan være, noen ganger er jeg spessiellt tørr der i tillegg... vet du hva det er for noe ??

Vet du hva som er verre en hait extensions gone bad? Foto redigeringen din. Hahah. Latterlig hvor teit det ser ut når du har blura hele ansiktet :p haha.

Hvilket redigeringsprogram er det du bruker på bildene dine ? <3

Siv Jensen

http://1.bp.blogspot.com/-FCxzrod9Z5I/Uh433OlIZwI/AAAAAAAACF8/SJH7R_dk7rE/s1600/Bad-michael-jacksons-short-films-11016298-1124-1054.jpeg

Hva har skjedd med armen din? Er bildet veldig redigert?

Hvorfor airbrusher du ansiktet ditt?

Jeg jobber med vippeextensions, og resultatet skal virkelig ikke være så klumpete og oppdelt.

ser ut som vippene er limt fast i hverandre i klasser..

Utrolig kjedelig å se slike resultater.

Men er du fornøyd så er det jo bra. Men det skal ikke se slik ut.

Skriv en ny kommentar