Overnattingsbesøket fra helvette

Vi har hatt en riktig så koselig helg! Ellers, sånn rent sett bort i fra det siste døgnets noe dramatiske hendelser. Strengt tatt var det faktisk min venninne Ingvild det gikk hardest ut over, desverre... haha!

På lørdag hadde vi en koselig dag med Ingvild og hennes to søte små på Ikea. De to største, Nathaniel og Felix, fikk være i lekerommet mens vi, sammen med våre søte små babyer,trålet gjennom denne svære buttikken tett i tett med et tusentalls andre mennesker. Vi dro så hjem til de på Nordstrand for å spise middag. Planen var at Nathaniel skulle sove over hos Felix, kompisen sin. Men som planer ofte kan gjøre, gikk denne rett og slett rett i dass. Bokstavelig talt.Jeg og Sienna kjørte hjemover i syvtiden. I det samme vi hadde parkert her hjemme og jeg skulle til å ta Sienna ut av bilstolen sin, fikk jeg en telefon fra Ingvild. Nath hadde kastet opp! Kriiiiise! Vi ble enige om å se det litt an før jeg evt skulle komme å hente han hjem igjen. Timene gikk, og alt så ut til å gå kjempefint og at det var et engangstilfelle. Men det skulle altså vise seg å være alt annet enn dette.. 

I tre-halv firetiden ble jeg oppringt av et ganske fortvilet menneske som hadde vært våken og tørket opp både det ene og det andre, og det ene og det andre var overalt, og Nath ville selvfølgelig hjem. Det ene og det andre var over hele badegulvet deres, i hele sengen deres, ja.. som jeg oppfattet det, rett og slett overalt. 

Okei.. helt ærlig... vet dere hva valgalternativene mine var eller? 1. Vekke Sienna midt på svarteste natta og kjøre å hente storebroren hennes i Oslo.. eller, 2: Vekke Sienna midt på svarteste natta og kjøre å hente storebroren hennes i Oslo. Ingvild hadde glemt å lade Teslaen sin (trodde hun) så det var basically hva jeg måtte gjøre. Kunne ikke la han være en annen plass enn hjemme når han var så dårlig. Kan dere føle den hjelpesløsheten jeg kjente på akkurat da? Jeg mener... MIDT på natta, med en baby som ligger å sover søtt i sin dypeste søvn, men du vet at du er nødt til å hente din spysyke sønn en tjueminutter-halvtimes kjøretur unna. Du har INGEN til å komme å passe babyen, siden familien din bor jææææævlig langt unna. Fristende .. Øh nja.  Ett av mange utrolig kjipe dilemmaer en alenemor kan møte på, i prakteksemplar.  Nå hadde det seg slik at Ingvild fikk kjørt han hjem likevel, da Teslaen hadde akkurat nok strøm til å gjennomføre bilturen likevel. Med andre ord - gud hørte mine bønner også denne gangen, og det løste seg relativt greit. Nath fikk komme hjem OG jeg slapp å vekke en sovende baby og dra henne ut i bilen midt på natta. Halleluja!

Jeg brukte tiden jeg fikk vite at de skulle kjøre hit og til de kom, til å preppe huset mitt for omgangsyken. Og ja, det krever virkelig ordentlig prepping. Fram med de svarte søppelsekkene, ut med absolutt ALT av rekvisitta fra soverommet hans, bøtte med vann og grønnsåpe til eventuelle nye oppkast, og fram med et dusin pakker våtservietter til eventuell tørking av både det ene og det andre. Men overraskende nok, så var faktisk alt dette ikke nødvendig - for her har det ikke vært et eneste tilfelle av noe som helst siden han kom hjem igjen fra overnattingen han ikke fikk gjennomført. Og godt er det! Så i morgen blir det hjemmedag på oss tre, og det blir nok veldig koselig ♥

Det var dagens fortelling! Nå er det skjønnhetsøvn neste, forhåpentligvis uten like mye drama denne gangen! God natt lesere ♥

25 kommentarer

Adina

06.03.2017 kl.03:24

Hun venninnen din fortjener å få Spa, blomster, massasje, barnefri, gratis vasking, middag osv. :)

Luna

06.03.2017 kl.05:57

Oh shit. Stakkars Ingvild.

06.03.2017 kl.08:16

For en snill venninne du har! Fy søren

06.03.2017 kl.08:38

Hadde nok forresten gått bra å vekket en gang for å kjøre:) må man så må man. Gjelder jo ikke bare alenemødre men de med partner som jobber skift turnus også

06.03.2017 kl.11:32

Jeg har familien min innen 10 minutters kjøretur fra huset vårt. Men hadde aldri ringt de midt på natta for hente. Ds er det bedre å bære "babyen" i bilen å hente selv, de tar da ikke skade av det!

Sandra Selina

06.03.2017 kl.11:51

Huff, så godt han ikke forsatte når han var hjemme. God bedring. :-)

Vendelin Tuv Josefsen

06.03.2017 kl.12:37

Så snill vennina de var <3

Men må man vekke baby så må man det selv om man helst ikke vill det :)

06.03.2017 kl.13:36

Baby? Er hun ikke snart 1,5 år?

06.03.2017 kl.16:42

Jeg hadde hentet ved første oppkast. Man ser ikke an omgangssyke, det gjør man bare ikke.

ane

06.03.2017 kl.17:50

stakkars liten, håper han er bedre <3

du over her kan klappe igjen, det kan være engangstilfelle av og til

Oda

06.03.2017 kl.19:10

Uff, så leit. God bedring i heimen

06.03.2017 kl.20:24

Skikkelig kjipt ja! Fint det ordnet seg. Men skjønner godt du ikke hadde lyst å dra ut midt på natten for å hente når S lå og sov. Selv om noen her over kommenterer at Hun "ikke ville tatt skade av det" så handler det jo ikke om det. Det handler om at da krever hun mere både den natta i tillegg til ev sykt søsken, og ingen er i ok form dagen etter fordi alle er slitne.

Synes du er flink :)

Klem fra en annen alenemor <3

06.03.2017 kl.20:31

Når man vet at det blir problemer med henting senere på kvelden og natten, pluss at det kanskje er smittsom omgangsyke så ser man det bare ikke an. Og når den stakkars venninna ringer midt på natta med en sånn krise på gang hiver man seg i bilen umiddelbart, man setter ikke igang en om og men og stakkars meg alenemor med baby diskusjon om hvem som skal kjøre! Hva om elbilen (som har kortere rekkevidde om vinteren)hadde gått tom for strøm på veien? I tilegg til nedspydd hus og smitte... Er det mulig. Og for det tredje så er vel ikke dette noe å blogge om i det hele tatt. Hadde du likt det selv, om noen blogget om at du hadde spydd ned badet deres, og lagt ved bilde av deg? Skjerpings!

07.03.2017 kl.15:25

Hadde det vært min unge, så ville æ nok dratt og henta sjøl. Og hjulpet til og vaske opp, kjipt for venninna di og få spydd ut hele badet og rommet. I tillegg risikert utspydd bil, også måtte kommet hjem og brukt natta på å vaske opp...

07.03.2017 kl.16:58

Flere ser jeg som har skjønt at R gjør jo ikke noe feil... eeeeeeller åssen er det R??? Du og din verden vil nok rase sammen en dag... virkeligheten er ikke langt unna!!!

07.03.2017 kl.20:43

Herlighet for noen kommentarer! Nedlatende og usmakelige,dette er ikkje ungjenter som sitter å skriver men heller voksne damer med barn sjølv. High Five for mammapolitiet som er overalt med sine fantastiske råd og forklaringer på korleis en skal ta tak i situasjoner😂

Håper dere andre slipper unna syken Rannveig😊

07.03.2017 kl.21:54

Uff. Jeg syns oppriktig synd på deg som har så få venner og lite nettverk rundt deg.

07.03.2017 kl.22:51

Du som nevner en bestemor som bæsjer har tydelig blitt miljøskadet av å skrive for mykje innpå KG ✌🏻 Det er noke med den skrivemåten 😂

07.03.2017 kl.23:03

KG? Sammenlikningen med bestemoren hørte jeg på et foredrag om barns rolle i sosiale medier. Og uansett så gjør det ikke eksempelet noe mindre sant av den grunn. Stemmer det ikke mener du? At er barn er like mye menneske, og har like mye rett på å bli vernet som en voksen?

Merkelig ting å henge seg opp i!

08.03.2017 kl.09:27

Skamme seg over å ha omgangssyken? Utlevere at ungene er syke?

ER dette seriøst?

Hvem er det som er flau over å ha vært syke? Ikke meg isllefall og heller ikke ungene mine. De som bør være flaue og KOMMER til å bli det: dere som skriver all den dritten og ungene deres om dere får noen noen gang!

Og en unge kan GODT kaste opp en gang og så være ferdig med det, all oppkast er ikke omgangen!

Mie

08.03.2017 kl.12:39

Ikke hør på nepene over her. Herlighet for noen kommentarer!! Virkelig skjerpings folkens!!

Uff, for et herk med omgangssyken. Ikke noe kjekt. Håper at dere slipper unna dere andre.. Er ikke lett å stå midt oppi dette alene, I know.

Linn

08.03.2017 kl.19:04

Nå har mine barn "bare" to besteforeldre. De bor ca 20min unna. Jeg hadde riktignok aldri ringt de å bedt de om å kjøre på natta. Det er ikke vanlig.

Sine

08.03.2017 kl.22:24

Har aldri kommentert her men nå er det pokker meg på tide..

Blir kvalm av å lese alle de beskyldningene R. får..

Noen bør gå innmari inn i seg selv og slutte å rakke ned på andre på den måten...kan ikke vi jenter heie mer på hverandre i stedet!!!

Hun prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, og det er ikke uvanlig at et barn kaster opp, trenger ikke være omgangssyke for det.. nei noen bør seriøst ta deg en bolle og få andre litt sunnere interesser enn å bare slenge dritt i kommentarfelt....😡

Respekt for deg som er alene med tre små og Med familie som bor langt unna!!

08.03.2017 kl.22:29

Hun ringte deg sikkert på natten for hun ønsket egentlig at du skulle hente han første gangen han spydde... Tror du ikke det?

09.03.2017 kl.19:09

Håper du viste veninna di at du setter pris på henne! For dette er en veninne som virkelig er verdt å ta vare på :-)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign
hits