Noen ganger går alt i vasken

Dette er faktisk det første blogginnlegget jeg skriver fra PC'n på lange stunder. Jeg har virkelig glemt litt av bloggen. Årsaken til det er rett og slett at jeg har jobbet veldig mye, og har hatt litt andre ting å bruke den lille fritiden og energien min som er igjen, på. Ting som jeg absolutt tenker å fortelle dere om når tiden er inne og når jeg selv føler det er riktig! En gang blogger, alltid blogger. Eller hva?

Jeg overdriver ikke når jeg sier at det har vært en fantastisk helg. Altså, vi har koset oss så utrolig mye på Hunderfossen. Jeg, Sienna,Nathaniel og min mor og hennes mann leide hytte og opplevde det som er å oppleve. Emma skulle i utgangspunktet være med, noe som ikke lot seg gjøre, og som selvfølgelig var litt trist. Men, selv om det er litt surt at hun ikke fikk vært med, kommer det selvfølgelig flere anledninger!

Vi har møtt troll, hekser og det som er, og selvfølgelig spist et høyt antall iser. Barna har vært storfornøyde hele tiden, og det hjalp jo på at hyttene var utrolig fine og koselige. Stort pluss! Det blir ingen utenlandsferie på oss denne sommeren, men jeg vil instendig påstå at vi kan kose oss vel så mye i kalde (men likevel for tiden veldig varme) Norge. På fredag reiser vi jo til Alta, så ferie blir det likevel! Der har jeg store planer om å gå fjelltur, og klatre i deres nye klatrepark når jeg først har mulighet for litt barnefri. Det blir gøy! 

Har mange flere bilder fra vår fine lille miniferie! Ønsker dere en god natt! 

13 kommentarer

Kan du ikke skrive et innlegg om den nye kjæresten din/pappaen til Sienna snart? Hvorfor tok dere opp igjen tråden? Hvordan skjede det?

Skjønner ikke disse tomme innleggene. Hva faen er greia?

Kommer det en nr 4?

Sikring av barn i bil, kan du skrivet et innlegg om hvordan du gjør det?

Hva gikk i vasken?

Så koselig! Vi har bare vært hjemme selv i år, men vi har virkelig storkost oss hvert eneste øyeblikk av ferien <3

Samme som Mie over her: Hadde vært gøy å lese hvordan du og Stian fant sammen! :-)

Overskriftene henger nesten aldri sammen med teksten. Ser stor forskjell på folk som egentli ikke kan skrive men bare blogger for å ..? Ja what ever reason. Og andre som feks sophie elise som er døds flink å skrive, er forfatter og virkelig liker det selv.

ser kjempe koselig ut :)

20.53... Det er typisk R å skrive det sånn at bare henne skjønner det... Hu er blitt sykt dårlig på dette med og blogge... Også kaller hu seg en, TOPPBLOGGER... HAHAHAHAHA! Også har hu blir en jævel på dette med å slette andre sine meninger, bare forde dem har et mye bedre poeng en hva henne har!

Trenger ikke dyre utenlandsferier for å skape gode minner og opplevelser, så flink du er men barna dine!! Skjønner at skuffelsen var at Emma ikke kunne bli med, så det var vel ikke så vanskelig å skjønne som noen syntes ;))

Anonym kl. 20.53: Anna Rasmussen er «forfatter» ho og, betyr ikke at hun kan skrive.

Gruppevoldtok jente til hennes underliv sprakk ? nå får de kraftig redusert straff

https://www.frieord.no/utenriks/gruppevoldtok-jente-til-hennes-underliv-sprakk-na-far-de-kraftig-redusert-straff/

Skriv en ny kommentar